- 28 Kasım 2020
- 977
- 1.712
- 63
- Konu Sahibi englishmaster
Peruk takan var mı benim saçlarım rahatsızlığımdan dolayı döküldü doktor bir daha çıkmayacak dedi yaşım 22 .Önerebileceğiniz yerler varsa bana mesaj atabilir misiniz ilk defa peruk alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim arkadaşınızla konuşuyorsanız nerden aldığını sorabilirseniz çok mutlu olurum bende belli olmasın istiyorum birde insanların sorularıyla uğraşmamakArkadaşım kullandı,saçları yandığı için,nereden aldı bilmiyorum ama baya kendi saçı gibi duruyordu, bilmeyen anlamazdı peruk olduğunu.
Acil şifalar dilerim,umarim ciddi bir rahatsızlıgınız yoktur.
TekirdağHangi şehirdesiniz?
Biliyorum tedavi olabilir ama uğraşmak istrmiyorum yaşım 22 ömür boyu tedavi ile çok zor geliyorDoktor neden çıkmayacağını söyledi mi? Yani bilemedim konu sahibesi bence paraya kıyıp saç alanında isim yapmış bir dermatoloğun kliniğine de git. Yaşın çok genç ve insan vücudunun inan bana kendini yenileme gücü inanılmaz. Saç konusuna gelince, saç köklerini stimüle eden tonla tedavi var. Mezoterapi var, saç ekimi var o var bu var kozmetik çare çok, ayrıca deriye uygulanan ve gerçekten etkili ilaç da çok. Ben beyaz saç azaltan vitamin kullandım mesela, gayte işe yaradı. Ondan önce saç derisi stimüle edici bir sprey de kullanmıştım gayet o d işe yaramıştı beyazlarım gitmişti. Yani 22 hiçbir şey. Tam şu anda hücrelerinin üreme ve yenilenme gücü varken bence tedavilere yönel mutlaka. Senin yerinde olsam milletle uğraşmamk için peruk alırdım ama mutlaka tedavilere de bakardım.
Biliyorum tedavi olabilir ama uğraşmak istrmiyorum yaşım 22 ömür boyu tedavi ile çok zor geliyor
Kullandığınız ürünleri öğrenebilir miyim?Doktor neden çıkmayacağını söyledi mi? Yani bilemedim konu sahibesi bence paraya kıyıp saç alanında isim yapmış bir dermatoloğun kliniğine de git. Yaşın çok genç ve insan vücudunun inan bana kendini yenileme gücü inanılmaz. Saç konusuna gelince, saç köklerini stimüle eden tonla tedavi var. Mezoterapi var, saç ekimi var o var bu var kozmetik çare çok, ayrıca deriye uygulanan ve gerçekten etkili ilaç da çok. Ben beyaz saç azaltan vitamin kullandım mesela, gayet işe yaradı. Ondan önce saç derisi stimüle edici bir sprey de kullanmıştım gayet o d işe yaramıştı beyazlarım gitmişti. Yani 22 hiçbir şey. Tam şu anda hücrelerinin üreme ve yenilenme gücü varken bence tedavilere yönel mutlaka. Senin yerinde olsam milletle uğraşmamk için peruk alırdım ama mutlaka tedavilere de bakardım.
Yok benim hormonlarımda sorun var düzelmiyor böyle doğmuşum böyle devam edecekmiş bir yıl tedavi olsa kullanırdım ömür boyu kullanacakmışımAblacım tedavi ömür boyu değil, o konuda yanlışın var. tedavi bir miktar, 3 ay, 6 ay veya 1 yıl mesela sonra hücrelerin toplanınca yoluna giriyorlar. Çok yanlış bir yerdesin, hayatboyu peruk takamazsın. Hem sadece 22 yaşında bu bezginlik ayıp, ortayaşlı ve çocuk kanser hastaları var mesela aylarca kemoterapi görüp perişan oluyorlar ama direniyorlar. Sen 22 yaşında bu kadar bezginsin, ya başına daha ciddi bir sağlık problemi gelirse ne yapacaksın , köşende ölecek misin?
Kullandığınız ürünleri öğrenebilir miyim?
Çok teşekkürlerBir tane vitamin takviyesi kullandim, markanin adi Neofollics. urunun linkini verebiliyor muyuz bilmiyorum ama sitesinde beyaz sac tedavileri bolumu var, ordaki vitamin. Cogunlugu B vitaminlerinden olusan bir vitamin kombosu
Spreyi de yine sac urunleri yapan bir markadan aldim, spreyin adi yanlis hatirlaniyorsam Phyto R30du. Bunu internetten iyice arayip bakmistim, birakinca eski haline dondu sacim beyazlar geri geldi diyenler olmus. ben 1 kutu kullandim, her gun kullandim, etkisi 3 ay kadar gitti sonra eski hamam eski tasa dondum.
Özelden yazayım İstanbuldaysanız bakarsınızTeşekkür ederim arkadaşınızla konuşuyorsanız nerden aldığını sorabilirseniz çok mutlu olurum bende belli olmasın istiyorum birde insanların sorularıyla uğraşmamak
Ömür boyu peruk takamazsınız ama.Biliyorum tedavi olabilir ama uğraşmak istrmiyorum yaşım 22 ömür boyu tedavi ile çok zor geliyor
siz yurtdışında mısınız? bahsettiğiniz takviyenin türkiyede satışını göremedim 26 yaşında beyaz saçlarla ve dökülme ile uğraşıyorum uzun zamandır ben deBir tane vitamin takviyesi kullandim, markanin adi Neofollics. urunun linkini verebiliyor muyuz bilmiyorum ama sitesinde beyaz sac tedavileri bolumu var, ordaki vitamin. Cogunlugu B vitaminlerinden olusan bir vitamin kombosu
Spreyi de yine sac urunleri yapan bir markadan aldim, spreyin adi yanlis hatirlaniyorsam Phyto R30du. Bunu internetten iyice arayip bakmistim, birakinca eski haline dondu sacim beyazlar geri geldi diyenler olmus. ben 1 kutu kullandim, her gun kullandim, etkisi 3 ay kadar gitti sonra eski hamam eski tasa dondum.
siz yurtdışında mısınız? bahsettiğiniz takviyenin türkiyede satışını göremedim 26 yaşında beyaz saçlarla ve dökülme ile uğraşıyorum uzun zamandır ben de
tabi farklı uzmanlıklardan defalarca kez gittim doktora, her birinin görüşü farklı, en son gittiğim bu işte uzman profun teşhisine göre bişeyler yapıyorum şu an. dediğiniz takviyeye hiç denk gelmemiştim hem sorarım doktora hem de inceleyeceğim teşekkür ederimEvet kız postalıyorlar. Türkiyede benzeri vardır eminim, doktora göründünüz mü? Dermatologlar takviye ilaç da yazıyor. Priorin satılıyordu sanırsam, etrafta varsa %100 tavsiye ederim bayer üretiyor gayet iyi bir vitamin.
tabi farklı uzmanlıklardan defalarca kez gittim doktora, her birinin görüşü farklı, en son gittiğim bu işte uzman profun teşhisine göre bişeyler yapıyorum şu an. dediğiniz takviyeye hiç denk gelmemiştim hem sorarım doktora hem de inceleyeceğim teşekkür ederim
ay çok teşekkür ederim ben de buldum ama link vermek yasaksa siz de zora düşmeyin isterseniz mesajı düzenleyin :)60lık boyu var denemek için, dökülme işi çok kötüyse günde 2 kapsülden 1 ay gider Bütçeye uyuyorsa ben olsam alıp denerdimBen memnun kalmıştım, evime yakın eczanede rafta görmüştüm alıp deneyeyim demiştim. Sonra şımardım ithal mithal ilaçlara yöneldim ama bu da gayet iyi
Phyto var Türkiyede. Ben maskesini ve şampuanını hamileyken kullanmıştım dökülme icin.siz yurtdışında mısınız? bahsettiğiniz takviyenin türkiyede satışını göremedim 26 yaşında beyaz saçlarla ve dökülme ile uğraşıyorum uzun zamandır ben de
Evet kız postalıyorlar. Türkiyede benzeri vardır eminim, doktora göründünüz mü? Dermatologlar takviye ilaç da yazıyor. Priorin satılıyordu sanırsam, etrafta varsa %100 tavsiye ederim bayer üretiyor gayet iyi bir vitamin.