• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk satıyorummmmmm

mormenekse1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
142
32
98
Antalya
merhaba kızlar :))

ben geçen sene saçımı kazıttım bu nedenle peruk aldım 600 tl ye baya kullandım 8 ay üç defa boyattım her gun işlem gordugu ıcın yıprandı bende tekrar ıkıncı kez bı peruk aldım onuda ıkıncı kez aldıgım ıcın ındırımlı aldım 500 tl ye aldım fakat bır ay kullandıktan sonra cıkardım cıt cıt kullanmaya basladım peruğa gerek kalmadı evde ölece duruyo satmak ıstıyorum dusunen arkadas varsa satabılırım bn perugumdan cok memnunum halka acık bı yerde calısırken bıle kımse fark etmıyodu bazen kuafor bayanlar farkedıyo ıkıncı aldıgım peruguma ıyı yaptım herhangı bı yıpranma yok eger dusunen arkadaslar satabılırım 350 tl ye :) evde ole duracagına bı ıse yarasın bu arada peruk sacım boyalıdır ama yıpranmamıstır saccıma boyattım ozellıkle fındık kabugu renginde düz ve omuzlarımla sutyenım arasında uzunlugu su foto atamıyorum mesaj sayım az ama dusunen olursa faceden falan bı sekılde fotoyu atarım bakarsınız hemde kendı kulladıgım zamanların fotosunu hiç belli olmadıgını gorceksınız zaten sacın ust kısmında ayrım yerınde deri cildi vr daha dogal durması ıcın tercıh etmiştim almak ısteyen yazabilir :))

Back