• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk hakkında yardım kızlar

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
merhabalar benim saçım sarı ve şuan saçlarım küt. aynı zamanda çıt çıt kullanıyorum. siyah saçı da denemek istiyorum arada değişiklik olsun diye. uzun siyah peruk almayı düşünüyorum. yalnız kafamda bi soru var peruk saçlar tepeden toplanıp at kuyruğu yapılabiliyor mu? sadece açık olarak mı kullanılıyor? kullanan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirimm.

bende zamanında cıtcıt almaya gıtmıstım kız arkadsımla orda peruklarda deneyıp almıstık bı tane ama sentetık ılk aldıgında guzel duruyor ama gunduz takarsan bellı oluyor hatta bırı sacınız vernıkmı surdunuz:9:alıcaksan gercek sac olanlardasn al bıraz pahalı ama:32:ayrıca bıldıgım kadarıyla at kuyrugu yapılamıyor anca topuz yaparsın en guzelı duz kullanmak dasha dogal olur yanı:23:

canım sağol. gerçek almayı düşünüyorum nasipse. ama benim için toplanması önemli. sanırım varmış toplanabilen araştırıcam. birazdan perukçuya gidip 1-2 deneme yapıcam :)

ben suan lace wig denen bi peruk var beyonce ve diger ünlülerin kullandıgı 1 haftadır deli g,ibi arastırıyorum ama bakalım netten bi kaç tane buldum ama dolar üzerinden türkiyeden ucuz fakat . yurtdışından türkiyeye yolluolarmı bilmiorum onu arastırıyorum lace wigs at kuyrugu ve herşey yapılıo...

ben suan lace wig denen bi peruk var beyonce ve diger ünlülerin kullandıgı 1 haftadır deli g,ibi arastırıyorum ama bakalım netten bi kaç tane buldum ama dolar üzerinden türkiyeden ucuz fakat . yurtdışından türkiyeye yolluolarmı bilmiorum onu arastırıyorum lace wigs at kuyrugu ve herşey yapılıo...

canım benım sen buldun mu lace wig i bende çok araştırdım benim almam lazım sağlık sorunum var benim ve saçlarımı kazıtıcam yanlız bulamıyorum doğal gerçek olan belli olmayan peruk :(

canım benım sen buldun mu lace wig i bende çok araştırdım benim almam lazım sağlık sorunum var benim ve saçlarımı kazıtıcam yanlız bulamıyorum doğal gerçek olan belli olmayan peruk :(

bnde peruk kullanıyorum 1 senedir ve toplayabiliyorum ve daha sıkı olması için bandana takıyorum yoksa kayabiliyo sende öyle yapabilirsn hemde güzel duruyor :))

Back