Personel alım ilanı

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
Merhaba hanımlar, aile ve sosyal politikalar bakanlığı personel alımına çıktı. Benim sorum şu. Sözlü mülakatlar, hangi ile basvuruyorsak oradaki aile ve sosyal politikalar bakanlığında mi oluyor ? Yoksa genel merkezde Ankara'da mi ? Herkes nereye başvurursa orada mi oluyor ?

Bizim zamanımızda nereye başvuruyorsan orada mülakat olurdu. Adalet bakanlığı için böyle hâlâ en azından
Merhaba hanımlar, aile ve sosyal politikalar bakanlığı personel alımına çıktı. Benim sorum şu. Sözlü mülakatlar, hangi ile basvuruyorsak oradaki aile ve sosyal politikalar bakanlığında mi oluyor ? Yoksa genel merkezde Ankara'da mi ? Herkes nereye başvurursa orada mi oluyor ?

bizim haber sitemiz var bu konuda orada detaylı bilgi veriyorlar. reklam gibi olmasın ama memur alımları konusunda bilgi arıyorsanız takip edebilirsiniz. Son Dakika Haberleri - Memur Alımı Haberleri

Son düzenleyen: Moderatör:
X