Doğuma Hazırlık persembe sabahı doguma gıdıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SILAM

anne
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
123
1
38
3 eylul persembe gunu gunum doluyo
gecen hafta cuma kontrole gıttım doktor 3eylule kadar dogumun gerceklesmezzse
3 eylulde gel bebegını dogurtalım dedı
sunı sancı verıcek normal dogum ıcın
2 gunum var ınsallah o zamana kadar sancım gelır ve doguma gıderım

canım Allah bıran once kurtarsın..Sağ salim cıkın ikinizde.. hayırlı dogumlar şimdidena.s.

canım allah hayırlısıyla kurtarsın, kolay bir doğum olsun inşallah.
benim önümde daha çok uzun bir yol var ama ben bile şimdiden heyecanlanıyorum. sağlıcakla al bebeğini kucağına. veeeeee doğumda da bizler içinde dua et a.s.

benimde yarın günüm doluyo, doktorum normal doğum istiyosan bekleyelim dedi, tabi suyu hareketetleri falan her şeyi normal olması lazım bunun için,

Allah'a şükür her şeyimiz normalde beklicez biraz daha.

Eğer sende normal istiyosan bence doktoruna biraz daha bekleyebilir miyiz dye sor bence, çünkü suni sancıyla yapamazsan sezeryana alıyolar bildiğim kadarıyla,

yanlış anlama seni korkutmak istemem, benimde ilk gittiğim dr. günün dolunca gelmezse sezeryan yaparız demişti. o yüzden pek güven olmuyo sanki bu doktorlara bazen.

Rabbim bebişine bir an evvel, istediğin gibi kavuşmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
bence de keşke biraz daha bekleseydiniz..yani en azından hafta sonu gelsin bi..şimdi bunlar yok olmadı suni sancı işe yaramıo diyip sizi sezeryana almaya çalışırlar..dikkat edin oyuna gelmeyin...hayırlı doğumlar ..allah yardımcınız olsun..

suyum az oldugu ıcın alıcaklar

suyum az oldugu ıcın alıcaklar

tamam canım o zaman, gerekli zaten, sonuçta en önemlisi bebişlerimizin sağlığı.

Allah sağ salim kavuştursun bebişine inşallah, darısı da bizim başımıza

Canım Allah yardımcın olsun İnşallah çabucak doğurursun bebeğini. Dualarımız seninle.

yüce Allah'ım bir avazda kurtarsın canım
inş. sancında gelir hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına

inşallah dedıgınız gıbı kolay saglıklı gecer dogumumum
yarın sabah 9.15 te randevum var bakalım doguma saat kacta alıcak merak edıyorum nasıl olucak ınsallah sunı sancıyı bunyem kabul eder cunku etmezzse sezeryan yapıcak

slm canım Allah biran önce kurtarsın inşlh ,bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin ,nasıl mutlusundur şimdi, ayyy yarın mis gibi bi kokuyla tanışcaksın nası da güzel kokar o melekler,benim daha çok beklemem gerek,darısı başımıza artık,sağlılkla gelsin dünyaya....

çok tsk ederım ısın kotusu bu sabaha 4 te esım ankaraya gıttı ınsallah ayrına kadar gelır

hayırlı doğumlar, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım..

HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN CNM ALLAHIM Bİ AVAZDA BEBEGİNİ VE SENİ KURTARSIN RABBİM ŞİFA VERSİN CNM BENİM DUALARIMIZ SENİNLE KOLAY DOGUM OLUR İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…