- Konu Sahibi cileklipuding
-
Foto eklemeyi öğrenirsem eklicem, söz başım çok güzel olmuştu çünkü yerimsenibenHayırlı olsun canım.Nişan resimlerini göstermıyon ama
aaa ewet bende resım görmek istioyorummmm merak ettm cok...hikayen benmmkıne benzııoo bırazz..benmde sewgilim keltoşş yaslı duruoo falan..bende anneme duskunumm kı zonguldaktayım tekırdaga gelin gidicem eger allah nasıp ederse..2 yıldır bekklııyorum nısanda ıstıyorum bıyandan bı yandanda ıstemıyorum..sorun sewmemek değil ama bıraz mantıksal bırazz duygudal..aiilemı bıraıkıp hıc bılmedıgım bı yere gdıcem..kayuınwalide foobım war..nasııll bırı fikrim yok..endişelerim war..bende hersey cok guzel olsun ıstıyorum herkes gibi..ama cok korkuyorummm..bayramdan sora bı aksılık olmassa tanısmaya gelcekler..sewgilim tanısmayla sözzüü bırada yapalım mı dedii..bekledıgım sey buyduu bende yusuk takmak istiyorum ama sözlendıkten sora aileler işin içine daha cok girecek sewgilim bana karışmaya baslıyucak mı dııe dusunmeden edemyorum..o kadar bekledım bekledıgım an yaklaştı benm kafa karıstııkafamçokkarıştı
Ayyy canım benim kader arkadşım kaydirigubbakcemile5 . Sözlendikten 2 gün sonra erkek arkadaşım İstanbul'a gitti :gitme: , zaten orda yaşıyor, yani hayatımızda hiçbir fark yok, sevgiliyken nasılsak öyleyiz :asigim: . Şimdi çok daha rahatım, bir karar vermenin, yolunu çizmenin hafifliği var üzerimde. Çok daha mutluyum. Belirsizlik insanı daha çok yıpratıyormuş zemuszemus . Eğer seviyorsan zaten hiç bir kusurunu görmezsin. Senin için de hayırlısı olsun opuyorumnanaktan öptüm canım Şenizaaa ewet bende resım görmek istioyorummmm merak ettm cok...hikayen benmmkıne benzııoo bırazz..benmde sewgilim keltoşş yaslı duruoo falan..bende anneme duskunumm kı zonguldaktayım tekırdaga gelin gidicem eger allah nasıp ederse..2 yıldır bekklııyorum nısanda ıstıyorum bıyandan bı yandanda ıstemıyorum..sorun sewmemek değil ama bıraz mantıksal bırazz duygudal..aiilemı bıraıkıp hıc bılmedıgım bı yere gdıcem..kayuınwalide foobım war..nasııll bırı fikrim yok..endişelerim war..bende hersey cok guzel olsun ıstıyorum herkes gibi..ama cok korkuyorummm..bayramdan sora bı aksılık olmassa tanısmaya gelcekler..sewgilim tanısmayla sözzüü bırada yapalım mı dedii..bekledıgım sey buyduu bende yusuk takmak istiyorum ama sözlendıkten sora aileler işin içine daha cok girecek sewgilim bana karışmaya baslıyucak mı dııe dusunmeden edemyorum..o kadar bekledım bekledıgım an yaklaştı benm kafa karıstııkafamçokkarıştı
tesekkur edıyorumm hepinize allah tan hayırlısını istiyorum sadece..söz tarıhım bugun bellı oldu 24.ekim.2009 bır aksilik cıkmassa ınsallah..:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan: asigim: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?