• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Perşembe günü sözüm var, çok gerginim...

canım olur öle şeyler hep oluyor bizden sonrada olacak.
Sen elbiseni al ama herkesin de gönlünü yapmak zordur orta yolu bulacaksın artık.
Çok takmayacaksın yoksa üzülen sen oluyorsun hep.
Üç maymunu oyna mutlu ol denemedim ama en ksa zamanda deneyeceğim üç maymun bir lepi de toplanacak inşallahkaydirigubbakcemile3

lepiii çıkmıomu fotooo:uhm: yeni öğrendim böle foto eklemyide öle yapıom kafaya göre bişeler :roflol:

magic başta görünmemeişti ama şimdi görünüyor gri boyundan bağlamalı bir yakası olan elbise

Sağol lepicim, o da öyle diyor, bildiğini, istediğini yap diyor bende o zaman saygısızlık olur annene diyorum .Ama istediğimi kimseyi kırmadan yapmaya karar verdim. birazdan alış verişe çıkacakmışız, yarın merak edenler için gelişmeleri yazarım kaydirigubbakcemile4 .

Evet kızlar, dün alış verişimizi yaptık, elbiseyi aldım, üzerine bir bolero beğendim. Boleronun renk tonu pek uyumlu değildi kıyafetle, eğer vaktim olursa gidip kendim başka bolero alıcam. Birde iç çamaşır aldılar, o kadar utandım ki anlatamam :kedi: . Ama kuyumcuya götürmediler, yüzük falan bakmadık zaten ben işten geç çıktığım için geç bir saatti, her yer kapatıyordu. Neyse bundan sonra çarşıya gitmeyi düşünmüyorum çünkü acaip kasıyorum kendimi :bbo: . dün o kadar heyecanlanmışım ki benim araba otoparktaydı, çarşıya gittikten sonra erkek arkadaşım bizi otoparka bıraktı, kapıda çıkmamızı bekledi, ben aldıklarımızı bagaja bıraktım, arabaya bindim , hemen ordan uzaklaştım. Otoparkçıya para vermeyi unutmuşum sırnaşık şey. Adam arkamdan koşmuş neyseki benimki orda bekliyormuş. Artık başka bişey alıcaklarsada kendileri beğensin. Önemli değil :emir_bebek:.

Canım öncelikle hayırlı olsun yakın zamanda deneyim yaşamış biri olarak inanılmaz heyecan dolu bir gün yaşayacağını söyleyebilirim bende geçen cumartesi sözlendim. O günün sabahı gözlerimi açtıgımda öyle bir heyecanla uyandımki daha sabahından başladı heyecanım. Akşam olup vakit geldiğinde tabiki aşırı bir heyecan elin ayağına dolanıyor. Kahve yapımı, isteme anı geçip yüzük takıldıktan sonra biraz rahatlıyorsun. Ama çok tuhaf buruk bir sevinç yaşadım yani bi taraftan mutlu ama bir yandanda hüzünlü ertesi gün çok kötü oldum ailemle geçirdiğim günler aklıma geldi onların yanında sayılı günüm kaldığı için tuhaf duygular içindeyim. Ağustos da nişanım olucak kısmetse. Güzel heyecanlar bunlar tekrar dönüp yaşamak isteyeceğimiz günler bence. Herkezden duyuyorum keşke o günlere dönüp yaşasam tekrar diyenleri o yüzden kıymetini bilelim. Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin canım..

CADIARZU
Canım öncelikle hayırlı olsun yakın zamanda deneyim yaşamış biri olarak inanılmaz heyecan dolu bir gün yaşayacağını söyleyebilirim bende geçen cumartesi sözlendim. O günün sabahı gözlerimi açtıgımda öyle bir heyecanla uyandımki daha sabahından başladı heyecanım. Akşam olup vakit geldiğinde tabiki aşırı bir heyecan elin ayağına dolanıyor. Kahve yapımı, isteme anı geçip yüzük takıldıktan sonra biraz rahatlıyorsun. Ama çok tuhaf buruk bir sevinç yaşadım yani bi taraftan mutlu ama bir yandanda hüzünlü ertesi gün çok kötü oldum ailemle geçirdiğim günler aklıma geldi onların yanında sayılı günüm kaldığı için tuhaf duygular içindeyim. Ağustos da nişanım olucak kısmetse. Güzel heyecanlar bunlar tekrar dönüp yaşamak isteyeceğimiz günler bence. Herkezden duyuyorum keşke o günlere dönüp yaşasam tekrar diyenleri o yüzden kıymetini bilelim. Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin canım..

Sevdemcim çooooooooook teşekkür ederim opuyorumnanaktan , burada yorum okumak beni ne kadar rahatlatıyor anlatamam zemuszemus zemuszemus zemuszemus. Normalde bugün olacaktı ama yarına ertelendi sözümüz, amcası gelcekmiş. Onu bekliyoruz. Biraz daha rahatım şimdi. Yalnız annem hala evlenmek istiyor musun bununla, hiç yanına yakışmıyor, diyor. Aslında çocuk çok çirkin değil sadece kilolu. Biraz da saçlar dökülmüş. Olduğundan yaşlı görünüyor bu nedenlerle. Birde annem esprilerini, konuşmasını çok itici buluyor. Bazen hak veriyorum anneme, bazen de gözüme güzel görünüyor.Sonuçta evlenecek olan benim, annem değil biliyorum gamyoncuiremsu. İşte bazen çok şanslıyım diyorum zemuszemus, bazen de kendime yazık ediyormuşum gibi geliyor :gitme:. Sözümüzü takalım sonra yine vaktimiz var, herşeyin hayırlısı olsun benim içinde buradaki arkadaşlarım için de. Dua ediyorum Allah'm hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle :Saruboceq: diye.

ınşallah canım evet zaten söz ve nişan aşaması daha yakından tanımanada yardımcı olur hakkında hayırlısı olsun yine sonucunda karar senin. Ama şunu anladımki işin içine girince hiçte kolay değilmiş evlenmek ciddiye binince daha fazla düşünüyorsun. Hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi o bence canım..

İnşallah canım evet zaten söz ve nişan aşaması daha yakından tanımanada yardımcı olur hakkında hayırlısı olsun yine sonucunda karar senin. Ama şunu anladımki işin içine girince hiçte kolay değilmiş evlenmek ciddiye binince daha fazla düşünüyorsun. Hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi o bence canım..
Eskiden ne gereği var kız isteme, söz, nişan falan filan gel git derdim. Zaten evlenmeye karar vermişler direk düğün hazırlığına başlasınlar o zaman derdim. Şİmdi anlıyorum bunların gerekliliğini, çarşı faslı, törenler, iki ailenin birbirine yakınlaşması, paylaşımlarının artması demekmiş a.s . Hediyeleşmeler, bohçalar iki tarafı birbirine ısındıran şeylermiş. Tekrar yeni evlenecek herkes için hayırlısı olsun diliyorum :Saruboceq:

şu ana senin galiba nişan merasimin var çok sıkıcı durumlar

Evet canım bende öyle tahmin ettim ama çok güzel geçti hihoyyyt, hiç heyecanlanmadım kaydirigubbakcemile2 , sadece yüzük takıldıktan sonra biraz ağladım :gitme:, duygusal sahneler falan... zaten akrabadan çok sözlümle ortak arkadaşlarımız vardı, sözden sonra da gidip bir yerde eğlendik, canlı müzik vardı orda, adamlar bizim için uzattılar programı, bir de dansa kaldırdılar bizi zemuszemus, herkes bize bakıyordu, çok güzeldi :asigim:

ya cok özür dilerim keyfini kacırmak istemem ama bence sen nişanlınla bazı korkukularn yüzünden nişanlanmısın yani hadi ondan daha iiyisi cıkmazsa diye düşündün sanrım yani cok ilginç hele bi nişanı takayımda sonra kaldıgım yerden evlencem mi evlenmicem mi bunu düşünmeye devam ediim diosun..ben yazılarından bunu anladım...daha iyisini bulamamaktan korkmak yerine sırf evlenmiş olmak için evlenmek yerine içine sindiğininde evlensen cok daha mantıklı olcak gibi..tabi seni tanımıorm ama maksat burda yorumlasmak zaten yorumlarımı bildiriorm umarm seni üzmem canım..

ya cok özür dilerim keyfini kacırmak istemem ama bence sen nişanlınla bazı korkukularn yüzünden nişanlanmısın yani hadi ondan daha iiyisi cıkmazsa diye düşündün sanrım yani cok ilginç hele bi nişanı takayımda sonra kaldıgım yerden evlencem mi evlenmicem mi bunu düşünmeye devam ediim diosun..ben yazılarından bunu anladım...daha iyisini bulamamaktan korkmak yerine sırf evlenmiş olmak için evlenmek yerine içine sindiğininde evlensen cok daha mantıklı olcak gibi..tabi seni tanımıorm ama maksat burda yorumlasmak zaten yorumlarımı bildiriorm umarm seni üzmem canım..

Ben sadece bu nikah değil, daha imzayı atmıyoruz diye öyle dedim. Hala babamın evindeyim. Ailemden ayrılsam çok üzülürüm mafoldumben . Evlilikle ilgili korkularım var zaten zor ikna etti beni, etrafımda gördüğüm kötü evliliklerden dolayı korkuyorum .Sözlümü seviyorum, ondan daha iyisini bulamam diye değil de belki bundan sonra bu kadar sevilemem diye düşünüyorum. Yorumların için teşekkürler a.s.

herşey geride kalacak zamanla ben de yeni nişanlandıım o stres gercekten hiç bir şeye benzemiyor ama nişanı ertelemek seni sakinleştirmek yerine bence daha da strese sokar eğer sevginle ve sevgilinle ilgli bir sorun yoksa herşey yoluna girer zaten sıkma canını Allah yardımcın olsun canım

Back