- 23 Nisan 2009
- 4.065
- 23
- 158
- Konu Sahibi cileklipuding
lepiii bu sana alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım olur öle şeyler hep oluyor bizden sonrada olacak.
Sen elbiseni al ama herkesin de gönlünü yapmak zordur orta yolu bulacaksın artık.
Çok takmayacaksın yoksa üzülen sen oluyorsun hep.
Üç maymunu oyna mutlu ol denemedim ama en ksa zamanda deneyeceğim üç maymun bir lepi de toplanacak inşallahkaydirigubbakcemile3
lepiii bu sana alkisalkisalkis
Canım öncelikle hayırlı olsun yakın zamanda deneyim yaşamış biri olarak inanılmaz heyecan dolu bir gün yaşayacağını söyleyebilirim bende geçen cumartesi sözlendim. O günün sabahı gözlerimi açtıgımda öyle bir heyecanla uyandımki daha sabahından başladı heyecanım. Akşam olup vakit geldiğinde tabiki aşırı bir heyecan elin ayağına dolanıyor. Kahve yapımı, isteme anı geçip yüzük takıldıktan sonra biraz rahatlıyorsun. Ama çok tuhaf buruk bir sevinç yaşadım yani bi taraftan mutlu ama bir yandanda hüzünlü ertesi gün çok kötü oldum ailemle geçirdiğim günler aklıma geldi onların yanında sayılı günüm kaldığı için tuhaf duygular içindeyim. Ağustos da nişanım olucak kısmetse. Güzel heyecanlar bunlar tekrar dönüp yaşamak isteyeceğimiz günler bence. Herkezden duyuyorum keşke o günlere dönüp yaşasam tekrar diyenleri o yüzden kıymetini bilelim. Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin canım..
Eskiden ne gereği var kız isteme, söz, nişan falan filan gel git derdim. Zaten evlenmeye karar vermişler direk düğün hazırlığına başlasınlar o zaman derdim. Şİmdi anlıyorum bunların gerekliliğini, çarşı faslı, törenler, iki ailenin birbirine yakınlaşması, paylaşımlarının artması demekmiş a.s . Hediyeleşmeler, bohçalar iki tarafı birbirine ısındıran şeylermiş. Tekrar yeni evlenecek herkes için hayırlısı olsun diliyorum :Saruboceq:İnşallah canım evet zaten söz ve nişan aşaması daha yakından tanımanada yardımcı olur hakkında hayırlısı olsun yine sonucunda karar senin. Ama şunu anladımki işin içine girince hiçte kolay değilmiş evlenmek ciddiye binince daha fazla düşünüyorsun. Hakkımızda hayırlısı olsun en önemlisi o bence canım..
şu ana senin galiba nişan merasimin var çok sıkıcı durumlar
ya cok özür dilerim keyfini kacırmak istemem ama bence sen nişanlınla bazı korkukularn yüzünden nişanlanmısın yani hadi ondan daha iiyisi cıkmazsa diye düşündün sanrım yani cok ilginç hele bi nişanı takayımda sonra kaldıgım yerden evlencem mi evlenmicem mi bunu düşünmeye devam ediim diosun..ben yazılarından bunu anladım...daha iyisini bulamamaktan korkmak yerine sırf evlenmiş olmak için evlenmek yerine içine sindiğininde evlensen cok daha mantıklı olcak gibi..tabi seni tanımıorm ama maksat burda yorumlasmak zaten yorumlarımı bildiriorm umarm seni üzmem canım..