• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Perşembe günü sözüm var, çok gerginim...

aaa ewet bende resım görmek istioyorummmm merak ettm cok...hikayen benmmkıne benzııoo bırazz..benmde sewgilim keltoşş yaslı duruoo falan..bende anneme duskunumm kı zonguldaktayım tekırdaga gelin gidicem eger allah nasıp ederse..2 yıldır bekklııyorum nısanda ıstıyorum bıyandan bı yandanda ıstemıyorum..sorun sewmemek değil ama bıraz mantıksal bırazz duygudal..aiilemı bıraıkıp hıc bılmedıgım bı yere gdıcem..kayuınwalide foobım war..nasııll bırı fikrim yok..endişelerim war..bende hersey cok guzel olsun ıstıyorum herkes gibi..ama cok korkuyorummm..bayramdan sora bı aksılık olmassa tanısmaya gelcekler..sewgilim tanısmayla sözzüü bırada yapalım mı dedii..bekledıgım sey buyduu bende yusuk takmak istiyorum ama sözlendıkten sora aileler işin içine daha cok girecek sewgilim bana karışmaya baslıyucak mı dııe dusunmeden edemyorum..o kadar bekledım bekledıgım an yaklaştı benm kafa karıstııkafamçokkarıştı

aaa ewet bende resım görmek istioyorummmm merak ettm cok...hikayen benmmkıne benzııoo bırazz..benmde sewgilim keltoşş yaslı duruoo falan..bende anneme duskunumm kı zonguldaktayım tekırdaga gelin gidicem eger allah nasıp ederse..2 yıldır bekklııyorum nısanda ıstıyorum bıyandan bı yandanda ıstemıyorum..sorun sewmemek değil ama bıraz mantıksal bırazz duygudal..aiilemı bıraıkıp hıc bılmedıgım bı yere gdıcem..kayuınwalide foobım war..nasııll bırı fikrim yok..endişelerim war..bende hersey cok guzel olsun ıstıyorum herkes gibi..ama cok korkuyorummm..bayramdan sora bı aksılık olmassa tanısmaya gelcekler..sewgilim tanısmayla sözzüü bırada yapalım mı dedii..bekledıgım sey buyduu bende yusuk takmak istiyorum ama sözlendıkten sora aileler işin içine daha cok girecek sewgilim bana karışmaya baslıyucak mı dııe dusunmeden edemyorum..o kadar bekledım bekledıgım an yaklaştı benm kafa karıstııkafamçokkarıştı

canım şimdiden Allah mutlu etsin diyim:) uzağa gitmek zor olur mutlak o kısmını bilmiyorum ama sözden sonrası için benim hayatımda ailevi ve kişisel şöyle bişey oldu bilmiyorum sözlenen arkadaşlarımz da benim gibi düşünür mü??ama söz yüzüğü takıldıktan sonra kişisel olarak bi değişim küçük çapta yaşanıyor.sevgilinle evliliğe ilk adım atılıyor ve ister istemez hayatında bi ciddi yaklaşım sergiliyosun.bu günlük hayatına davranışlarına da yansıyor.sevinç gurur ve sorumluluk karışımı çok güzel bi duygu:) aileler pek karışmıyor çünkü söz değil nişan önemseniyor ailelerde.sadece sevgilin karışmaya başlamaktan ziyade küçük tavsiyelerde bulunmaya başlıyor.sahiplenme duygusunu kimi zaman abartma ihtimali olsa da onun biraz daha konularda sınırlarını öğrenmeni sağlıyor söz yapılması:)

Ayyy canım benim kader arkadşım kaydirigubbakcemile5 . Sözlendikten 2 gün sonra erkek arkadaşım İstanbul'a gitti :gitme: , zaten orda yaşıyor, yani hayatımızda hiçbir fark yok, sevgiliyken nasılsak öyleyiz :asigim: . Şimdi çok daha rahatım, bir karar vermenin, yolunu çizmenin hafifliği var üzerimde. Çok daha mutluyum. Belirsizlik insanı daha çok yıpratıyormuş zemuszemus . Eğer seviyorsan zaten hiç bir kusurunu görmezsin. Senin için de hayırlısı olsun opuyorumnanaktan öptüm canım Şeniz

Fotoğraf eklicem arkadaşlar ama evde internet yok, iş yerindekinde usb girişi yok. En kısa zamanda halletcem, hepinizi çok seviyorum :enbuyukkk:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

söz için gerilmek mi ben üç aydrı sözlenmeye çalışıyorum kıymetini bilinsırnaşık şey

tesekkur edıyorumm hepinize allah tan hayırlısını istiyorum sadece..söz tarıhım bugun bellı oldu 24.ekim.2009 bır aksilik cıkmassa ınsallah..:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan: asigim: Şeniz

üzülme kızım bn de bi kaynana var düşman başına.. felfecir okuo kadının gözleri eğer alışverişe onlardasn bi kişi bile gelrse bn de bütün sülalemi getrcem alşverişe sonçta o da bn de çalşıorz alşverişimzi kendmz karşılayablrz kendmz yapablrzz

tesekkur edıyorumm hepinize allah tan hayırlısını istiyorum sadece..söz tarıhım bugun bellı oldu 24.ekim.2009 bır aksilik cıkmassa ınsallah..:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan: asigim: Şeniz

Canım şimdiden tebrik ediyorum:) Allah mutluluğunuzu daim etsin inş :)buarada kahveleri getirirken bi de fincanları toplarken sakin olmaya çalış çünkü ister istemez heyecandan titriyo insan...yani ben bayabi heyecan yapmıştım şimdi videoyu izledikçe gülüyoruz o fincanların sesine:)))):roflol:

Back