- Konu Sahibi cileklipuding
-
cnm öncelikle hayırlı olsun a.s. alışweriş sırasında farkettiğin şey gerçekten doğru. kılık kıyafet altın yüzükle olmuo, önemli olan en güzel şekilde kalpler kırılmadan bişeleri halletmek..
hiç karamsar olma böle söz nişan düğün zamanlarında genelde herkes gergin olur we böle şeylerin yaşanması çok normal.. senin yapman gereken isteklerini gönülleri kırmadan güzelce anlatmak. mesela beğendiğin kıyafetler gerçekten dekoltelimi yoksa kayınwalidenler normalden birazdaha fazlamı kapalı?? takımmı yoksa abiyemi demişssin kesinlikle abiye diorum insan kaçkere sözlenioki hayatında içinde kalmasın bence, fotoğraflarına baktığında keşke dememek çok öenmli... ailesi açık falan diosada çok açık olmayan we gayet şık çok güzel abiyeler war onlardan alabilirsinn..
Evet, eşim olacak insan yada erkek arkadaşım diyeyim. Bundan 2 sene kadar önce görücü usülü tanıştık ama birbirimizi sevdik. Aslında ben evlenmek istemiyordum, reddetmek istedim, her defasında süre istediler, biraz daha konuşun dediler. Yani ailesinin yardımıyla sevgili olduk diyeyim kaydirigubbakcemile3 .canım çocuk dedğin eşin olacak insan mı ? ben biraz kelimerlinde pek gönlünün olmadığını anlıyorum ama yanlış mı düşünüyorum ?
Sağol tatlım, korktuğum şey vaat ettiği şeyleri ileride yapamaması. Sen onlarala muhatap olma ben konuşurum diyor, inatlaşma sen kötü olursun diyor.seviyorsan hertürlü savaşaını vereceksin tatlım.. üzülmee herşey geçer.. ama olmaz diyorsa uyuşamıyorsanız bazı terslkler aşılamaycak kdr büyükse yol yakınken dön.. kimse zorla müşterek bir hayat kurduramaz bu işler okdr kolay değil... iyi düşün derim... ölç tart yarın öbürgün onların gelinleri olacaksın hep birlkte bir aile olacaksın baba evinden çıkınca herşey farklı oluyor ne de olsa onların gelini oluyorsun hep onlarla muhatap olacaksın ... her şeyi iyi düşün derim..
Aılesi bize göre kapalılar. Beğendiğim şeylerde zaten uzun abiyeler, sadece kollar açık...
İlgilendiğin için teşekkür ederim canım ama benim bilgisayar bir garip, iş yerinden bağlandığım için galiba kk da yayınlanan birçok fotoğrafı göremiyorum maalesef...anlaıdm cnmm.. bak şöle bi yaka tercih edebilirsin askılılardan daha kapalı duruo bence,
senin beğendiğin kıyafet askılı ise bu daha kapalı gelecektiropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?