• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Perşembe günü sözüm var, çok gerginim...

cileklipuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
2.745
16
118
39
İstanbul
Perşembeye sözüm var arkadaşlar, ne yapcam bilemiyorum. Mutlu gibiyim ama buruk bir mutluluk. İkide bir gözlerim doluyor :gitme:. Cumartesi günü söz alış verişine çıktık. Önceden şunu isterim, bunu isterim diyen ben tutuldum kaldım, anladım ki önemli olan takı, kıyafet, o, bu değil. O an bunların hiçbiri gözüme gelmedi. Annemin gözleri doldu, ben onu görünce daha bi kötü oldummafoldumben , birkaç damla süzüldü yanaklarımdan, hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kayınvalide de kıyafetlere o açık, bu açık diyince birşey almak gelmedi içimden, bir bahane uydurdum, daha sonra çıkarız, bugün karar veremiyorum dedim. Eve döndük. Nerdeyse bitirecektim oracıkta herşeyi :umursamaz:… Sonra vazgeçirdiler beni. Belki iş çıkışı bugün alış verişe gideriz. Nişanı bir ay sonra düşünüyorduk, ama bu olanlardan sonra ramazan sonuna ertelemeyi düşünüyorum. Şimdi bu karışıklık içinde size sorum abiye mi alayım, şöyle takım elbise mi alayım? Yardım edin, biraz da moral desteğinize ihtiyacım var, o yüzden açtım konuyu :1no2:…

cnm öncelikle hayırlı olsun a.s. alışweriş sırasında farkettiğin şey gerçekten doğru. kılık kıyafet altın yüzükle olmuo, önemli olan en güzel şekilde kalpler kırılmadan bişeleri halletmek..
hiç karamsar olma böle söz nişan düğün zamanlarında genelde herkes gergin olur we böle şeylerin yaşanması çok normal.. senin yapman gereken isteklerini gönülleri kırmadan güzelce anlatmak. mesela beğendiğin kıyafetler gerçekten dekoltelimi yoksa kayınwalidenler normalden birazdaha fazlamı kapalı?? takımmı yoksa abiyemi demişssin kesinlikle abiye diorum insan kaçkere sözlenioki hayatında içinde kalmasın bence, fotoğraflarına baktığında keşke dememek çok öenmli... ailesi açık falan diosada çok açık olmayan we gayet şık çok güzel abiyeler war onlardan alabilirsinn..

Son düzenleyen: Moderatör:
al kızım abiyeni, eğer birşeylerden dolayı rahat etmeyeceksen de ayrıl gitsin, daha dur neyin ağlaması, yolunuz uzun.. insan sevinir böyle zamanlarda, içi pır pır eder, başka bir sıkıntınız mı var??

oyyy kıyamam yaa ne stres yapmışsın böyle

strestendir diorum ama aklına kurcalayan bişeyler mi var sormadan edemiycem

seven insan beklemek istemez niye ertelemeyi düşündün ki canımm

ailesine falan mı takıldınn

cnm öncelikle hayırlı olsun a.s. alışweriş sırasında farkettiğin şey gerçekten doğru. kılık kıyafet altın yüzükle olmuo, önemli olan en güzel şekilde kalpler kırılmadan bişeleri halletmek..
hiç karamsar olma böle söz nişan düğün zamanlarında genelde herkes gergin olur we böle şeylerin yaşanması çok normal.. senin yapman gereken isteklerini gönülleri kırmadan güzelce anlatmak. mesela beğendiğin kıyafetler gerçekten dekoltelimi yoksa kayınwalidenler normalden birazdaha fazlamı kapalı?? takımmı yoksa abiyemi demişssin kesinlikle abiye diorum insan kaçkere sözlenioki hayatında içinde kalmasın bence, fotoğraflarına baktığında keşke dememek çok öenmli... ailesi açık falan diosada çok açık olmayan we gayet şık çok güzel abiyeler war onlardan alabilirsinn..

Aİlesi bize göre kapalılar. Beğendiğim şeylerde zaten uzun abiyeler, sadece kollar açık...

canım öncelikle hayırlı olsun... işte bu yüzden bence bu tarz şeyleri gençler halledecek aileler çok falza muhatap olmayackalar... zor çünkü onların yanında beğenmek onu isterim bunu isterim demek... hoş olmuyor neticede... ona açık buna açık diyormuş kayınvalide... bazen sırf huzursuzluk olsun diye bile konuşabiliyor insanlar... sen sevdiğinden vazgeçme.. aranızda hiç kimse olamaz.... okdr basit mi hemen daha ilk adım canım bu... önünde bir ömür varr ne olaylarla karşılaşacaksınız kimbilir... sabır,saygı çok önemli ...

kıyafet mevzusuna gelince bence bir kere olan bir şey kendine uygun bir abiye giyebilrsin fazla abartı olmayan şık bir elbise mesela...

Kıyafeti beğenmiştik, kapora verdik, boyunu bile yaptırdık. Ama kadın açık dedi. Bolero falan al üstüne dedi. Biz bu kıyafet konusunu çocukla defalarca konuşmuştuk, hep senin istediğin gibi olcak derdi, karışmayacaklar derdi. Şimdi korktuğum başıma gelince vazgeçmek istedim, zaten çocuk iki senedir ikna etmeye çalışıyor beni evlenmeye.

Bolero da kıyafeti kapatacak gibi, modelini öldürecek gibi duruyordu o an istememiştim ama şimdi düşünüyorumda kısa kollu bişi yaptırayım onun üstüne ben...

canım çocuk dedğin eşin olacak insan mı ? ben biraz kelimerlinde pek gönlünün olmadığını anlıyorum ama yanlış mı düşünüyorum ?

hayırlı olsun tatlım,ama sana ters geliyosa ben böyleyim diyosan baştan ağırlığını koy yada söz falan yapma.eşin olacak insanla anlaşıyosan kafanıs uyuyosa sözlen ilerde çok geç olabilir.ona göre davran.
inş.mutlu olursun.
sevgiler..

canım çocuk dedğin eşin olacak insan mı ? ben biraz kelimerlinde pek gönlünün olmadığını anlıyorum ama yanlış mı düşünüyorum ?
Evet, eşim olacak insan yada erkek arkadaşım diyeyim. Bundan 2 sene kadar önce görücü usülü tanıştık ama birbirimizi sevdik. Aslında ben evlenmek istemiyordum, reddetmek istedim, her defasında süre istediler, biraz daha konuşun dediler. Yani ailesinin yardımıyla sevgili olduk diyeyim kaydirigubbakcemile3 .

seviyorsan hertürlü savaşaını vereceksin tatlım.. üzülmee herşey geçer.. ama olmaz diyorsa uyuşamıyorsanız bazı terslkler aşılamaycak kdr büyükse yol yakınken dön.. kimse zorla müşterek bir hayat kurduramaz bu işler okdr kolay değil... iyi düşün derim... ölç tart yarın öbürgün onların gelinleri olacaksın hep birlkte bir aile olacaksın baba evinden çıkınca herşey farklı oluyor ne de olsa onların gelini oluyorsun hep onlarla muhatap olacaksın ... her şeyi iyi düşün derim..

Bir tarafım birbirimizi seviyoruz, iyi anlaşıyoruz, iyi çocuk diyor, diğer yandan evlilik bana soğuk geliyor kafamçokkarıştı . Neyse yorumlarınız sayesinde biraz düzeldim kaydirigubbakcemile5 . İşyerinde gözlerim dolu dolu geziyordum yoksa :çok üzgünüm:

seviyorsan hertürlü savaşaını vereceksin tatlım.. üzülmee herşey geçer.. ama olmaz diyorsa uyuşamıyorsanız bazı terslkler aşılamaycak kdr büyükse yol yakınken dön.. kimse zorla müşterek bir hayat kurduramaz bu işler okdr kolay değil... iyi düşün derim... ölç tart yarın öbürgün onların gelinleri olacaksın hep birlkte bir aile olacaksın baba evinden çıkınca herşey farklı oluyor ne de olsa onların gelini oluyorsun hep onlarla muhatap olacaksın ... her şeyi iyi düşün derim..
Sağol tatlım, korktuğum şey vaat ettiği şeyleri ileride yapamaması. Sen onlarala muhatap olma ben konuşurum diyor, inatlaşma sen kötü olursun diyor.

Aılesi bize göre kapalılar. Beğendiğim şeylerde zaten uzun abiyeler, sadece kollar açık...

anlaıdm cnmm.. bak şöle bi yaka tercih edebilirsin askılılardan daha kapalı duruo bence,
senin beğendiğin kıyafet askılı ise bu daha kapalı gelecektiropuyorumnanaktan
abiyeeee.jpg

anlaıdm cnmm.. bak şöle bi yaka tercih edebilirsin askılılardan daha kapalı duruo bence,
senin beğendiğin kıyafet askılı ise bu daha kapalı gelecektiropuyorumnanaktan
abiyeeee.jpg
İlgilendiğin için teşekkür ederim canım ama benim bilgisayar bir garip, iş yerinden bağlandığım için galiba kk da yayınlanan birçok fotoğrafı göremiyorum maalesef...

canım olur öle şeyler hep oluyor bizden sonrada olacak.
Sen elbiseni al ama herkesin de gönlünü yapmak zordur orta yolu bulacaksın artık.
Çok takmayacaksın yoksa üzülen sen oluyorsun hep.
Üç maymunu oyna mutlu ol denemedim ama en ksa zamanda deneyeceğim üç maymun bir lepi de toplanacak inşallahkaydirigubbakcemile3

Back