- Konu Sahibi cileklipuding
Perşembeye sözüm var arkadaşlar, ne yapcam bilemiyorum. Mutlu gibiyim ama buruk bir mutluluk. İkide bir gözlerim doluyor :gitme:. Cumartesi günü söz alış verişine çıktık. Önceden şunu isterim, bunu isterim diyen ben tutuldum kaldım, anladım ki önemli olan takı, kıyafet, o, bu değil. O an bunların hiçbiri gözüme gelmedi. Annemin gözleri doldu, ben onu görünce daha bi kötü oldummafoldumben , birkaç damla süzüldü yanaklarımdan, hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kayınvalide de kıyafetlere o açık, bu açık diyince birşey almak gelmedi içimden, bir bahane uydurdum, daha sonra çıkarız, bugün karar veremiyorum dedim. Eve döndük. Nerdeyse bitirecektim oracıkta herşeyi :umursamaz:… Sonra vazgeçirdiler beni. Belki iş çıkışı bugün alış verişe gideriz. Nişanı bir ay sonra düşünüyorduk, ama bu olanlardan sonra ramazan sonuna ertelemeyi düşünüyorum. Şimdi bu karışıklık içinde size sorum abiye mi alayım, şöyle takım elbise mi alayım? Yardım edin, biraz da moral desteğinize ihtiyacım var, o yüzden açtım konuyu :1no2:…