- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 35
bende yaptırdım gayet memnunum kac kezde kontorole gittim. şuan yok gibi hiç hissetmiyorum. bence sıkıntı doktorundaguner uysal canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yaptırdım gayet memnunum kac kezde kontorole gittim. şuan yok gibi hiç hissetmiyorum. bence sıkıntı doktorundaguner uysal canım
bende yaptırdım gayet memnunum kac kezde kontorole gittim. şuan yok gibi hiç hissetmiyorum. bence sıkıntı doktorunda
evet dudağını ölçüp ona göre sipariş veriyorlar bende ole oldu çok üzüldüm talihsizlik olmuş:44:oyle duşunuyorum bende elınde kalmış dudagıma uymayan bır permalıpı taktı çunku once karar verıp ona göre getırılıyomuş zaten dudagım çok ınce değildi kafasına göre takınca bıldığın zencı dudagına benzedı bıde çok yapay durdu seklı bozuldu çıkardğım ıçın mutluyum
evet dudağını ölçüp ona göre sipariş veriyorlar bende ole oldu çok üzüldüm talihsizlik olmuş:44:
Siz nerede hangi dr da ve ne kadara yaptırdınız ve görüntü doğalmıbende yaptırdım gayet memnunum kac kezde kontorole gittim. şuan yok gibi hiç hissetmiyorum. bence sıkıntı doktorunda
Siz nerede hangi dr da ve ne kadara yaptırdınız ve görüntü doğalmı
Ben de sadece ust dudagima yaptirmak istiyorum ama olumsuz yorumlar korkutuyor..nasty girl yorumlarn beni heveslendirdi bays,fotografini da begendim..sureci biraz daha anlatabilirsen cok mutlu olurm..nasil yapiliyo..ne kadar zamanda toparlaniyosun..sonrasinda yarattigi bir sorun var mi ??
Gülünce böyleoluyor artık dudaklarım Eki Görüntüle 664633
ben taktırdım ve cıkardım bılgılendırmek amacıyla yazdım ama pek okuyan olmadı galıba memnun kalmadım dudagımın seklını bozdu sertlık hıssedılıyo ayrıca ama yaptırıpta memnun olanlarda olabılır ben yınede paylaşıyım
canım ben ankara gaziosmanpaşada yaptırdım doktorum orhan murat özdemir çok ilgili kibar bi beyfendi kendisi ben operasyonu gecırdıkten sonra 5 6 kez arandım onlar tarafından alt üst dudak 6000 e yaptırdım fotolarda gorundugu gibi estetk oldugu asla anlaşılmıyor
İlk once istediğin dolgunlugu soyluyosun ona gore permalip secılıyor hayatım sonra dudak olcunu alıyorlar ameliyat sabahı bişey yemedim sanırım tam hatırlamıyorum bayağı oldu işlem 1 2 saat surdu ondan once uyuşturulmuştu agız bolgem ilk gun cok şişti 1 hafta içinde şişlikler indi dikişlerimde alındı şu an hiç bir sorun yaşamadım yaşamıyorum yani tatlım
permalip tam olarak nereye yapıldı? sertlik hissediliyor çokta olmasa kalpıtan dolayı ama belli bi bölgede varsa doktora görünmeni öneririmSlm nastygirl bende perma lip yaptrdm on gun oldu ama sol kısımda hala sertlık var bende senın sertlık ne zaman gectı
Merhabalar bende permalip yaptırdım ama öpüşürken falan hissediliyor aslında pisman da oldum çıkarmayı bile düşünüyorum tavsiye etmem fakat benim dudaklarım çok inceydi belki de o yüzden hissediliyor hala da ince zaten çok bir fark olmadıAdana veya adana'ya yakın bir yerde permalip dudak dolgunlastırma yapan yer var mı acaba cevap verirseniz sevinirim :)
Merhabalar nasty senin permalip lerin hala duruyormu bende Nisan ayında taktirdim ama çokta bir fark olmadı dolgu yaptırmayı bile düşünüyorum ve hissediliyor öpüşürken sen de aynı sorunları yasiyormusunpermalip tam olarak nereye yapıldı? sertlik hissediliyor çokta olmasa kalpıtan dolayı ama belli bi bölgede varsa doktora görünmeni öneririm
Arkadaşım bende az farketti baya da pahalı dolgu yaptırmayı tavsiye ederimPermalipi yaptiranlar ne kadar bir ücrete yaptirdiniz , ve benim iki dudagimda orantisizlik var üst dudagim daha ince ama yaptiricakken dolgun durmasını isterim az mı farkediyor yaptırırken boyut olarak
geçici dolgu yaptiranlarda çabuk eridigini yazmislar . ben geçici istiyorumdaArkadaşım bende az farketti baya da pahalı dolgu yaptırmayı tavsiye ederim