Saç Şekillendiriciler Perma yaptırcam daha önce hiç yaptırmadım nasıl bi bakım yapmalıyım ?

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
saclarım az ve ince telli bu yüzden perma yaptıracagım ama nasıl bi bakım yapacagım hiç bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz bana ?

canım artık perma yaptıran yok diye biliyorum ben bildiğim bişey var saçları acayip yıpratıp mahvettiği! zaten ince telli diyorsun iyice kötü olmasın saçın sen bilirsin yinede iyi bir kuaförle konuş bakalım

kuaförler iyi olur sacın çok gözükür falan dıyo ama burda konuları okurken cok olumsuz tepkiler gördüm kafam krıştı ya :S

asla yaptırma asla düz saça alıştıysan sıkıcı gelebilir taranmıyor falan çok kötü hiç sevmiyorum ama su dalgası hoş olabilir..

su dalgası yaptımaya kalkıştım beceriksizler permaya çevirdi ilk günler korkunçtu oyuncak bebek saçı gibi hışır hışırdı, saç bakımyağı, saç maskesi, krenli şampuan, durulanmayan bakım kremi artı 7/24 kullanıp adam ettim 6 ay memnun olarak kullandım ama sonrası facia, kışın şekillendirme sorun, fön çekersin tutmaz, bakım kremleri de kar etmemeye başladı zamanla. sabrın varsa yaptır düz saçlı biri için hoş bir deneyim oluyor ama sonrasında saçlarını oldukça kısa kestirmen gerekiyor hepsinden birden kurtulmak için

kuaförler iyi olur sacın çok gözükür falan dıyo ama burda konuları okurken cok olumsuz tepkiler gördüm kafam krıştı ya :S

canım kuaförler para için herşeye yakışır,çok güzel olur yaparız falan der inanma ..........saçımı röfle yapıcam diye 3 kez yaktılar 1 yıl arayla hemde !!!!!!!!!!!çekmediğim kalmadı şimdi kısacık saçlarım kendi saçımın uzadığı yere yani enseme kadar kestirmek zorunda kaldım ...ancak kendi doğal saçımın üstüne röfle yaptırabildim o bile yıprandı bide benim saçım gürdür kalın tellidir ama o halde kel kalıcam diye korktum .......sen bilirsin ama bulaşma bence bu işe

aynen sana katılıyorum canım...
kuaför maduru olarak...

yaptırırsan tepende saç kalmaz benden sölemesi saçların az ve ince tellıymış saçıına dokunmaa aglarsın valla çok yanıo saçların çnkü komaya girıo saçlar

Su dalgası nasıl olur ?

ben yaptırdım daha yeni tam bir hafta oluo buqün senin qibi choq qararsısdım herqes sacma sapan bisiler diyip qafamı qarıstırıodu iice arastırdım suan oqadar memnunumqi qesqe qimsenin lafına baqmasaydımda önce yaptırsaymısım.. benm saclarımda da boya wardı usun orta telli saclarım choqta qüsel oldu herqes doqal sanıoo tawsiye ederim ama quaför choq önemli..

evet ya çok kararsız kaldım ama su dalgasını düşünüyorum . . :Spuff

benim de saçım permalı. ben düz saçtan çok daha fazla seviyorum. saçık düzken düzleştirmeden olmuyor. saçı kurut düzleştir, bana çok zor geliyor. permayla yıkıyorum, jöle sürüyorum o kadar. kışsa biraz kurutuyorum. evet, saçı biraz yıpratıyor ama çözülür sanırım. uzayınca da o kadar kötü olmuyor. saç kurutma makinasının perma başlığıyla yarar gibi kurutunca altları dalgalı görünüyor. saç yapını ve saçına vereceği kuaförün bilir ama ben tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…