Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuaförler iyi olur sacın çok gözükür falan dıyo ama burda konuları okurken cok olumsuz tepkiler gördüm kafam krıştı ya :S
canım kuaförler para için herşeye yakışır,çok güzel olur yaparız falan der inanma ..........saçımı röfle yapıcam diye 3 kez yaktılar 1 yıl arayla hemde !!!!!!!!!!!çekmediğim kalmadı şimdi kısacık saçlarım kendi saçımın uzadığı yere yani enseme kadar kestirmek zorunda kaldım ...ancak kendi doğal saçımın üstüne röfle yaptırabildim o bile yıprandı bide benim saçım gürdür kalın tellidir ama o halde kel kalıcam diye korktum .......sen bilirsin ama bulaşma bence bu işe
Su dalgası nasıl olur ?
ben yaptırdım daha yeni tam bir hafta oluo buqün senin qibi choq qararsısdım herqes sacma sapan bisiler diyip qafamı qarıstırıodu iice arastırdım suan oqadar memnunumqi qesqe qimsenin lafına baqmasaydımda önce yaptırsaymısım.. benm saclarımda da boya wardı usun orta telli saclarım choqta qüsel oldu herqes doqal sanıoo tawsiye ederim ama quaför choq önemli..