Saç Kesim Şekilleri Perma veya su dalgası yaptırdım ve memnun kaldım diyenler....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

malhunhatun

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
738
182
628
İstanbul
Arkadaşlar anladığım kadarıyla perma veya su dalgasından memnun olan çok kişi yok. Memnun kalan, iyi ki yaptırmışım diyen, bir daha yaptırıcam diyen var mı? Varsa nerde yaptırdıklarını da söyleyebilirler mi? Ve perma yaptırmadan önce dikkat etmemiz gereken hususlar neler?

Ben perma yaptırmıştım 2 sene önce. saçlarıma çok zarar verdi ve çok döküldü permadan sonra zaman içinde. ama kullanışı duruşu gerçekten çok çok hoş ve rahat. yani kendin bilirsin ama saç çok yıpranıyo buda bi gerçek. 2 senede daha yeni yeni toparlıyo bnm saçlarım kendini.

ben memnun kaldım ve iyiki yaptırmışım diyorum geçen temmuz ayında yaptırmıştım su dalgası diye ama resmen perma olmuştu açılınca su dalgasına döndü ve hala dalgalı kıvırcığa yakın ben de bi yıpranma olmadı ama az da olsa saç dökülmesi artıyor,ankaradaysanız yardımcı olabilirim,ayrıca benim saçımda boya yoktu

ben memnun kaldım ve iyiki yaptırmışım diyorum geçen temmuz ayında yaptırmıştım su dalgası diye ama resmen perma olmuştu açılınca su dalgasına döndü ve hala dalgalı kıvırcığa yakın ben de bi yıpranma olmadı ama az da olsa saç dökülmesi artıyor,ankaradaysanız yardımcı olabilirim,ayrıca benim saçımda boya yoktu

ozgecım ben ankrdyım nerede yaptırmıstınn acaba?

ben lıse sondayken yılllar yıllar once bı yerde rastgele yaptırdım başka bı sehırde cok guzel olmuştu ama sonrasında ,cunku ılk hafta cok kıvırcık oluyor zaman ıcınde cok dogal olmustu benımkı kımse anlamıyordu hatta,

tavsıyem 1 kalın 1 ınce sardır yoksa koyun gıbı oluyor:1:hmm bu arada evet bebişş doğsunn tekrar yaptırıcam zaten bana 2 sene gıdıyor bı perma:nazar:

ozgecım ben ankrdyım nerede yaptırmıstınn acaba?

ben lıse sondayken yılllar yıllar once bı yerde rastgele yaptırdım başka bı sehırde cok guzel olmuştu ama sonrasında ,cunku ılk hafta cok kıvırcık oluyor zaman ıcınde cok dogal olmustu benımkı kımse anlamıyordu hatta,

tavsıyem 1 kalın 1 ınce sardır yoksa koyun gıbı oluyor:1:hmm bu arada evet bebişş doğsunn tekrar yaptırıcam zaten bana 2 sene gıdıyor bı perma:nazar:
etlikte tamer kuyrukçu diye bir kuaföre 65 liraya yaptırmıştım ama tanıdığımız olduğu için inmişti biraz

Hayır, İstanbul'dayım ben. İstanbul'da bir yer arıyorum. Bu arada sadece permadan memnun kalan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. Çünkü permanın zararlarını anlatan birçok topic zaten mevcut. Bir de biz açıp kalabalık yaratmayalım.

ben 2sene önce yaptırdım ve çok memnun kaldım eskiden perma ya 6 aylık derlermiş 6 kalırmış saçda ama bende 1 seneden fazla kaldı formu hiç bozulmadan ve hicbir yıpranma olmadı harikaydı .Perma oldugunda 5dk da saclarınızı yapıp cıkabılıyorsunuz o acıdan cok pratık her zaman kuaforden cıkmıs gıbı ama tabıkı bakımı biraz zahmetli.Benim kullanan biri olarak yaptırmayı dusunen arkadaslara birkaç tavsiyem olabilir mesela ben hiç jole kullanmadım cogunluk jole kullanıyor ve sureklı kullanmakta sacı ciddi hırpalıyor o yuzden perma yaptırırsanız jole yerıne kopuk kullanın jole gıbı zarar vermıyor normal tarak veya fırca kullanmayın ozel perma tarakları var mutlaka onlardan alın ve mutlaka sac kremı kullanın ..ben bu duzende kullandım ne perma bozulup formunu kaybettı nede saclarım zarar gordu ınanın 1sene sonunda sankı 2 ay once yaptırmıs kadar guzel duruyordu..saca sureklı jole,permalı sacın kırılmasına neden olan fırcalar veya taraklar sacınızı haddınden fazla yıpratıyor

ben yaptırdım 2 kez biri perme biri su dalgası
hergün köpükle v.s. yapdığın zaman bir şeye benziyor
ama ona rağmen orjinal kıvırcıklar gibi değil
memnun değildim

Ben de üiversitedeyken su dalgası yaptırmıştım,altı aylık,iyi memnun kaldım,evet köpükle güzel oluyodu,

Şimdi ben kalın dalga yaptırmak istiyorum,yani kıvır kıvır değil de böyle kalın lüle lüle olmasını istiyorum,

Malesef saçım dümdüz olduğu için fön maşa falan tutmuyo hiç,acaba kalın lüleller olur mu diye tereddüt ediyorum,

Var mı aranızda benim gibi düz saçları olup da kalın dalga yaptıran?

Ya da böyle bişey mümkün mü,kuaförlere sordum olur falan dediler ama pek inandırıcı gelmedi,

Çünkü ince telli ve düz olunca saçım tutar mı bilemiyorum açıkcası...
:44:

Ben de üiversitedeyken su dalgası yaptırmıştım,altı aylık,iyi memnun kaldım,evet köpükle güzel oluyodu,

Şimdi ben kalın dalga yaptırmak istiyorum,yani kıvır kıvır değil de böyle kalın lüle lüle olmasını istiyorum,

Malesef saçım dümdüz olduğu için fön maşa falan tutmuyo hiç,acaba kalın lüleller olur mu diye tereddüt ediyorum,

Var mı aranızda benim gibi düz saçları olup da kalın dalga yaptıran?

Ya da böyle bişey mümkün mü,kuaförlere sordum olur falan dediler ama pek inandırıcı gelmedi,

Çünkü ince telli ve düz olunca saçım tutar mı bilemiyorum açıkcası...
:44:

benimde saçlarım çok düz bende su dalgası istemiştim ama kuaforum duz oldugu ıcın kalın dalgaların cok cabuk duzlesecegını soyledı o yuzden kalın perma yaptırdım gerçi birkaç ay sonra zaten iner su dalgası gibi olur dedi ama oyle olmadı yani kıvırcıklar aynen kaldı

benimde saçlarım çok düz bende su dalgası istemiştim ama kuaforum duz oldugu ıcın kalın dalgaların cok cabuk duzlesecegını soyledı o yuzden kalın perma yaptırdım gerçi birkaç ay sonra zaten iner su dalgası gibi olur dedi ama oyle olmadı yani kıvırcıklar aynen kaldı

Hmm anladım arkadaşım,paylaştığın için çok teşekkürler...:40:

ben 2sene önce yaptırdım ve çok memnun kaldım eskiden perma ya 6 aylık derlermiş 6 kalırmış saçda ama bende 1 seneden fazla kaldı formu hiç bozulmadan ve hicbir yıpranma olmadı harikaydı .Perma oldugunda 5dk da saclarınızı yapıp cıkabılıyorsunuz o acıdan cok pratık her zaman kuaforden cıkmıs gıbı ama tabıkı bakımı biraz zahmetli.Benim kullanan biri olarak yaptırmayı dusunen arkadaslara birkaç tavsiyem olabilir mesela ben hiç jole kullanmadım cogunluk jole kullanıyor ve sureklı kullanmakta sacı ciddi hırpalıyor o yuzden perma yaptırırsanız jole yerıne kopuk kullanın jole gıbı zarar vermıyor normal tarak veya fırca kullanmayın ozel perma tarakları var mutlaka onlardan alın ve mutlaka sac kremı kullanın ..ben bu duzende kullandım ne perma bozulup formunu kaybettı nede saclarım zarar gordu ınanın 1sene sonunda sankı 2 ay once yaptırmıs kadar guzel duruyordu..saca sureklı jole,permalı sacın kırılmasına neden olan fırcalar veya taraklar sacınızı haddınden fazla yıpratıyor

Canım özel mesaj atacaktım ama sanırım mesaj sayından ötürü yanıtlayamıyorsun. Hangi ilde yaptırdığını ve kuaförünün ismini alabilir miyim ?

Ben ankarada yaşıyorum ve perme yaptırmayı düşünüyorum.Acaba nerde yaptırdınız

kızlar benm saçım çok cansız ince we dümdüzdü perma yaptırdm çok qüzel oldu ama diplerim açıldı üstü düz altı kıvırcık :(:59::59::59:

Ölmüş bir konuyu diriltiyor olsam da ben de birkaç şey söylemek sormak istedim.Öncelikle ben şuanlık saçımda bir etksini görmedim kuaförüm de iyi ilaç kullanılınca hiçbir şey olmayacağını söyledi sadece saçın şekline etki edermiş ve saç uzadıkça eski saç geri dönermiş.Ben Artvinde yaptırmıştım. Kuaförümün kullandığı ilaç markası wellaydı. Ben de 1 hafta önce perma yaptırdım kendime çok yakıştırdım her şey iyi güzel ancak jöleyle şekli harika oluyo tabi ıslak gibi duruyor tek sıkıntım o . onun harici bir köpük de aldım morfose markasının ancak cok aşırı doğal bir görüntü oluyo kıvırcıkları harika durmuyor. Avonun köpüğünü de kullandım ancak o hiç işe yaramadı bukleler güzel durdu fakat kısa süreli ve sonra da kabarık.Şimdi de yeni bi krem jöle aldım loreal in . bakalım onla ne sonuç alcam.

Back
X