Kızlar,ben de daha yeni perma yaptırdım.Değişiklik olsun dedim.Ama perma 1ci defadan tutmadi,1 hafta bekleyip saçlarımı yıkdadıkdan sonra saçlarım yine eski haline dönmüş,hatta daha kötü olmuş yıpranmışdı.Onun için bi daha perma yaptırdım.Amma yine de hayal etdiğim gibi kalmıyo.Ben aslında bunu çok rahat bi şey biliyodum,ama perma saçlarımın rengin açdı ve saçlarımı yıpratdı.Ne zaman şu permanın etkisi gçer artık bilmiyorum( Yaptırırken kız 6 aylık demişdi,ama inşallah çabuk geçer eski dalgalı saçlarıma kavuşurum.Benim memnun kalmadığım şey permalı saçlarımı banyoda saçlarımı yumşaltıcı krem vurub tarasamda vakit alması ve beni incitmesi.sonra kuruturken bile elektriklenmiş gibi kalıyo,krem alıb saçıma çekmeliymişim.Önceden böyle olduğun bilseydim asla yaptırmazdım.Zaten ben saçıma krem çekdikden sonra dalgalı saçlarım böyle oluyodu =((( Daha neden yaptırdım ki,şu permayi(
Ama yıpranmasına ve renginin açılmasına bakmayarak her kes çok güzel yakışdığın söylüyor.O işte teselli verici bir şey )))