Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür artık eski dümdüz saçlarıma kavuştumkıvırcık saç perma diye yanıp tutuşan ben şimdi permalı fotolarıma baktıkça sinir oluyorum kendime naptım ben diye bi daha aslaaa tövbeler olsun[/QUOT
nasıl düzeldi ne yapmak gerekiyor caba bende yaptırdım saçlarıma perma çok kötü oldu saçlarım ne kadar sürede düzelir kendi haline döner acaba
Ben su dalgası yaptrıdım 4-5 defa. Her seferinde de etkisi geçtiğinde bir süre saçımı dinlenmeye bıraktım. Çümkü sonuçta bu bir kimyasal ve saçın kendine gelmesi gerekiyor.
Eğer kuaförünüz iyiyse perma ilacını sürmeden önce koruyucu bir ilaç sürüyor onun üstüne perma ilacını sürüyor. Fakat çoğu kuaför- pahalı ve lüks bile olsa- bunu yapmıyor.
Eğer bu koruyucuyu sürüyorsa saçınızda yıpranma olmuyor.
Bir de perma ya da su dalgası yaptırdığınız dönemde ayda bir saçınıza maske uygularsanız perma ilacının hiçbir zararını görmezsiniz.
Benim uyguladığım saç maskesi;
1 adet bepantene serum
1 tane yumurta
alabildiğince zeytinyağı
saçınıza sürün 5-6 saat onunla durun..
sonra da yıkayın..
yalnız çok şampuanla yıkamayın..3 kere ama çok iyi 3 kere yıkayın yeterli.. fazla şampuan kurutur..