:) ne mutlu sana iri dalga da su dalgası gibi durur insanın duştan çıktığında yada sabah kalktığında güzel dalgalı saçlarının olması eminim tarif edilemez güzellikte bir duygudur. :)
Benim aklımı çeldiler kuaförüme gittim istediğim saçı gösteridim maşa yaparsın ya hani bukle bukle olur öyle istiyordum ben. Bu istediğin saçı kimse yapamaz dedi bana
Orada hayallerime el salladım. Çünkü saçlarım omuzlarımın üstünde arkalar enseme değmiyor bile zaten dalgalı ama düzgün değil bozuk dalgalı. Permadan sonra bonus kafa olmak istemedim hani perma saçımı yıpratsa yada beğenmeyip kestirmek zorunda kalsam kesilecek saç yok
anca kazıtırdım :)) Olabilecek saçın resmini katalogdan gösterdi kalsın dedim aynı hızla bir alışveriş merkezine attım kendimi ince maşalardan aldım dün saçımı yaptım spreyledim çıktım gayette iyi hoş oldu. Ama bu maşayı da sık kullanırsam saçım yine yıpranmış olacak. Ben yine de sabah kalktığımda hali hazırda miss gibi bukleler istiyorum saçlarımı uzatayım perma ya da su dalgası yaptıracağım bana fön gitmiyor illaki dalgalı bukleli olmalı :)
Sende güle güle kullan dalgalarını
değmesin :)