• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Periyot uzunlugu kacgün simdii ??? :((

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Meraba arkdaslar ...
Kafam karistii benimm bi yardim edermisiniz ltfenn ... Ben normalde 28 günde bir adet olan birisiydim ... Mesela ayin 10 unda olduysam mutlaka 7-8 inde gelirdi diger ay ... Amaa korunmayi biraktiktan sora adetlerim düzensizlesti ... Ilk 2 ay 28. gün adet oldum .. Sonraki 3 ay 30. gün .... Gecen ayy 36. gün ILK KEZ ... Ve simdide 28. günde adet oldum buqün ..:( :( benn nasil hesaplicam yumurtlama tarihlerimi ??? Hangi günü baz alicamm ??? :( 7 aydir hic 28. gün adet olmadim .. Ilk defa bu ay erken geldi 30. güne göre :( kafayii yicemmm bu cocuklk nedennn 6 aydir olmuyooi yaaaa :'( :'(
Bi sorun olsa doktorumuz sölerdi dimiiii ? :'( uffff kafamda deli sorularrrr :(

Meraba arkdaslar ...
Kafam karistii benimm bi yardim edermisiniz ltfenn ... Ben normalde 28 günde bir adet olan birisiydim ... Mesela ayin 10 unda olduysam mutlaka 7-8 inde gelirdi diger ay ... Amaa korunmayi biraktiktan sora adetlerim düzensizlesti ... Ilk 2 ay 28. gün adet oldum .. Sonraki 3 ay 30. gün .... Gecen ayy 36. gün ILK KEZ ... Ve simdide 28. günde adet oldum buqün ..:( :( benn nasil hesaplicam yumurtlama tarihlerimi ??? Hangi günü baz alicamm ??? :( 7 aydir hic 28. gün adet olmadim .. Ilk defa bu ay erken geldi 30. güne göre :( kafayii yicemmm bu cocuklk nedennn 6 aydir olmuyooi yaaaa :'( :'(

Canim ayni durumu bende yasadim hatta 2 ay once 77 gun sonra sokturucuyle geldi adetim.. Doktorum bunun piskolojik oldugunu ve hamile kalmayi cok istedigimden kaynaklandigini soyledi.. Hatta cogu zamanda adetim kan aldirip negatif oldugunu duydugumda ayni gun veya ertesi gun geliyodu.. Malesef yapacak bsy yok sadece aklimizdan bebek istegini silmemiz lazim :( ama bunu ben basaramiyorum

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Meraba arkdaslar ...

eger dogum kontrol hapı kullanıyorsanız o adeti düzenliyo . ondan dolayı 28 günde bir oluyosunuzdr. dr nuza danışın adet düzensiligi bebek düşünüyosanız zorlar sizi takip etmek zor. ancak dr yumurtlamayı görürü ultrasyonda size tarih verir şu dönemde ilişkiye girin diye buda kolaylaştırırı :)

Psikolojik olduguna inaniyorum amaa benim
Kafami karistiran soru " Yumurtlama günümü böle oldugu icin nasil hesaplicam ? " :( 3 yillik evliyim aslinda ama 7 aydir iliskimiz var ... Cünkü vajiliydim... Yani anlicaginiz 7 aylik evli sayilirim aslinda :) 7 ayda 3 kez doktora gittim 4 ayda folik asit kullandim ama hersey güzel dediler bisi yok dediler peki 7 ay normalmi olmamasi ? Olmicak mi acaba. ? :'( korkuorum bu soru kafamda Tur atio , o yüzden de agresiflesiyorum esimide bunaltiyorum:( benim arkadasim 1,5 yil YASMIN kullandi ... Ama biraktiktan 5. ayinda hamile kaldii ben hic korunmdim bilee :( bekarken ve ilk evlendigim siralar adetim hep düzenliydi bekarligimdan beri not tutarim ben .. Ama ne zaman ki iliskimiz oldu esimle ilk 2 ay normal 28. günde oldum .. Amaa sonraki aylar 30. e atti .. Ve subat ayinda adet olmadim martin 1 inde 36. gün oldum .. Ve simdide mart' in 28 inde yani dün oldum ... Yine 28. güne
düstü....:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back