elma sirkesini nasıl kullanıyorsun? içtin mi yoksa sürdün mü?Bende var şu anda. Dermatit kremleri fayda etmedi. Ne mi fayda etti? Sirke, bildiğiniz elma sirkesi. Deneyin.
elma sirkesini nasıl kullanıyorsun? içtin mi yoksa sürdün mü?
sürdüm :)
4 aydır çektiğim illet. Önce hafifti ve sadece burun kenarında mikro püsküler kabarcıklar vardı. Hemen dermatoloğa gittim ve sonrasında 1 er ay arayla verdiği 2 farklı kortizonlu kremi kullandım. Bunun sonucu başta püsküler iyileşir gibi oldu ama sonra daha da ilerleyip büyüdü ve büyüdü. Kaşımın ortasına bile sıçradı. Çenem ve dudaklarımın çevresi yanaklarıma kadar kıpkırmızı, yanıyor ve batma da var. 5 gündür hiç bir şey kullanmadım. Ne sabun ne jel ne bakım kremi. Bir çok siteden duyduğuma göre 0 terapi iyileştiriyormuş.
Hiç ama hiç bişey kullanamazsınız bu dönemde. Bugün dermatologun muayenesine gittiğimde, doktor antibiyotik içerikli başka bir merhem yazdı. Fayda etmesini o kadar çok istiyorum ki? Bugün ilk günüm. Sürdüğümde ilk başta daha da yaktı ama sonra alevlenme durdu.gerginlik hisside azda olsa azaldı. Gelişmeleri paylasağım.
Psikolojim yerle bir olmuş durumda. Bugün ağlama krizine girdim. Aynalara bakamıyorum. Çektiğim acılar yetmezmiş gibi sanki herkes yüzüme acıyla yada tiksinerek bakıyormuş gibime geliyor. Lütfen caresini bulan yada bir bilgisi olan varsa yazsın buraya.
Sağlıkla kalın...
Nasıl yani? birden bire tamamen yok mu oldu? Lütfen ne kullandığınızı nasıl atlattığınızı detaylı söyleyin. Stres hayatımızda maalesef hep var, olacak da, bununla yaşamayı öğrendim ben. Ama bunu bugün maalesef kaldıramadım duygusal patlama yaşadım. Sizin yok olduğuna sevindim. Darısı diğer hastaların başına.Çok geçmiş olsun. 2019 yılında çıktı bende ilk kez söylediğin gibi tüm yüzüme yayıldı. Sinir bozucuydu. İlaçlar falan pek bir şeye yaramadı.
Avene cicalfate mi ne o rahatlatıyordu biraz.
hamilelikten sonra bana bir gevşeklik geldi. Geçti birden. Stresin tetiklediğini düşünüyorum. 2019-2021 arası fena stresliydim çünkü.
Nasıl yani? birden bire tamamen yok mu oldu? Lütfen ne kullandığınızı nasıl atlattığınızı detaylı söyleyin. Stres hayatımızda maalesef hep var, olacak da, bununla yaşamayı öğrendim ben. Ama bunu bugün maalesef kaldıramadım duygusal patlama yaşadım. Sizin yok olduğuna sevindim. Darısı diğer hastaların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?