• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perinin çeyiz soruları:)

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
73
İstanbul
hanımlar iki çeyiz markası arasında kaldım korkmaz ve karaca,yorumlarınız?çatal bıçak takımlarını eklemiyorum bu resimlerde çok net değil zaten ama fikir olsun diye eklemek istedim,kalite olarak özellikle hangisini önerirsiniz?
korkmaz:
$korkmaz kahvaltý.webp$korkmazz.webp$günlük.webp
karaca:
$18 prc set-800x800.webp$cam-urunler-340x138.webp$country_kirmizi_takim-800x800.webp$fiyonk-800x800.webp

Son düzenleme:
Daha kullanmadım aldiklarimi ama duyumlarıma gore özellikle burda yazılanlardan yola cikarak; karacanin celiklerinin iyi olmadığını düşünüyorum ama porselenleri cok güzel, karacanin porselenini, korkmazinda celiklerini alabilirsin bence. Nacizane fikrim tabi :)

Son düzenleme:
hanımlar iki çeyiz markası arasında kaldım korkmaz ve karaca,yorumlarınız?çatal bıçak takımlarını eklemiyorum bu resimlerde çok net değil zaten ama fikir olsun diye eklemek istedim,kalite olarak özellikle hangisini önerirsiniz?
korkmaz:
Eki Görüntüle 1119452 Eki Görüntüle 1119454 Eki Görüntüle 1119456
karaca:
Eki Görüntüle 1119459 Eki Görüntüle 1119460 Eki Görüntüle 1119461 Eki Görüntüle 1119462

Ben de araştırmalarıma dayanarak karacanın hiç bir urununu almayı dusunmuyorum. Bu arada eltimler de evlenecekler ve karacadan set aldılar ancak ben açık halini görmedim ama kayınvalidem görmüş. Porselenleri kalıtesız geldi gözüme dedi.
Şahsen ikisinden biri olacaksa korkmazı seçerdim.

Karaca ve schaferi bende önermiyorum. Porselen konusunda birşey diyemem ama çelik herkesin harcı değil. Ben porselen gurubumu Bernardo, çelik tencereleri ise Hisar' dan aldım. Bernardo' dan da alamazdım. Bana biraz pahalıya patladı tabii herşeyini ayrıca alınca, eğer sen ayrı ayrı beni aşar diyorsan Karaca yerine Korkmazı tercih edebilirsin. :31:

bende fikirlerimi sunayım bayada araştırmacıyımdır arkadaşın dediği gibi çelik her markanın harcı değil kalite olarak hisar-jumbo-aryıldız-korkmaz-emsan bunları tercih et derim ilk üçü pahalı gelirse korkmazın emsanın çelikleride harikadır porselene gelince karaca son dönemlerde çok şık ürünler çıkarıyor rahatlıkla tercih edebilirsin

Son düzenleme:
Karaca'nın porselenleri şahane ona diyecek lafım yok ancak tencereleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fotoğrafını koyduğun kırmızı tencerelerin krem rengi olanlarını kullanıyorum. Kulpları çok kısa sürede karardılar ki henüz 1.5 yıl oldu kullanmaya başlayalı. Eğer başka kulplu seçenekler varsa onları düşün derim nacizane.

Ben karacanın çatal kaşık bıçak ve elvan serisi tencerelerini aldım henüz kullanmadım. Ancak arkadaşım düğün paketi aldı karacadan.Hepsinden çok memnun.Tencereleri senin fotoğrafını koyduklarınla aynı.Korkmaz ın tencereleri de çok sağlam ancak porselenlerinin çok ta ilgi çekici olmadığını düşünüyorum.

korkmaz:
Eki Görüntüle 1119452 Eki Görüntüle 1119454 Eki Görüntüle 1119456
karaca:
Eki Görüntüle 1119459 Eki Görüntüle 1119460 Eki Görüntüle 1119461 Eki Görüntüle 1119462

Canım oncelikle hayırlı olsun Allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın..
Bende çelik tencere takımımı karacadan aldım..Baharat takımımda karaca ve misafirlik yemek takımımda karaca
Misafirlik yemek takımım monalisa mdeli acıp serdim kalıtesı gayet ıyı ck şık duduklu tenceresınıde denedm hıcbı sorun yok
Nevresım takımlarım battanıyelerım gelın yatak ortum uyku setım hepsi karaca..
Çelik tencereler gayet ıyı ama soyle bı duurm var hısarla kıyaslarsan hısar karacanın 2 katı daha pahalı..
GUnlukte seramık tencere kullancagmıcın celık daha az kullanılcak dıye ben karaca terchettm 2 katı para vermemek adına..
Birazda terch meselesı ama ben memnunum umarm memnun kalırsın cnmm

kalitesinden pek anlamam ama pembeli takım çok sevimli duruyor. yalnız modası çabuk geçer. en alttaki teki de şık kare olan

cevaplar için teşekkür ederim:)çok fazla gezdim ve bi zaman sonra hepsi birbirinin aynısı gelmeye başladı zaten gözüme o nedenle makul mantıklı geleni yapıp korkmazdan aldım aldıklarımı paylaşıyorum sizlerle:))
yemek takımı
$misafir.webp
cam bardaklar
$cam.webp
çatal-bıçak-kaşık
$çatal býçak.webp
tencere-cezve-çaydanlık
$tencere.webp
günlük yemek t.
$günlük.webp
kahvaltı t.
$kahvaltý.webp
hayırlı olsun inşallah:nazar:

merhaba.. benim herşeyim karaca memnun olduklarımda var olmadıklarımda umarım fikir verebilirim..

çay setim kararmalar oldu bardaklarındaki desenler özellikle ağız kısmındakiler çıktı..
bardak setimde hiçbir sıkıntı yok çok kullandım..
yemek takımları iki adet yuvarlak ve kare ikisindende çok memnunum..
tencere setim özellikle düdüklü at çöpe verilen paraya yazık.. çeliklerde ise eh işte..
seramik tavam var onunda tabanı siyah siyah oldu dikkatli kullanıldığı halde..
dökümlerim harika çok memnunum..
teflonlarımdan da memnunum..
çatal kaşık bıçak takımımdan da memnunum kararmalar olmadı hala parlak üstelik tek takımım var sürekli kullanıyorum..
baharat takımımda da sıkıntı yok;)

evleneli de 2 yıl olmadı

Daha kullanmadım aldiklarimi ama duyumlarıma gore özellikle burda yazılanlardan yola cikarak; karacanin celiklerinin iyi olmadığını düşünüyorum ama porselenleri cok güzel, karacanin porselenini, korkmazinda celiklerini alabilirsin bence. Nacizane fikrim tabi :)

aynen kesinlikle karacanın porseleni güzel bence canım korkmaz da ii bence :56::56::56::56::56::56:

merhaba.. benim herşeyim karaca memnun olduklarımda var olmadıklarımda umarım fikir verebilirim..

çay setim kararmalar oldu bardaklarındaki desenler özellikle ağız kısmındakiler çıktı..
bardak setimde hiçbir sıkıntı yok çok kullandım..
yemek takımları iki adet yuvarlak ve kare ikisindende çok memnunum..
tencere setim özellikle düdüklü at çöpe verilen paraya yazık.. çeliklerde ise eh işte..
seramik tavam var onunda tabanı siyah siyah oldu dikkatli kullanıldığı halde..
dökümlerim harika çok memnunum..
teflonlarımdan da memnunum..
çatal kaşık bıçak takımımdan da memnunum kararmalar olmadı hala parlak üstelik tek takımım var sürekli kullanıyorum..
baharat takımımda da sıkıntı yok;)

evleneli de 2 yıl olmadı
bu durumda karacanın işe yarayan pek bir şeyi kalmamış sanki canım ya değiştirirsin inşallah en kısa zamanda daha memnun kalıcağın ürünler alırsın:16:
aynen kesinlikle karacanın porseleni güzel bence canım korkmaz da ii bence :56::56::56::56::56::56:
teşekkür ederim canım aldım bakalım korkmazı nasıl çıkıcak anlatırım seneye kullanmaya başlayınca:9:

hanımlar birşey sorucam,bazı tabakların arkasındaki yuvarlak kısımlarında pütürler var bu bir özür sebebi midir?su takımımdaki iki bardakta da desenin bir kısmı çok ufak bir kısmı kalmış yani bunun gibi şeyler değişimi gerektiriyor mu?

Back
X