Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cevap için ama bölüpte almayı maddi olarak yapamıyorum
hanımlar iki çeyiz markası arasında kaldım korkmaz ve karaca,yorumlarınız?çatal bıçak takımlarını eklemiyorum bu resimlerde çok net değil zaten ama fikir olsun diye eklemek istedim,kalite olarak özellikle hangisini önerirsiniz?
korkmaz:
Eki Görüntüle 1119452 Eki Görüntüle 1119454 Eki Görüntüle 1119456
karaca:
Eki Görüntüle 1119459 Eki Görüntüle 1119460 Eki Görüntüle 1119461 Eki Görüntüle 1119462
hanımlar iki çeyiz markası arasında kaldım korkmaz ve karaca,yorumlarınız?çatal bıçak takımlarını eklemiyorum bu resimlerde çok net değil zaten ama fikir olsun diye eklemek istedim,kalite olarak özellikle hangisini önerirsiniz?
korkmaz:
Eki Görüntüle 1119452 Eki Görüntüle 1119454 Eki Görüntüle 1119456
karaca:
Eki Görüntüle 1119459 Eki Görüntüle 1119460 Eki Görüntüle 1119461 Eki Görüntüle 1119462
Daha kullanmadım aldiklarimi ama duyumlarıma gore özellikle burda yazılanlardan yola cikarak; karacanin celiklerinin iyi olmadığını düşünüyorum ama porselenleri cok güzel, karacanin porselenini, korkmazinda celiklerini alabilirsin bence. Nacizane fikrim tabi :)
bu durumda karacanın işe yarayan pek bir şeyi kalmamış sanki canım ya değiştirirsin inşallah en kısa zamanda daha memnun kalıcağın ürünler alırsınmerhaba.. benim herşeyim karaca memnun olduklarımda var olmadıklarımda umarım fikir verebilirim..
çay setim kararmalar oldu bardaklarındaki desenler özellikle ağız kısmındakiler çıktı..
bardak setimde hiçbir sıkıntı yok çok kullandım..
yemek takımları iki adet yuvarlak ve kare ikisindende çok memnunum..
tencere setim özellikle düdüklü at çöpe verilen paraya yazık.. çeliklerde ise eh işte..
seramik tavam var onunda tabanı siyah siyah oldu dikkatli kullanıldığı halde..
dökümlerim harika çok memnunum..
teflonlarımdan da memnunum..
çatal kaşık bıçak takımımdan da memnunum kararmalar olmadı hala parlak üstelik tek takımım var sürekli kullanıyorum..
baharat takımımda da sıkıntı yok
evleneli de 2 yıl olmadı
teşekkür ederim canım aldım bakalım korkmazı nasıl çıkıcak anlatırım seneye kullanmaya başlayıncaaynen kesinlikle karacanın porseleni güzel bence canım korkmaz da ii bence![]()