- 19 Temmuz 2015
- 1.779
- 3.825
- Konu Sahibi itsmylife_
Arkadaşlar selamlar, 9 haftalık hamileyim. İstanbul'da yaşıyorum.Geçen hafta özel bir hastanede gebelik takibine başladım. Bir sonraki ay için randevulu perinatolojiden alıp detaylı ultrason ve ikili testi yaptirmami istedi. Randevu için aradım fakat sağlık sigortam bu bölümü ve doktoru karşılamıyormus bu yüzden 3000 lira kadar ödeme yapmam gerekiyormuş.
Devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason ve ikili testi yaptirabilecegim bir hastane ve doktor biliyor musunuz? MHRS den randevu için perinatoloji bölümüne baktığımda hepsinde "SADECE RİSKLİ GEBELERE BAKILIR DETAYLİ ULTRASON VE İKİLİ TEST YAPİLMAZ" ibaresi var. İlk gebeligim olduğu için kafam karıştı pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason ve ikili testi yaptirabilecegim bir hastane ve doktor biliyor musunuz? MHRS den randevu için perinatoloji bölümüne baktığımda hepsinde "SADECE RİSKLİ GEBELERE BAKILIR DETAYLİ ULTRASON VE İKİLİ TEST YAPİLMAZ" ibaresi var. İlk gebeligim olduğu için kafam karıştı pek bir bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?