Perinatoloji önerisi

Paci34

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
200
128
18
36
Merhaba anne adayları
İstanbul avrupa yakasinda gittiginiz ve memnun kaldiginiz cok detayci bir perinatoloji dr önerir misiniz

Canım istanbulda yaşamıyorum o yüzden bir fikrim yok..

Bu arada hamile misin? Merak ettim bebeğinle ilgili danışmak için mi perinatoloğa gideceksin?

Canım istanbulda yaşamıyorum o yüzden bir fikrim yok..

Bu arada hamile misin? Merak ettim bebeğinle ilgili danışmak için mi perinatoloğa gideceksin?
Yok cnm hamile degilim hamilelk oncesi gidecegim tum kontrollermi yaptiracagim ve insaallah kalinca da ordan devam edecegim

Yok cnm hamile degilim hamilelk oncesi gidecegim tum kontrollermi yaptiracagim ve insaallah kalinca da ordan devam edecegim
Anladım canım inşallah herşey gönlünce olur..ama neden normal kadın doğuma gitmeyeceksin ki? Perinatologlar riskli gebelik grubuna bakıyor biliyorsun..

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Prof. Dr.Ali Benian'ı öneririm. Ben oraya gittim. Özelde perinatoloji uzmanı olmayan, radyoloji iye yaptırmaktansa burada yaptırmanızı tavsiye ederim.

Anladım canım inşallah herşey gönlünce olur..ama neden normal kadın doğuma gitmeyeceksin ki? Perinatologlar riskli gebelik grubuna bakıyor biliyorsun..
Evet biliyorum bir dusuk birde erken dogm sonucu kaybim vr ondan gidecegim

Merhaba anne adayları
İstanbul avrupa yakasinda gittiginiz ve memnun kaldiginiz cok detayci bir perinatoloji dr önerir misiniz
İbrahim Kalelioğlu ŞİŞLİ

Atıl yüksel. Burda yazili olan cogu ismin de hocasidir, cok da efsanedir. Ben iki hamileligimde ona gitmistim, insanligi da cok iyidir
Hangi hastanede acaba veya muayenesi nerede ? İntten baktimda perinatolojinin onculerindenmis gidecegim kismetse
Osmanbey diyor sadece ozel yeri mi vr acaba hastanede gorev yapiyormu ??

Yok cnm hamile degilim hamilelk oncesi gidecegim tum kontrollermi yaptiracagim ve insaallah kalinca da ordan devam edecegi

Mrb canım ben ebeyim, neden perinatoloha gidiyorsun ki, perinataolog genellikle riskli gebeliklerde için önerilir. Herhangi bir kadın doğumcuya giidp oradadda tahlillerini yaptırabilirsin. Bence hamile kaldıktan sonra iyi bir kadın doğumcu bulman daha iyi, Avrupa yakasında hangi hastanede bilmiyorum aman Ada Bende var benim hocamdı çok iyi bit kadın doğumcuydu. Eğer maddi durumun iyi ise memorial, Acıbadem çok iyi hastaneler tavsiye ederim

Ama üniverite hastaneleri daha iyi bu konularda. Her şeyi inceliyorlar bird egenetik test yaptırmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…