Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm hamile degilim hamilelk oncesi gidecegim tum kontrollermi yaptiracagim ve insaallah kalinca da ordan devam edecegimCanım istanbulda yaşamıyorum o yüzden bir fikrim yok..
Bu arada hamile misin? Merak ettim bebeğinle ilgili danışmak için mi perinatoloğa gideceksin?
Anladım canım inşallah herşey gönlünce olur..ama neden normal kadın doğuma gitmeyeceksin ki? Perinatologlar riskli gebelik grubuna bakıyor biliyorsun..Yok cnm hamile degilim hamilelk oncesi gidecegim tum kontrollermi yaptiracagim ve insaallah kalinca da ordan devam edecegim
Radyoloji ile Perinatoloji aynı uzmanlık derecesinde değil.Radyolojiye de gitsin olur aslinda
Ahmet Gül de yaptırmıştım memnun kaldımMerhaba anne adayları
İstanbul avrupa yakasinda gittiginiz ve memnun kaldiginiz cok detayci bir perinatoloji dr önerir misiniz
Evet biliyorum bir dusuk birde erken dogm sonucu kaybim vr ondan gidecegimAnladım canım inşallah herşey gönlünce olur..ama neden normal kadın doğuma gitmeyeceksin ki? Perinatologlar riskli gebelik grubuna bakıyor biliyorsun..
Tesekkur ederimCerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Prof. Dr.Ali Benian'ı öneririm. Ben oraya gittim. Özelde perinatoloji uzmanı olmayan, radyoloji iye yaptırmaktansa burada yaptırmanızı tavsiye ederim.
Prof dr recep has. Çok çok iyidirMerhaba anne adayları
İstanbul avrupa yakasinda gittiginiz ve memnun kaldiginiz cok detayci bir perinatoloji dr önerir misiniz
İbrahim Kalelioğlu ŞİŞLİMerhaba anne adayları
Prof dr recep has. Çok çok iyidir
İbrahim Kalelioğlu ŞİŞLİ
Tesekkur ederim arastiracagimAtıl yüksel. Burda yazili olan cogu ismin de hocasidir, cok da efsanedir. Ben iki hamileligimde ona gitmistim, insanligi da cok iyidir![]()
Hangi hastanede acaba veya muayenesi nerede ? İntten baktimda perinatolojinin onculerindenmis gidecegim kismetseAtıl yüksel. Burda yazili olan cogu ismin de hocasidir, cok da efsanedir. Ben iki hamileligimde ona gitmistim, insanligi da cok iyidir![]()
Kendi muayenehanesi varHangi hastanede acaba veya muayenesi nerede ? İntten baktimda perinatolojinin onculerindenmis gidecegim kismetse
Osmanbey diyor sadece ozel yeri mi vr acaba hastanede gorev yapiyormu ??
Tamam gidecegim cok tesekkr edermKendi muayenehanesi var
Teşekkür ederimBezmialemde Dr.Mehmet Serdar Kütük detaylı ultrasonumu yaptırmıştım. Tavsiye ederim.
Yok cnm hamile degilim hamilelk oncesi gidecegim tum kontrollermi yaptiracagim ve insaallah kalinca da ordan devam edecegi