istanbulda bağdat caddesi üzerinde muayenehanesi ve bir de görüntüleme merkezi var bahsedeceğim profesörün. ablam bir çok doktor değiştirdikten sonra en son bu doktorun önerilmesi üzerine en son ümit olarak bu doktorla görüştü. tüp bebeği denediler, olmadı bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı :) bu doktora doğum yaptı.kendi seçtiği hastanede ve doktor ablamın doğurduğu gece edirnede olmasına rağmen, doğumuna yetişip ablamı o doğurttu. çok iyi bir doktor. hastalarına verdiği moral kaynağının yanı sıra, bilgileri ve yönlendirmeleri de on numara. kendim de 27 haftalık gebeyim. ona gidiyorum. adı prof dr. cem turan. :) biz ailecenek çok memnun kaldığımız için bunca yazdım. başka dr lar bırak şehir dışını başka yerdeyim diyip gelmiyorlar doğuma. ama bu doktor öyle yapmıyor. nerede olursa olsun gelip doğumu da sağlıyor, sıkıntın varsa yardımcı oluyor. benim ikili ve üçlü test sonuçlarım biraz riskli çıkmıştı, renkli usg çektirdik,yine kendisi ilgilendi,onun hastası olduğum için de 5 kuruş para ödemedim. oğlumu gördüm sağ salim :) kesinlikle tavsiye ederim :)