Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

ben bunu hep bilirim fakat yapamıyorum yemeğin tadı kaçıyor yediğimden hiç birşey anlamıyorum o yüzden fazla çiğnemem diyetle vermeye uğraşıcaz artık

görümcemin oğlu 14 yaşında ve çok zayıftır bu yazıdan sonra farkettimki çok yavas yiyo yemekleri annesi çalıştığı için okuldan gelince yemeğini veririm hakikaten de doğru çocuğa hep söyleniyorum biraz hızlı ye diye meğer yavaş yediğinden kilo almıyomuş bide çok yemek yer evde yieip gelsin bize ben o an sofra hazırlamış olurum hemen otuursofraya bu huyu hoşuma gidiyo bundan sonra söyleneyimde hızlı yesin kilo alsın azzcıkk:)

hiç inanmıyorum alakası bile yok kendimi bildim bileli hep yavaş yerim sofraya en önce oturup en son kalkıyorum okadar yavaş yiyorum ki yemekler soğuyo ömrüm diyetle yapmakla geçmeye basladı nerdeyse

Son düzenleme:
demek ki fazla kilolarımın sebebi çok hızlı yemek yemek çünkü o kadar dikkat etmem rağmen 1 gr bile veremiyorum .. yavaş yemek yemeyi öğrenmem lazım...

bu yöntemi biliyorum ama hep yemekten kalkarken geliyor aklıma.. 10 kilo daha vermem lazım dikkat etmeliyim

Uzun zamandır kimse uğramamış bunu da deneyelim bakalım dedim bugün başladım 1 tane haşlanmış patatesi 15dk da bitiremedim bile duydum

aslında tam bana göre. çünkü çok hızlı yiyorum ve yediklerim genelde mideme oturuyor. bunu denesem iyi olacak. yavaş yavaş uzun uzadıya yiyecekler ağzımda su gibi sıvılaşıncaya kadar çiğneyeceğim. kaç kere denemek istedim yapmadım. ama yarından itibaren deneyeceğim. zaten bugün arkadaşlarla yeni yarışa girdik kim ne kadar kilo verecek diye.

nasıl sonuç aldınız.........

sıcak suyu denememiştim kızlar.....deneyeceğim........
Kızlar kilo vermek için çok çiğneyin vede sürekli sıcak su için özellikle sıcak su süper bişey ben başladım bi kilo verdim iki günde :ecrin_bebek:

yok zaten sıcak su iştahı kapatıyor ve tuvalete çıkarıyo kaydirigubbakcemile2

Kızlar kilo vermek için çok çiğneyin vede sürekli sıcak su için özellikle sıcak su süper bişey ben başladım bi kilo verdim iki günde :ecrin_bebek:

yok zaten sıcak su iştahı kapatıyor ve tuvalete çıkarıyo kaydirigubbakcemile2

Ilk denememi simdi yaptim ve sonuc harikaa.
Normalde bir bütün tostu bitirir ve ac kalirdim.Simdi yarim tost yedim ve karim tika basa tok.alkisalkisalkis

Evet çok eski bir taktiktir bu bilirim..

Çok çiğnediğin zaman beyine doyma sinyalleri gidiyormuş, gerçekten doğru ..
Denemesi bedava hemen doyuyorsunuz, fazla yiyemiyorsunuz çok enteresan bir şekilde..

uygulayıp da sonuç alanları görünce gaza geldim.....bana katılacak olan var mı........

bende duymuştum ama ihmal işte.....20 kilo fazlam olunca dank etti......20 kere çiğnerim yeterki gitsin kilolar......

selam arkadaşlar.maalesef hızlı ve çiğnemeden yemek yiyenlerdenim.yazdıklarınız ilgimi çekti kilo vermek için sadece çiğnemek yeterli oluyor mu gerçekten ?

bende deneyeceğim yarın ilk iş.bide akşam saat 20:00 den sonra bir şey yemiyorum...inşallah faydası olur.

sindirim sistemine faydası olduğu kesin....
şişkinliğim gitti......

denemekten ne zarar.. en çookk hızlı yerim.. belkide bunu denesem diyete bile gerek olmayacakk..

bugün biraz denedim sanki faydası var gibi.pekte bol çiğnemeyi gerektirecek bişeylerde yemedim ama daha çok çiğnenmesi gereken katı ve sert gıdalar için epey faydası olabilir.

ben varim valla,bi deneyelim bakalim.
2 gündür biraz dikkat ediyorum çok faydasını gördüm...hatta tartıda 1 kilo eksik çıktım yok artık dedim......üstelik insülin direncim var...kolay kilo veremiyorum........lütfen uygula canım sende birbirimize destek olalım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…