• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perdelerinizi Beyazlatmak İçin Neler Yapıyorsunuz?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
çok sık perde yıkamama rağmen perdelerim isli gibi duruyor...beyazlatmak için ne yapabilirim...amway in beyazlatıcısı var mı ve işe yarıyor mu...kullanan arkadaşlarımdan cevap rica ediyorum...beyazlatmak için başka neler yapılabilir.....teşekkürler...

Direkt makineye atmıyorum. deterjanlı suda bekletip, kirini akıtıyorum. sonra makineye aspirin denilen leke çıkarıcıdan da koyuyorum., bembeyaz oluyor perdeler.

aspirini buradan okumuştum..peki sadece bir çeşidi mi var yoksa perdeler için ayrı bir ürünü var mı..

​Direkt makineye atıyoruz annem bir tek alo ve yumşatıcı koyuyor makineye öyle yıkıyoruz başka birşey kullanmıyoruz tertemiz çıkıyor

çok sık perde yıkamama rağmen perdelerim isli gibi duruyor...beyazlatmak için ne yapabilirim...amway in beyazlatıcısı var mı ve işe yarıyor mu...kullanan arkadaşlarımdan cevap rica ediyorum...beyazlatmak için başka neler yapılabilir.....teşekkürler...

canım çamaşır makinasının perdelerini koy perdelerin içine de bulaşık makinasının tabletlerinden koy bir tane ön yıkamalı olarak yıka ben hep böyle yıkıyorum

ben bir kapak amway toz beyatlatıcısı, üç yemek kaşığı kosla tül için toz ve bir ölçü deterjanla yıkıyorum. evimin karşısında tek katlı fırın vardı simsiyah olurdu perdem, bu formülle isten kurtuldum sonuç bembeyaz tüller... :52:

Son düzenleme:
ilgilenip cevap veren tüm arkadaşlarım açok teşekkür ediyorum...yazdıklarınızın karmasını yapıp az önce 2 odamın tüllerini yıkadım...eskisine oranla daha beyaz oldular...çok teşekkür ederim hepinize..sağolun...:16:

sakallı perdeler kac derecedfe yıkanmalı
buarada ben beyazlarıma asprin koyuyorum hatat yer sılerken ve toz alırken cam sılerkende apsrin kırmızı kullanıyorum tek tıp bıldugum kadarıyla

sakallı perdeler kac derecedfe yıkanmalı
buarada ben beyazlarıma asprin koyuyorum hatat yer sılerken ve toz alırken cam sılerkende apsrin kırmızı kullanıyorum tek tıp bıldugum kadarıyla

Perdeler en düşük derecede yıkanmalı. hassas oldukları için, yıpranmamaları açısından özellikle tüller. En düşük derecede yıka, hatta makinenin hassas çam. ayarı varsa ona at. bekletmeden çıkar, hemen tak ki kırışmasın. asp. renkliler içinde kullanabilirsin. 4 kg.lıkdı sanırım kırmızı bidonda olandan, bir de Fısfıslı olanından alıyorum. Başka çeşidi yok benim bildiğim.
Halı silerken de kullanıyorum.

Back
X