- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bende stor perde yaptircam hem daha kullanisli hem daha sportif hemde ekonomik. oyle birsey dusunebilirsin belki. ister duvardan duvara yap istersen peencere boyu yap :)) sadece bir oneri
Merhaba kizlar.
Kayinvalidemle zevklerimiz pek uyusmuyor malesef.
Ben perdelerin duvardan duvara bastan sona olmasi taraftari degilim.
Kayinvalidem ise ''abes kacar olur mu hic öyle yakismaz'' diyor.
Türkiyede bu alisiga gelmis bir durum olabilir.
Ama ben buna aliskin degilim ve zevkim de bu degil.
Ben diyorum ki perdelerim daha dogrusu günesligim ve tüllerim (perde almak istemedim) sadece pencere boyunda olsun.
Kenarlardan 10-20 cm pay birakilmasini yeterli görüyorum.
Zaten evimiz kira 1-2 seneye kadar cikacagiz oradan.
Yeni evimizle simdi ki evimizin pencere boylari ayni olacak diye bir garanti yok.
Yani diyecegim o ki:
Güneslik ve tüller ille de duvardan duvara olmak zorunda mi?
Öyle ise salonumda ki 4 duvardan 3 ü kaplanmasi gerekecek mesela.
Fikirlere ihtiyacim var.
kayinvalidenle ayni evde yasamayacaksan kendin secebilirsin bence...yani sonucta senin evin olucak
ki bence kesinlikle duvardan duvara olmamasi lazim...cok daralirim ben...ama sansima evimizin 3 odasinin pencereleri duvardan duvara mecbur yani perde öyle olucak :)
yaa burdaki perdeler ne öyle her tarafi boncuk cincik boydan boya bide evler yüksek zaten acayip kapatiyor odayi
(buarada özel mesaj kutun dolu mesaj atamiyorum sana :) )
kayınvaliden o şekilde alıştığı için
en güzeli o şekilde olur diye düşünmüş.
sen yaptırmak istemıyorsan yaptırma, sonuçta orası kayınvalidenin değil senin evin olacak.
herşeye karışmasalar olmaz.insan sorar ''kızım sen ne istiyorsun '' diye.
Konum bayagi bi eskimis ve ben perdelerimi istedigim gibi yaptirdim fakat kayinvalide dediklerimiz hep boyle kalacak sanirim : )
Ev tasima asamasindayiz bu sefer da oturma odasiyla yatak odasini hangi odalara yapayim diye soyluyor bana "soyle daha iyi olur boyle olmaz" : )
Cok sukur ki yeni gelin cekingenligini uzerimden attim ve makul bir dille hangi odayi nasil degerlendirecegimi soyledim.
Hayir sen kendi evini duzmussun istedigin gibi oglun ve gelinin evinde sen yasamayacagina gore sana ne ? : )
Ama bunu diyemiyoruz tabii ki gelinler olarak![]()