Balkon kısmına gerek yok orasını bizde boş bıraktık,karanlık olur diye,pencerelerde var daha güzel duruyor.Eki Görüntüle 2085823
Arkadaşlar bu resmi örnek olsun diye internetten seçip koydum. Benim salonuma en yakın salon buydu. Salonum aynı bu şekilde balkonu içerde L şeklinde bir salon. Ben resimdeki gibi sağ ve sol camlara fon perde diktirmiştim. Ama balkon camı için kararsız kalmıştım, oraya fon diktirmedim. Sadece tül var. Şimdi de sanki bir eksiklik var gibi geliyor. Bilemiyorum :/ bir yandan diyorum buraya da takarsam çok mu böyle fon fon olur.. :/ kararsız kaldım..
Eki Görüntüle 2085829
Bu arada benim salonum bu salondan daha küçük. Dolayısıyla balkon çıkıntısı daha ortaya geliyor. O yüzden şu köşeyi sürekli gözüm görünce düşünmeye başladım sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sağol izcigilim :)) bırakayım o zaman elleşmiyim hiçBence evi sat ,perdelerden ev yap kendine
Bu ne yavrum evde prenses mi var,perdelerle aşağıya insin icabında
Aman diyim fon işine girme bırak sade kalsın
Tamam canım çok sağol :*Bencede gerek yok cnm
Evet güzel olabilir :) ben çerçevelere ara verdim biraz. Eski evimde çok kullandım çünkü duvarları hep doldurdum :/duvarın o köşesini anı köşesi yap. :)fotoğraflarla süsle :)