Perde yapımı

Hımm peki canım sen kaç metre yaptın enini ne kadar ip gitti kg fiyatı neydi yani?-tatlicadiarzu-
benim camın eni 2 buçuk metreydi boyuda 1 buçuk.. 10 tl ip gitti diğer 5 tl de makrema ipi boncuk filan tuttu.ya zaten satan esnaf iyiyse sölüyo sana.. abla bu kadar gider die

cok güzel olmuş oğlumun odasına mavi ve beyazdan bian önce yapmalıyım.yalnız benim kartonpiyerim var üstten yapılan zincir yeri biraz uzun yapsam nasıl olur acaba

ben yaptım arkadaşlar ..kardeşim yeni evine geçti onun salonunun camına sakallı simli ipten yaptım...çok ta güzel oldu....

cok güzel olmuş oğlumun odasına mavi ve beyazdan bian önce yapmalıyım.yalnız benim kartonpiyerim var üstten yapılan zincir yeri biraz uzun yapsam nasıl olur acaba

canım kutucukların kartonpiyerin altında kalmasının bir sakıncası yok ki, inan öylede çok hoş durur. yinede sen bilirsin onlarında görünmesini istersen daha geniş yaparsın ben 10 sıra yapmıştım sen 20-25 sıra yaparsan olur.. kolay gelsin canım, bitirdiğinde bizede göster emi

senin 10 sıra örgün kaç cm oldu ona göre ayarlama yapayım

Sersoycum yaptığın perdeye bayıldım ve hemen malzemeleri temin edip yapmaya pek bi heveslendim.Ancak sorduğum birkaç yüncüde simli kalın sakallı ip bulamadım.Daha dğrusu kalının simsiz olanı var dediler.Sen aldığın yeri tarif etmişsinde ben anadolu yakasında oturuyorum yani çok uzak.Neyse uzatmayayımda benim sormak istediğim ince iple yapsam olurmu.Bana yardımcı ol neolur çok heveslendim hevesim kursağımdamı kalacak.Senin sıkı takipçinim artık nerede ismini görsem bakıyorum neler yapmişsın diye ve paylaşımın için çok tşk ederim.kaydirigubbakcemile5

Ayyy Sersoy ya yine ben şimdi yine bakarken kilosu 25 ytl ip aldım diyosunya benim sorduğumda 25 ytldi acaba aynı ipmidir ama bana çok kalın gelmedi neyapayım alayımmı ne dersin:çok üzgünüm:

canım benim, öncelikle çok teşekkür ederim
sana nasıl yardımcı olmayı isterim, alacağın ipi simsiz iple karşılaştır ince olanla.. simlisi ondan az daha kalın oluyor.. benim kullandığım o.. yani kalın derken çokta kalın değildi.. inşallah anlatabildim. kolay gelsin

kızlarrr bende mutfak camıma dantel perde ıstıyorum yarısına kadar yardımcı olurmusunuz
perde super gorunuyor masallah yapana
kızımın odasına renklı odasındakı renklerden yaptım bende ucunada boncuk taktım cok gzl oldu

hayatım ipleri aralarında bir kutu boşluk bırakıp geçiriyorsun... boncuklarıda tuafiyelerde bulabilirsin sanırım. orayı bilmiyorum ama istanbulda hem tek tek satıyorlar hemde ipe dizilmiş şekilde satıyorlar

arkadaslar ben sadece beyaz perdeyi gore bildim diger resimleri goremedim .. bende yapmak istiyorumda disardan iceri gozukmuyormu? ustune perde gereklimi.. birde ben hollandadayim burda baktim cok ince sakalli ipler yapsam guzel dururmu?

canım diğer resimleri sitede sorun olduğu için göremiyorsundur.. yarına düzelir inş. dışarıdan içerisi görünmüyor. senin bahsettiğin ipleri gözünde bi canlandır olup olmayacağına karar vermek kolay olur

senin koltuklarla benimm koltuklar aynışutarafagitti
bende yaptığın perdenin pembesini yapacağım araarına örgü buklesi koyacağım hazır satılıyor ve bebeğim -nedense kı bebek olacak gibi geliyor- olunca odasının kapısına asacağım.

ayy kızlarr yaaaa ne bunlar böyle bayıldımm hayran kaldım resmen...( şu doğudan bi çıkalım bende evime böyle perde yapacam ellerinize sağlık maşalllahhhhh tü tü tüüüü:)

Zeos canım durumlar ne alamde bitirdinmi perdeyi merak ettim

canım oğlumu sünnet ettirdim.geçen haftada mevlüt yaptım.evime yeni teşındım gelenim gidenimde de cok.kolay kolay da dısarı cıkamıyorum havalar sogudu artık bugün komşunun kızını gönderdim yüncüye başlıyacagım inşallah.beyaz simli ip ve mavi normal ipten almasını söyledim bi sıra mavi bi sıra beyaz oralak kombine edecegim güzel olur degilmi.bi sorum olacak sana pervazlara kadar mı yapsam yoksa cercevede bırakayım mı hangisi daha güzel olur acaba.
bu arada senin dogum yaklaşmış bebişini cinsiyeti ne.allah kucagına almayı nasip etsin.
perdeye kaç zincir baslayayım dogurursun bulamaız sonra seni buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…