kızlar harika oldu... evin havasını değiştirdi resmen..
1 kg simli sakkalı ip, 100 gr makreme ipi, birazda koltuklara uygun bonncuk kullandım
Resimler için de saol arkadaşım şimdi daha iyi anladım walla.Hemen ip araştırması yapıcam.3 metre boyundaki bir cama 1kg yetiyormu ip?
ya arkadaşım pardon oruç kafama vurdu biraz yani eni demek istedim 3m.............yetiyomu 1kg..
perdeni beğendim eline sağlık el emeği ile yapılan her iş güzeldir.Bu simli ip hani bildiğimiz sakallı ip deniliyor ondanmı?hani kazak atkı vs yapılanlardan.Onlar perde için ince gelir bence senin perden resimdeki nden anladığım kadarı ile bu sakallı iplerin kalınlarından herhalde.Öylemi canım yanıtlarsan sevinirim.
Ve bu arada bayanlar böyle ipli perdeyi yada masa örtümüzzün saçakları birbirine geçebilir.Bunu önlemenin en güzel yolu bir kovaya suyu koyacak bir avuç tuz atacaksınız.Tuz eriyince masa örtünüzü yada böyle saçaklı herhangi dantelinizi içinde biraz bekletecek sonra durulamadan kurutacaksınız.hem birbirine geçmiş saçaklar düzelecek hemde kolalı gibi olacak buda benden size tavsiye
canım utanıyorum artık sormaya ama
bu makrame ıpının numarası ıncesı kalını bıseyı varmı
bırde sakallı ıpın en kalınımı
canım kornişlerim geçirlmeli dmeişsin .ben hiç öle bi korniş görmedim ki ya(
bana hepsi 15 tl ye geldisuper ya hemen yapıcam kızlar bu arda maalıyetı ne kadar oluyor
ewet canım uzunluğu kadar zincir çekip zincirin üzerini kare kare doldurdum camım rustik olduğu için fazla yapmadım sarkma filan yapar die..çok da çabuk bitiyooSendemi üst kısmı aynı taktikle yaptın.Makromeyle göz göz şeklinde .Bende ip bulur bulmaz başlıycam.
ben en kalının bi incesini aldım ip satan adam onu tavsiye etti diğeri baya bi kalın duruyomuşKahve delisi arkadaşım sendemi kalın simli ip kullandın acaba???
ben en kalının bi incesini aldım ip satan adam onu tavsiye etti diğeri baya bi kalın duruyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?