• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde ve halı hakkında yardım eder misiniz...

SEHER YILDIZI

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.305
5.718
773
Merhaba arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyaç duyduğum bi konu var.
Şimdi evimin perdelerini ve halılarını değiştireceğim kısmet olursa.Küçük bir evim var 2 + 1. Dolayısıyla salonu oturma odası gibi kullanıyorum. ortalama 20 m2 gibi küçük bir alan.
Koltuklarım acı kahve ve krem gibi. buna çok açık tonlu turkuaz veye krem fonlu fransız tülü perde ve yine turkuazlı bi halı uygun olurmu.
Odada sadece masa sandalye (koyu siyahımsı kahve gibi) ve yine aynı renk televizyonluk var. Küçük bir alan ve oturma odası olarak kullandığım için yemek odası takımımı kaldırdım.

Yada önerebileceğiniz başka renkler, halı modelleri filan. Halıyı da mümkün olursa saray istiyorum ama dediğim gibi renklerini uydurabilirsem.

Sonra da diğer yerlere halı perde seçeriz...
Şimdiden teşekkür ederim...

canım küçük alanlarda hem fon hem tül hem güneşlik çok kalabalık yapıyor ve odayı dahada küçük gösteriyor yerinde olsam zebra perde düşünürdüm daha derli toplu durur.krem zebra belki tek kanat bir fon olabilir .Aslında resim olsa daha çok yardım gelir.halıda saray düşünme eski kalitesi yok artık ben aldim pişmanım .antre ve mutfağımda royal halılarım var çok memnunum kolay temizleniyor birde angorayı tavsiye ederim herkes çok memnun çevremde ...

canım küçük alanlarda hem fon hem tül hem güneşlik çok kalabalık yapıyor ve odayı dahada küçük gösteriyor yerinde olsam zebra perde düşünürdüm daha derli toplu durur.krem zebra belki tek kanat bir fon olabilir .Aslında resim olsa daha çok yardım gelir.halıda saray düşünme eski kalitesi yok artık ben aldim pişmanım .antre ve mutfağımda royal halılarım var çok memnunum kolay temizleniyor birde angorayı tavsiye ederim herkes çok memnun çevremde ...

Teşekkür ederim yorumun için. zebrayı mutfağa düşündüm. Dediğim gibi çok eşyam olmadığı için hiç olmazsa perde gz doldursun biraz şık olsun istedim. O yüzden bunlarda yoğunlaşmıştım...

Back
X