Yöresel Tarif Perde Pilavı(Tüp Bebek Anneleri Sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
Gercekten harika bisey sorucam cnm.pikava bire bir dunkoymussun diri olmadimi oyle ben hep 1 e 1.5 koyarm

Harikasın ellerine sağlık. Olsada yesek
Antalyaya yolunuz düşerse buyurun beklerim,yeter ki kk 'dan misafirim olsun

eline sağlık , gayet lezzetli görünüyor, ayrıca sunumunda çok hoş, başarılar dilerim...
teşekkürederim,evet gerçekten içi çok lezzetli oluyor,eğer hiç yapmadıysanız denemenizi tavsiye ederim.

Gercekten harika bisey sorucam cnm.pikava bire bir dunkoymussun diri olmadimi oyle ben hep 1 e 1.5 koyarm
canım ben normal pilavı da böyle yapıyorum yani suyunu bire bir koyuyorum ama önceden pirinci 15 dk sıcak suda beklettim,pilava koyacağım suyu kettle'da ısıtıp öyle pilava döküyorum ve esas püf noktası en küçük ocakta en kısıkta pişirmeye bırakıyorum ve dibinde hafif suyu kalınca altını kapatıyorum o zaman o kalan suyun buharıyla( yani dinlenme aşaması )kendi kendine pişmeye devam ediyor ve diri olmuyor tane tane oluyor.ben burada tavuk suyunu ayrı bir yerde ısıtıp döktüm.ama iç pilav olarak hazırladığım için tam yenme durumunda bırakmadım onu sen ayarlayabilirsin ocağın altını oynayarak.çünkü fırına girince de tekrar hamurun içinde pişecek.karışık mı anlattım?

herşey super görünüyor .hele resimlere bakarak aşağı indiğimde NURİ ALÇO çıkmasaydı daha güzel olacaktı başarılar dilerimmm

Harika görünüyor
Eline sağlık başarılar
çok sağolun,çok teşekkürler

herşey super görünüyor .hele resimlere bakarak aşağı indiğimde NURİ ALÇO çıkmasaydı daha güzel olacaktı başarılar dilerimmm
Dokunmayın benim Nuri Alçoma.Kendisiyle tanıştım,gayet kibar birisi,valla gazozuma ilaçta atmadı, bilemiyorum belkide gazozuma ilaç atacak güzellikte bulmadı beni.
Ayrıca çok teşekkürler.

dokun desenizde dokunmam ama o güzelim perde pilavına bakarkenden birden o çıkınça korktum hani

Görüntü olarak çok başarılı.Eminim tadı da öyledir.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

iadeyi ziyarete geldim sizin yemeğiniz çok güzel görünüyor ama çok da zahmetli görünüyor ellerinize sağlık

Yok canim gayet net ben pirinci suda bekletmiyrum o yuzdendir.ok dir kaptan

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canım birşey sormak istiyorum,oylama başlamış ama başta oy verilen yerde resimler görünmüyor,sanırım oy verecek arkadaşlar sadece resimlere bakmasın,yapılış aşamalarına da baksın diye değil mi,ama herkes bulabilir mi,noluyoruz ya ses var görüntü yok neye oy veriyoruz biz demesinler

düzeltme:tek gözü açık tek gözü kapalı biçimde bakarsam böyle olur işte,altında koca koca resimleri görmeden direkt son sayfaya atlamışım,of 5 numara miyopluk zor şey kardeşim.

Son düzenleme:
Oyum size gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…