- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Antalyaya yolunuz düşerse buyurun beklerim,yeter ki kk 'dan misafirim olsunHarikasın ellerine sağlık. Olsada yesek
teşekkürederim,evet gerçekten içi çok lezzetli oluyor,eğer hiç yapmadıysanız denemenizi tavsiye ederim.eline sağlık , gayet lezzetli görünüyor, ayrıca sunumunda çok hoş, başarılar dilerim...
canım ben normal pilavı da böyle yapıyorum yani suyunu bire bir koyuyorum ama önceden pirinci 15 dk sıcak suda beklettim,pilava koyacağım suyu kettle'da ısıtıp öyle pilava döküyorum ve esas püf noktası en küçük ocakta en kısıkta pişirmeye bırakıyorum ve dibinde hafif suyu kalınca altını kapatıyorum o zaman o kalan suyun buharıyla( yani dinlenme aşaması )kendi kendine pişmeye devam ediyor ve diri olmuyor tane tane oluyor.ben burada tavuk suyunu ayrı bir yerde ısıtıp döktüm.ama iç pilav olarak hazırladığım için tam yenme durumunda bırakmadım onu sen ayarlayabilirsin ocağın altını oynayarak.çünkü fırına girince de tekrar hamurun içinde pişecek.karışık mı anlattım?Gercekten harika bisey sorucam cnm.pikava bire bir dunkoymussun diri olmadimi oyle ben hep 1 e 1.5 koyarm
çok teşekkürederimOoo harika görünüyor. Uzun yolculuklu bir yemek. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
çok sağolun,çok teşekkürlerHarika görünüyor
Eline sağlık başarılar
herşey super görünüyor .hele resimlere bakarak aşağı indiğimde NURİ ALÇO çıkmasaydı daha güzel olacaktıbaşarılar dilerimmm
dokun desenizde dokunmamçok sağolun,çok teşekkürler
Dokunmayın benim Nuri Alçoma.Kendisiyle tanıştım,gayet kibar birisi,valla gazozuma ilaçta atmadı, bilemiyorum belkide gazozuma ilaç atacak güzellikte bulmadı beni.
Ayrıca çok teşekkürler.
Tesekkürederim,Görüntü olarak çok başarılı.Eminim tadı da öyledir.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Yok canim gayet net ben pirinci suda bekletmiyrum o yuzdendir.ok dir kaptanAntalyaya yolunuz düşerse buyurun beklerim,yeter ki kk 'dan misafirim olsun
teşekkürederim,evet gerçekten içi çok lezzetli oluyor,eğer hiç yapmadıysanız denemenizi tavsiye ederim.
canım ben normal pilavı da böyle yapıyorum yani suyunu bire bir koyuyorum ama önceden pirinci 15 dk sıcak suda beklettim,pilava koyacağım suyu kettle'da ısıtıp öyle pilava döküyorum ve esas püf noktası en küçük ocakta en kısıkta pişirmeye bırakıyorum ve dibinde hafif suyu kalınca altını kapatıyorum o zaman o kalan suyun buharıyla( yani dinlenme aşaması )kendi kendine pişmeye devam ediyor ve diri olmuyor tane tane oluyor.ben burada tavuk suyunu ayrı bir yerde ısıtıp döktüm.ama iç pilav olarak hazırladığım için tam yenme durumunda bırakmadım onu sen ayarlayabilirsin ocağın altını oynayarak.çünkü fırına girince de tekrar hamurun içinde pişecek.karışık mı anlattım?
Nevrestem bu yarışmaya katilmamin sebeplerinden birisi de sensin ama röportaja yazmayı unutmuşum kuzucugum.Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim Yarışması,Yarışmacı Röportajları
Yardımlarınız için teşekkür ederim..
Teşekkür ederim canım benim biliyorumNevrestem bu yarışmaya katilmamin sebeplerinden birisi de sensin ama röportaja yazmayı unutmuşum kuzucugum.
kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm teşekkürederim,evet biraz uğraştırıcı ama değer.iadeyi ziyarete geldim sizin yemeğiniz çok güzel görünüyor ama çok da zahmetli görünüyor ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?