Yöresel Tarif Perde Pilavı(Tüp Bebek Anneleri Sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
canımm basarılar cok guzel olmuss ; bu aradaa o tabaklarına bayıldımm ceyızımee bulup koymalıyımm pilav makarna benım olmazlarımdan tarıf defterıme yazıcamm

Ellerinize sağlık :) çok lezzetli görünüyorlar :) yaroşmada başarılar :)
çok teşekkürler,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım
Ellerinize saglik harika gorunuyor
Yarismada basarilar:)
sağol canım benim,sende katılsaydın keşke ama;tarzda 1.olduktan sonra kesmes şimdi seni.

çok güzel görünüyor eline sağlık canım başarılar
çok teşekkürederim,çok sağolun desteğiniz için.
Ellerinize sağlık harikasınızzzz.. harika bir taddd.yarışmada başarılarrr..(dilesemmi acabaa)

dileyin dileyin,nasıl olsa kazanamam maksat muhabbet olsunbakın işte oldu bile,sizlerle tanışıp kaynaşıyorum.
Dilerimki ALLAHT''tan 2015 yılı sizin yılınız olur evladınızı sağlıklı huzurlu kucağınıza alırsınızz.
Amin.İnşaallah Allah isteyen herkese versin diyeceğim ama bazen olmuyor işte,çok teşekkürederim.

canımm basarılar cok guzel olmuss ; bu aradaa o tabaklarına bayıldımm ceyızımee bulup koymalıyımm pilav makarna benım olmazlarımdan tarıf defterıme yazıcamm

onları yeni aldım ya,bir yerlerde göstermesem çatlardım
hele sen bir evlen de biz sana alır daha güzelini yollarız canım.
oooo harika görünüyor yarışmada başarılar
çok sağolun,çok teşekkürler.

Çok duymuştum bu tarifi ama denemek nasip olmadı, artık tarifini edindiğime göre deneyebilirim
Teşekkürler tarif için, ellerine sağlık yarışmada başarılar

Çok duymuştum bu arifi ama denemek nasip olmadı, artık tarifini edindiğime göre deneyebilirim
Teşekkürler tarif için, ellerine sağlık yarışmada başarılar
bak valla kendim yaptım diye söylemiyorum,gerçekten tadı enfes oluyor,yemeğe görümcemleri çağırdım,en başta kibar kibar yiyen kadın en son baktığımda tabağı sıyırıyordu
ama üstündeki bademleri daha sık yaparsan daha güzel bir görüntü olur,benim bademlerim az çıktı.

Ne güzel ama insanın hoşuna gidiyo yaptığı yemeğin beğenilmesi, eminim güzeldir, metheden çoktu bana da. Eşimin kuzeni öğretcem dedi de çok zor, uğraştırıcı falan diye diye 1 sene geçti :)) İyi ki yapmışsın, artık kuzeni beklememe gerek yok

Ellerinize sağlık, güzel görünüyor:)
Yarışmada başarılar...
İnşaAllah kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız

Makarnayla katilirdim malum ogrenciyiz

ayyy çok hoş olmuş, ellerine sağlık: )
birde hamursuz sade pilavı bile güzel olur değilmi?
hani sadece pilavını yapsamda lezzetli olurmu? yoksa eksikmi kalır acaba birşeyler?
prinç pilavına bayılan biriyimdir: )))

teşekkürederim,evet tabii ki hamursuz sadece pilavı da lezzetli olur ama görsel olarak işte böyle daha değişik oluyor,ayrıca sadece iç yaparsanız dilerseniz içine kestane de ekleyebilirsiniz,aslında ben kestane de koymayı çok istiyordum ama orjinalliğinden uzaklaşmamak adına koymadım,siz koyabilirsiniz

Harika olmus eline saglik ..
Favorilerimden biri olacak
çok teşekkürederim,sadece böyle güzel yorumlar bile bana yetiyor,sonuçta emek verdiğin birşeyin beğenilmesi bile çok güzel birşey

ooo eşinizin kuzenine bırakırsanız...malum bazı insanlar beğenilen yemeklerin tarifini vermek istemeyebiliyor,ay ne fesadımne zoru arkadaşım baksana ne kadar kolay yapması,yap birgün çağır o kuzeni

benzerini yemiştim çok sevmiştim sizinki de çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar
çok teşekkürederim,evde siz de deneyin.

Ellerinize sağlık, güzel görünüyor:)
Yarışmada başarılar...
İnşaAllah kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız
teşekkürler arkadaşım size de başarılar dilerim.
bu arada güzel dileğiniz için ayrıca teşekkürederim ama bugün kötü haber geldi,4 embriyomunda kromozomu bozuk çıktı,nasip artık.
Makarnayla katilirdim malum ogrenciyiz

ayyy bilmezmiyim,benim öğrencilik zamanımında 1 numaralı yemeğiydi makarna,hatta onunla ilgili kötü bir anım bile var,birgün anlatırım.

tamam tatlımm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…