- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Dilerimki ALLAHT''tan 2015 yılı sizin yılınız olur evladınızı sağlıklı huzurlu kucağınıza alırsınızz.bademler erkek çocuğu mu
tam da bu tedavi aşamasın da...ayy inşallah olsunda kız oğlan farketmez.
tekrar teşekkürederim verdiğiniz ayrıntılar için.
çok teşekkürler,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştımEllerinize sağlık :) çok lezzetli görünüyorlar :) yaroşmada başarılar :)
sağol canım benim,sende katılsaydın keşke ama;tarzda 1.olduktan sonra kesmes şimdi seni.Ellerinize saglik harika gorunuyor
Yarismada basarilar:)
çok teşekkürederim,çok sağolun desteğiniz için.çok güzel görünüyor eline sağlık canım başarılar
Ellerinize sağlık harikasınızzzz.. harika bir taddd.yarışmada başarılarrr.. (dilesemmi acabaa )
Amin.İnşaallah Allah isteyen herkese versin diyeceğim ama bazen olmuyor işte,çok teşekkürederim.Dilerimki ALLAHT''tan 2015 yılı sizin yılınız olur evladınızı sağlıklı huzurlu kucağınıza alırsınızz.
canımm basarılar cok guzel olmuss ; bu aradaa o tabaklarına bayıldımmceyızımee bulup koymalıyımm pilav makarna benım olmazlarımdan tarıf defterıme yazıcamm
çok sağolun,çok teşekkürler.oooo harika görünüyor yarışmada başarılar
bak valla kendim yaptım diye söylemiyorum,gerçekten tadı enfes oluyor,yemeğe görümcemleri çağırdım,en başta kibar kibar yiyen kadın en son baktığımda tabağı sıyırıyorduÇok duymuştum bu arifi ama denemek nasip olmadı, artık tarifini edindiğime göre deneyebilirim
Teşekkürler tarif için, ellerine sağlık yarışmada başarılar
bak valla kendim yaptım diye söylemiyorum,gerçekten tadı enfes oluyor,yemeğe görümcemleri çağırdım,en başta kibar kibar yiyen kadın en son baktığımda tabağı sıyırıyordu
ama üstündeki bademleri daha sık yaparsan daha güzel bir görüntü olur,benim bademlerim az çıktı.
Makarnayla katilirdimçok teşekkürler,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım
sağol canım benim,sende katılsaydın keşke ama;tarzda 1.olduktan sonra kesmes şimdi seni.
çok teşekkürederim,çok sağolun desteğiniz için.
dileyin dileyin,nasıl olsa kazanamam maksat muhabbet olsunbakın işte oldu bile,sizlerle tanışıp kaynaşıyorum.
Amin.İnşaallah Allah isteyen herkese versin diyeceğim ama bazen olmuyor işte,çok teşekkürederim.
onları yeni aldım ya,bir yerlerde göstermesem çatlardım
hele sen bir evlen de biz sana alır daha güzelini yollarız canım.
çok sağolun,çok teşekkürler.
ayyy çok hoş olmuş, ellerine sağlık: )
birde hamursuz sade pilavı bile güzel olur değilmi?
hani sadece pilavını yapsamda lezzetli olurmu? yoksa eksikmi kalır acaba birşeyler?
prinç pilavına bayılan biriyimdir: )))
çok teşekkürederim,sadece böyle güzel yorumlar bile bana yetiyor,sonuçta emek verdiğin birşeyin beğenilmesi bile çok güzel birşeyHarika olmus eline saglik ..
Favorilerimden biri olacak
Ellerinize sağlık cok güzel görünüyor. Başarılar diliyorum
Ellerıne saglık cnm, basarılar
ooo misgibi kokusu buralara kadar geldi
başarılar ve ellerine sağlık canım
ooo eşinizin kuzenine bırakırsanız...malum bazı insanlar beğenilen yemeklerin tarifini vermek istemeyebiliyor,ay ne fesadımNe güzel ama insanın hoşuna gidiyo yaptığı yemeğin beğenilmesi, eminim güzeldir, metheden çoktu bana da. Eşimin kuzeni öğretcem dedi de çok zor, uğraştırıcı falan diye diye 1 sene geçti :)) İyi ki yapmışsın, artık kuzeni beklememe gerek yok
çok teşekkürederim,evde siz de deneyin.benzerini yemiştim çok sevmiştimsizinki de çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar
teşekkürler arkadaşım size de başarılar dilerim.Ellerinize sağlık, güzel görünüyor:)
Yarışmada başarılar...
İnşaAllah kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız
Makarnayla katilirdimmalum ogrenciyiz
tamam tatlımm :):)ooo eşinizin kuzenine bırakırsanız...malum bazı insanlar beğenilen yemeklerin tarifini vermek istemeyebiliyor,ay ne fesadımne zoru arkadaşım baksana ne kadar kolay yapması,yap birgün çağır o kuzeni
çok teşekkürederim,evde siz de deneyin.
teşekkürler arkadaşım size de başarılar dilerim.
bu arada güzel dileğiniz için ayrıca teşekkürederim ama bugün kötü haber geldi,4 embriyomunda kromozomu bozuk çıktı,nasip artık.
ayyy bilmezmiyim,benim öğrencilik zamanımında 1 numaralı yemeğiydi makarna,hatta onunla ilgili kötü bir anım bile var,birgün anlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?