Perde İçin Yardım

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
kızlar nisanda evlenyrm ama perdelerimi nerde diktiricem bilmyrm yardım edin bana bildiğiniz biyer varsa söyleyin lütfennnn :çok üzgünüm:

ben evli değilim bunlar bu yaz sonuna doğru benimde düşüncelerimde olacak canım...
peki hazırlara baktın mı beğendiğin bir model olmadı mı diktirmek istiyorsun

benimde düğünüm nisanda. canım.. eminönüne git kesinlikle... ben ordan aldım bir kısmını... çok uygun oldu.. tülcülerin olduğu bir cadde var.. orda öznazlı tekstil.. tacın da bayisi... gerçi çok perdesi var... istediğine git... hatta bir tülcüde kesme tülün metresi 5 TL idi... yani 3 metrelik bir cama ordan diktirirsen 50 TL falan oluyordu.. aklında nasıl model var bilmiyorum ama.. bence hafta sonu oraya git..

Canım eğer durumun müsaitse kesinlikle iyi bir perdeciye yaptır derim ben çünkü ucuza çıkaracağım derken astarı yüzünden pahalı oluyor..
8 ay önce evlendim,çok masraf yaptık perdeleri uyguna yaptıralım dedik,Mahmutpaşa'daki Kürkçü Han'daki perdecilerden biriyle anlaştık..
Taç'ın çok güzel perdeleri vardı,çok güzel bir kumaşı beğendik,ölçüleri verdik,adam eve ölçü almaya gelmedi,ölçüleri biz aldık götürdük..
Ancak bu ölçü alma işinin bir sürü püf noktası varmış biz nereden bilelim..
Perdeler geldi,benim camlarım yere kadar,perdeler 5 karış kısa..
Yanlardan dar,içerisi görünüyor..Hele storlar ayrı rezalet..
Perdeler kullanılacak gibi değildi,o canım kumaşlar bez parçası gibi duruyor..
Sonra eşimle ucuzdan pahalı birşey olmazmış dedik ve İmç'deki perdecilerden birine gittik..
Adamlar nasıl profesyonel çalışıyor,malzemeleri nasıl kaliteli,eve gelip ölçü almadan sipariş almıyorlar bu onların ilk şartı zaten.
Ve asıl üzücü olan ithal kumaşlardan özel yaptırdığım perdeler Mahmutpaşa'da diktirdiklerimden yemin ederim daha ucuza geldi ve muhteşem duruyor..
Biz iki perde parası ödedik de akıllandık arkadaşım..
Evimde bir sürü eksik varken boş yere paramız gitti..
İnşaallah senin başına birşey gelmez,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

ben 6 aylık evliyim linens ve brillanttan yaptırdım sana tavsiyem brillanttır ve organze tül kumaşı seçmemeni de tavsiye ederim hafifliğinden dolayı pileleri asla düzgün durmuyor fon hiç yaptırmadım tülün altına sadece stor yaptırdım hem az iş hemde göz yormuyor ama yinede senin zevkin şimdiden mutluluklar dilerim

Arkadaşım bende Haziran'ın 6'sında evleniyorum. Brillanttan yaptıracam tülllerimi,perdelerimi vs. seçimlerimizi yaptık fiyatıda anlaştık. Her camda perde, tül ve stor var evim 2+1 ve fiyat olarakta 1.650 lira ödeyeceğiz. Gerçektende kaliteli kumaş duruyor. Kayınvalidemde yaptırmıştı çok harika duruyordu. Dikimi olsun, kumaşları olsun harika gösteriyor evi. Birde sakın kendin ölçü alıp gitme arkadaşlarında dediği gibi çok detay var ölçü alırken bizim bilmediğimiz. Onlar gelsin baksın..Umarım gönlün gibi gerçekleşir herşey...

canım çok haklısın ölçü almak gerçekten sanıldığı gb basit değil yani en ufak bir hatayı affetmiyor sonrasında telafisi olmuyor.bu işi iyi bilen birinin ölçü alması lazım kesinllikle hele stor jaluzi vs ölçüsü çok önemli..

ben evli değilim bunlar bu yaz sonuna doğru benimde düşüncelerimde olacak canım...
peki hazırlara baktın mı beğendiğin bir model olmadı mı diktirmek istiyorsun

canım hazır tül bulması çok zor yani bi camına uysa diğerleri uymaz özel dikim olması lazım ölçüler tutmaz...

bende haziranda evlencem cnm... tüllerim düz beyaz yanlıklar isemo bilya rengine uygun yaptırcam..şatafatlı bşy istemedigim için çok pahalı olmuyo begendiklerim....benceeeee cafcaflı olmayan düz renkler herzaman en güzelidir..

bende düz sade acık renk perdelerden yanayım.o iki yana konan kalın perdeler bana hoş gelmıyor.gereksiz kalabalık birde odayı karartıyor bence.

günaydın kızlar...
perde ölçüsü almak o kadar da zor değil, naptınız yaa allah aşkına.. benimde nisanda düğünüm var.. perdelerimin hepsini tesadüfen denk gelen farklı farklı yerlerden aldık... storlarıda bir yere yaptırdık... storlar için çerçevenin dıştan dışa ölçüsünün üzerine 10 cm ekliyorsunuz... boyu zaten standart... ama bizim salon camları fransız balkonu olduğu için uzun yaptırmak zorundaydık.. perdeleride kornişin uzunluğuna göre ölçü aldık.. oda duvardan duvaraydı zaten.. uzunluğunuda yerden 5 cm yukarda olarak ayarladık.. hafta sonu taktık ve hiçbirinde sorun olmadı... gayet şık ve hoş durdular.. 3+1 evimin bütün perdelerini storlar dahil, 670 TL ye yaptırdık.. ve eve perdeci girmeden:))).. ayrıca tüllerim taç ve brillant karışık.. kalitesizde değil yani...

ümraniye modoko içerisinde prestige kumaş var
annem , ablam ve ablamın eltisi hepsi orda yaptırdı
cok fazla kumas secenegi var
bütcene göre bir sey mutlaka bulursun
en ucuzundan en pahalısına yerli ithal ne ararsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…