Perde fiyatları konusunda bilgisi olan var mı?

darksoulriver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
3.912
2
116
Diğer
Merhaba kızlar
Yine sorularla karşınızdayım.

*Yeni taşınacağım evimin mutfağına katlamalı veya zebra perde yaptırmayı düşünüyorum. Gerçi o kadar çok masraf yaptık ki evin içine, masraf boyumuzu aştı. İçinizde yakın zamanda katlamalı ya da zebra perde yaptırmış olan varsa kaç TL.ye mâl olduğunu söyleyebilir misiniz? Eğer fiyatlar uçuksa,orta halli ip perde yaptırırım ilk etapta. 1-2 yıl içinde de istediğim gibi bi perde yaptırırım inş.
Henüz ölçmedim ama sanırım 3 metre vardır mutfağın penceresi
*Salonuma da kruvaze perde düşünüyorum. Kullananlardan temizliği konusunda yorum alabilir miyim?

*Salonumun perde yaptıracağım kısmında iki tane pencere var. Duvarın tamamına yaptırmam gerekiyor ve yaklaşık 6 metre.Salonumdaki mobilyaların rengi dore, halılarım krem rengi ve duvarlarım kum beji.

*Mutfağımda yerler gri fayans. Dolaplarım beyaz ve tezgahım siyah.Penceremiz yaklaşık 3metre. Katlamalı beyaz perde yaptırmak var aklımda.Kumaşı keten gibi olabilir. Veya siyah-beyaz zebra perde olabilir.Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Mutfak ve salon perdesi için internetten bulduğum örnek resimleri de ekledim. Kızlar fikirlerinize çoooook ihtiyacım var.

Eklentiler

• $ce429fb9.webp
    $ce429fb9.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $zebra_perde1.webp
    $zebra_perde1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $06.webp
    $06.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
merhaba arkadaşım bende yeni ev hazırlıyorum mutfağıma zebra perde yaptırdım ölçülerini bilmiyorum ama mutfakta 2 pencerem var toplam 400 tl tuttu zebra perde yani ben metre karesini 70 tl ye yaptırdım diğer odalara brillanttan yaptırdım % 40 indirimden faydalandım çok etkisi oldu mutfak için zebra perde muhteşem oluyo bence hiç tereddüt etme ben ip perdeyi yatak odama fon olarak kullandım

merhaba arkadaşım bende yeni ev hazırlıyorum mutfağıma zebra perde yaptırdım ölçülerini bilmiyorum ama mutfakta 2 pencerem var toplam 400 tl tuttu zebra perde yani ben metre karesini 70 tl ye yaptırdım diğer odalara brillanttan yaptırdım % 40 indirimden faydalandım çok etkisi oldu mutfak için zebra perde muhteşem oluyo bence hiç tereddüt etme ben ip perdeyi yatak odama fon olarak kullandım

zebra perde, hem tül hem perde özelliğine sahip olduğu için çok kullanışlı oluyor bence. güle güle kullan canım. teşekkür ederim cevabın için

Back
X