- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
Merhaba, bir perdeciden hazır dikilmiş perde aldım ama evimin tavan boyunu bilmediğim için hangi boyda almam gerektiğine karar veremedim. Evden uzaktayım şu an ve ölçü alma imkanım yok.
Ben yere kadar uzanan değil, kalorifer peteği hizasında biten yarım perdelerden istiyorum ve hazır aldıklarımın boyuna adam 2.5 metre dedi. Evimin tavanları bana basık geldiği için ben "daha kısa olsun yerde sürünmesin" diyince en son 2.05 metrede karar kıldık.
Ancak sonra gelip evin fotoğraflarına baktığımdaysa tavanların gayet de yüksek olduğunu gördüm
Yükleyebilirsem fotoğraf yükleyeceğim. 2.05 metrelik perdeler bu camlara yoksa kısa mı gelir?? Acil yardımınıza ihtiyacım var çünkü perdeler iki gün sonra kısaltılmış olarak bana teslim edilecek.
Ben yere kadar uzanan değil, kalorifer peteği hizasında biten yarım perdelerden istiyorum ve hazır aldıklarımın boyuna adam 2.5 metre dedi. Evimin tavanları bana basık geldiği için ben "daha kısa olsun yerde sürünmesin" diyince en son 2.05 metrede karar kıldık.
Ancak sonra gelip evin fotoğraflarına baktığımdaysa tavanların gayet de yüksek olduğunu gördüm