• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Penti gelin çorapları

kızlar benim de ayın 26sında düğünüm var ve benim ayak parmağımda sorun olduğu için (bi parmağım çarpma sonucu büyümedi daha yukarda) btün ayakkabılar vuruyo bi süre sonra ve gelinlik ayakkabımdan da korkuyorum çok...Sizce kilotlu çorap giymeli miyim..ten rengi mi bu gelin çoraplarından mı?? Yardımınıza ihtiyacım var..Geceyi düşünmüyorum duş fln olcağı için.sadece salonu düşünüyorum..ben antalyada yaşıyorum

ben penti nin ten renginden giyindim jartiyer le rahat edemeyeceğimi düşündüm o yüzden almadım..külotlu çorap en rahatı,,eve dönünce jartiyermiş çorapmış kimse fark etmiyo valla:))))

Hepsssiiii süppperr bence.... Jartiyeri daha evvel kullanmadığımdan o gün için giyinmem ama 3. sıradaki külotlu çorap olan gerçekten güzelmiş...

3. resimdeki çorabı burada görmüştüm. Love Külotlu isimli çorap. ben gelinliğin altına bunu aldım. vanilya rengi. harika bir çorap bayıldım

bugün buldum cnm ama çorap biraz kalın geldi ve yapışıo sanki almadım o yüzden yakar giibi geldi yazın..onun yerine pentinin ince çorabını aldım

kızlar şuı en üst resimdekinde kopça yok. bu şekilde gıyebiliomuyuz onu kayma falan olur mu ki? ben ilk gün gelinliğin içine daha masum şeyler giyme taraftarıyım aslında

kızlar bende ilk jartiyer aldım sonra okuduğum kadarıyla biraz edemiyceği düşündüm gittim ten rengi gelinlik için parmak uçları dikişsiz varmış ben daha yeni duydum ondan aldım sonra arkadaşımın düğününe gittim o penti love olandan giymiş tek kelimeyle süper bende inş son olarak ona karar verdim dha almadım ayakkabıl olarakta babet aldım olur heralde bu arada direk babetle çıkcam zaten gözükmüyor ama koyabilersem babetin fotosunu koycam

bırakın jartiyeri falan yavv :32: rahatlığınıza bakın. zaten heyecan had safhada.

hem ilk günden seksiliği napcanız, gelinlik masumiyetin simgesidir bana göre, bembeyaz :61:

PENTİ GELİN ÇORAPLARI

passion_b.jpg

passion_a.jpg

Gelin Passion Jartiyer Çorabı
9.90 TL

romance_b.jpg

romance_a.jpg

Gelin Romance Jartiyer Çorabı
6.25 TL

love_b.jpg

love_a.jpg

Gelin Love Külotlu Çorap
11.90 TL

poem_b.jpg

poem_a.jpg

Gelin Poem Külotlu Çorap
24.90 TL

1 ve 3 .o kgüzel ama rahatlık derseniz 3.sü de rahat gibi duruyor...

Ben denemek için normal elbisemin altına giyip dışarı çıktım çok rahatsız etmiyor.Önceleri biraz garipsiyorsunuz ama sonra alışıyorsunuz.Çok farklı bir his ama onu giyip dışarı çıkmak kendimi çok seksi hissettim doğrusu:) ama provasını yapmış oldum böylece:))

Back