• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Penti gelin çorapları

chikuleta

nişanlı:)
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
206
0
96
38
İstanbul
PENTİ GELİN ÇORAPLARI

passion_b.jpg

passion_a.jpg

Gelin Passion Jartiyer Çorabı
9.90 TL

romance_b.jpg

romance_a.jpg

Gelin Romance Jartiyer Çorabı
6.25 TL

love_b.jpg

love_a.jpg

Gelin Love Külotlu Çorap
11.90 TL

poem_b.jpg

poem_a.jpg

Gelin Poem Külotlu Çorap
24.90 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar gelinlik altına nasıl çoraplar giydiniz , ben düz ten rengimi giysem beyaz mı giysem , külotlumu giysem jartiyer mi giysem karar veremiyorum

beyaz jartiyer takım aldım ama ikilemdeyim rahatsız edermi beni bütün düğün boyunca diye
çünkü en az 12 saat gelinlikle durucaz , hiç bilemiyorum ne yapsam.

beyaz jartiyer takım aldım ama ikilemdeyim rahatsız edermi beni bütün düğün boyunca diye
çünkü en az 12 saat gelinlikle durucaz , hiç bilemiyorum ne yapsam.

Bir gün üstüne giyip çarşıya çık.Alışveriş falan yaparken üstünde olsun :) ona göre karar verirsin.

Bir gün üstüne giyip çarşıya çık.Alışveriş falan yaparken üstünde olsun :) ona göre karar verirsin.

Kendini extra sexi hissedersin o gün:) Valla bende kararsıızm ama şu kopcaları çıkarmı beni rezil edermi diye düşünüyorum. Çünkü oynican eğlencen falan o zıpırlığa dayanır mı

ya ben jartiyer giyecem.ço güzel duruyor.şu hayatta kaç kere evleniyoruz ki.bence doya doya o günün keyfini çıkarmak lazım boshayallersmile

Kızlar ben giymiycem. normal rahat edeceğim tarzda babydol aldım. ama ekstra jartiyerde aldım.
Şöyle düşünüyorum, düğünden sonra zaten duşa girilecek ve bence bornozla zaten direk yatağa gidilir, giydiğiniz jartiyerin farkına bile varmadan bakmışsınız üstünüzde hiçbirşey yok : )))
amaaa jartiyeri sonraki bir günde eşinizin hiç beklemediği bir anda giyip karşısına çıktığınızda dilini ısıracağından eminim :)))

ayy çok kararsızım yaa düğünden hemen sonra odaya çıkııp duş alırız die düşünüyorum o zaman jartiyerle rahatsız olduğumla kalırım gibi geliyor offf kararsızım :s

e peki kızlr ustunu hiç korseli olandan giyen war mı kii yada gymeyi dusunen :uhm:

ben üstü korseli alıcam gelinliğim için dik dursun diye, öyle yakışacağını düşünüyorum

cnm bende o yuzden korseli almak istıorum fakat rahat edemezsin dıolar :(

ben 3. sıradaki külotlu çoraptan giymiştim...çok da memnun kaldım:smiley-cool:

Gelin Love Külotlu Çorap
bunun siyahını naişanımda giydim uçu açık ayakabı giymiştim parmak uçu kaçtı sinir oldım mali file gibi yaz günü çok pişirir kızlar ;)

ben de ilk resmi beğendim, haziran da evleneceğim için çok düşünmemişti giymeyi, ama şimdi okudukça ve baktıkça fikrim değişiyor.bir de benim ayaklarım hemen yara olur çorap iyi olabilir.

Back