- 23 Mart 2016
- 334
- 549
- 103
- Konu Sahibi adinisenqoy
Çok teşekkürlerRabbim şifasını versin kuzucuğa![]()
![Hibiscus :hibiscus: 🌺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerRabbim şifasını versin kuzucuğa![]()
Ne demek canım çocuk doktoru iyi bilmez. Dediğim gibi çocuk ürolojiye götür. Hem daha çok küçük o hastalık böbrek ağrısı yapar yanma yapar çok ilerlediği zaman ateş kusma yapar. Çok bekletmeden götür.eyer öyle bişey varsa hemen tedaviye başlarlar.Hayır normal çocuk doktoruna götürmüştüm. Ayyy Allah korusun yaa Tamam üroloji götürim çok teşekkürler![]()
Uykusu acılıyor olabılır mıAğlamıyor ama sürekli kıpırdanıp duruyor geceleri uyanınca bunu yaşıyorum sadece. Gündüz uykusunda ve gece ilk uykuya dalışta bi sıkıntı yaşamıyoruz.
Rndevu ayarlamaya çalışıyoruz sağolunNe demek canım çocuk doktoru iyi bilmez. Dediğim gibi çocuk ürolojiye götür. Hem daha çok küçük o hastalık böbrek ağrısı yapar yanma yapar çok ilerlediği zaman ateş kusma yapar. Çok bekletmeden götür.eyer öyle bişey varsa hemen tedaviye başlarlar.
İşte ağrısı sancısı var diye mi açılıyor uykusu bilemiyorum, antibiyotik kullanırken hiç açılmıyor uykusu, tedavi bitip antibiyotik bırakınca yine aynı.Uykusu acılıyor olabılır mı
Çok teşekkürlerKara mürver bitkisi idrar yolları iltihabına iyi gelir. Kızınız küçük olduğundan şurubunu hapını alamaz ama kara mürver özü var özelden yazayım sitenin adını oradan alırsınız. Bir çeşit öz, yani pekmez. Sabah aç karnına bir çay kaşığı. Etkili olabilir denemekte fayda var. Benim kızım da çok çekti, büyüdükçe bağışıklığı güçlendikçe geçiyor merak etmeyin.
Geceleri olan kıvranma ve sık idrar yolu enfeksiyonu bana paraziti düşündürdü. Kıl kurdu olabilir çocuğunuzda. Dikkatlice bakın bezine. Salya akıtması diş gıcırdatmadı varsa doktora başvurunSelam anneler,
Kızım 14 aylık. Sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor, böbreklerinden ultrason çekildi sıkıntı çıkmadı şükür. Gündüzleri bir huysuzluğu huzursuzluğu yok, Ama geceleri uyanınca emdikten sonra geri uykusuna dalamıyor kuzum. Sürekli debeleniyor yatağın içinde kıpır kıpır kıpırdanıp duruyor ve böyle kıpırdana kıpırdana dalmaya çalışırken 3 saat geçiyo. Ama ne zaman enfeksiyon tedavisi için antibiyotik kullanmaya başlasam yavrum o 10 gün boyunca emdikten sonra rahatca gece uykusuna devam ediyor. Bu enfeksiyondan dolayı ağrısı acısı mı oluyorda geri uykuya dalamıyor neden böyle oluyo anlamıyorum. Başına gelen var mı?
Küvette banyo yaptırmıyorum, sabun şampuan yapmıyorum o bölgeye, kakasını yapınca hemen su ile yıkıyorum, bol su içirmeye çalışıyorum, ayaklarını sıcak tutuyorum 2kat çorap giydiririm hatta 1i havlu çorap. Bilmiyorum daha başka ne yapayım enfeksiyon olmaması için.
Bi ilaç varmış tüp gibi bişeyin içinde sıvı bi ilaçmış, genital bölgesine sürülüyormuş bilen kullanan var mı? İşe yarıyor mu?
Çok geçmiş olsun. Bir sürü sebebi olabilir sık enfeksiyonun ancak gerçek enfeksiyon mu bi ona bakmak lazım. Her seferinde kültür de verilmesi gerekiyor. Kültürde mikrop üremesi oluyor mu buna bakmak lazım bazen steril piyüri denilen bir durum olabilir yani aslında enfeksiyon olmayabilir ama düz idrar tetkikinde öyle çıkıyor olabilir. Her seferinde üreme oluyorsa kültürde o zaman bir sürü sebep var siz hijyen konusunda titizsiniz belli. Onun dışında genital bölge dudakları yapışık olabilir, anüs genital bölgeye yakın olabilir, bezli bebek olması başlı başına bir sebep, kurt olabilir(geceleri kıpır kıpır diyorsunuz bu da destekler), hafif topludur sürekli sürtünüyprdur bacakları, USG çektirmişsiniz bir sorun çıkmamış şükür kültürde üreyen mikroplar atipik mikropsa sondalı film gerekebilir. Bunların hepsinin araştırılması için bir çocuk doktoruna başvurmanızı öneririm çok geçmiş olsun.Selam anneler,
Kızım 14 aylık. Sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor, böbreklerinden ultrason çekildi sıkıntı çıkmadı şükür. Gündüzleri bir huysuzluğu huzursuzluğu yok, Ama geceleri uyanınca emdikten sonra geri uykusuna dalamıyor kuzum. Sürekli debeleniyor yatağın içinde kıpır kıpır kıpırdanıp duruyor ve böyle kıpırdana kıpırdana dalmaya çalışırken 3 saat geçiyo. Ama ne zaman enfeksiyon tedavisi için antibiyotik kullanmaya başlasam yavrum o 10 gün boyunca emdikten sonra rahatca gece uykusuna devam ediyor. Bu enfeksiyondan dolayı ağrısı acısı mı oluyorda geri uykuya dalamıyor neden böyle oluyo anlamıyorum. Başına gelen var mı?
Küvette banyo yaptırmıyorum, sabun şampuan yapmıyorum o bölgeye, kakasını yapınca hemen su ile yıkıyorum, bol su içirmeye çalışıyorum, ayaklarını sıcak tutuyorum 2kat çorap giydiririm hatta 1i havlu çorap. Bilmiyorum daha başka ne yapayım enfeksiyon olmaması için.
Bi ilaç varmış tüp gibi bişeyin içinde sıvı bi ilaçmış, genital bölgesine sürülüyormuş bilen kullanan var mı? İşe yarıyor mu?
Öncelikle bu kadar detaylı yorumunuz için çok çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Bir sürü sebebi olabilir sık enfeksiyonun ancak gerçek enfeksiyon mu bi ona bakmak lazım. Her seferinde kültür de verilmesi gerekiyor. Kültürde mikrop üremesi oluyor mu buna bakmak lazım bazen steril piyüri denilen bir durum olabilir yani aslında enfeksiyon olmayabilir ama düz idrar tetkikinde öyle çıkıyor olabilir. Her seferinde üreme oluyorsa kültürde o zaman bir sürü sebep var siz hijyen konusunda titizsiniz belli. Onun dışında genital bölge dudakları yapışık olabilir, anüs genital bölgeye yakın olabilir, bezli bebek olması başlı başına bir sebep, kurt olabilir(geceleri kıpır kıpır diyorsunuz bu da destekler), hafif topludur sürekli sürtünüyprdur bacakları, USG çektirmişsiniz bir sorun çıkmamış şükür kültürde üreyen mikroplar atipik mikropsa sondalı film gerekebilir. Bunların hepsinin araştırılması için bir çocuk doktoruna başvurmanızı öneririm çok geçmiş olsun.
Ilk once gecmis olsun. Aradan baya zaman geçmiş ama şimdi nasıl oldu ne tedavileri kullandınız.Selam anneler,
Teşekkür ederiz. Yukarıda yazdıklarımı aynı şekilde uyguluyoruz, ayrıyeten de Bol bol su içiyoruz. Çok şükür tekrarlamadı bayadır.Ilk once gecmis olsun. Aradan baya zaman geçmiş ama şimdi nasıl oldu ne tedavileri kullandınız.