Penis boyutu?

Zevk alabileceğini düşünmemiştim. Kendisi de işkenceli pronolar diye bahsedince işkence diye bahsettiği bir şeyi neden izler ki diye düşündüm. Yargılamak değildi amacım ki zaten kimsenin de haddi değil. Sadece merak
BDSM diye başlı başına kısıtlanma, bağlanma, acı, işkence, itaat gibi konular içeren bir tür/yaşam/seks biçimi var. İnsanların neyden zevk aldığı çok değişiyor.

BDSM diye başlı başına kısıtlanma, bağlanma, acı, işkence, itaat gibi konular içeren bir tür/yaşam/seks biçimi var. İnsanların neyden zevk aldığı çok değişiyor.
Ben yargılamıyorum.☺️ Kimin neyi sevip neyi izleyeceğine de karışmak ne benim ne de bir başkasının haddi değil.

Ben yargılamıyorum.☺️ Kimin neyi sevip neyi izleyeceğine de karışmak ne benim ne de bir başkasının haddi değil.
Yargılıyorsunuz demedim ki?
"İşkence diye bahsettiği bir şeyi neden izler ki" demişsiniz, ben de koskocaman bir bdsm gerçeği var diye bilgi verdim sadece?

Cok asiri olmasada bağlanmak ufak tefek sert hareketler bana cok ateşli geliyor esimle ayni kafada olsak kesinlikle baglanmayi isterim hatta tam istedigime yakin bi film acar aynilarini yap bana derim gercekten cok merak ettiğim ve izlerken keyif aldığım seyler alicisi haddinden fazlaca var bazen izlenme oranlarina bakiyorum normal filmleri ikiye katlayan bi izlenme sayisi var
Off buna cevap yazacaktım da şu an buna yanıt yazarsam içim bir hoş olur, yazamıyciim. Sevişip gelince yazarım ahahfah

Bu merak hastaligina bi care var mi ki bak nasil merak ettim ne yazacağını 😂
:KK70: :KK70:
Ya şimdi başıma bir iş gelmeyecekse mesela ben sert severim. Hani öyle ponçik şaplaklar falan değil, baya laaps diye izi çıkacak şekilde ahhsf böyle aralarda şak diye tokat olur, efendim boğaz sıkma olur, saç çekme klasik zaten onu yazmıyorum :KK70:

Benim bahsi geçen filme dair hiçbir bilgim yok. burada ne kadar ve nasıl anlatıldıysa bildiklerim budur. Bilmeyen biri olarak şaşırmam gayet normal. Zevkin nasıl bir hissiyat olduğunu bilmiyorum bu yüzden işkence diye bahsedilen bir şeyden zevk alınabileceğini de düşünmemiştim. Dediğim gibi kimseyi yargılamıyorum.
Yargılanacak bişey yok ki zaten. Cinsellik ucu bucağı olmayan bir deniz. Herkesin zevk aldığı, etkilendiği, istediği şeyler farklı farklı. Önemli olan partnerle uyumlu olması bu tip şeylerin.

Ya şimdi başıma bir iş gelmeyecekse mesela ben sert severim. Hani öyle ponçik şaplaklar falan değil, baya laaps diye izi çıkacak şekilde ahhsf böyle aralarda şak diye tokat olur, efendim boğaz sıkma olur, saç çekme klasik zaten onu yazmıyorum :KK70:

Valla bende bunlari sevmeyen kadınların ne sevdigini merak ediyorum 😂😂

Olm tamam lan serdiniz bütün fantezilerinizi ortaya 😂😂😂

ben sevmem mesela sert. Maksimum saç çekmeye falan iznim var. Aksi halde tekme tokat girişebilirim ne vuruyon diye 😂

Canini fazla yakmayacak sekilde partnerinden biraz sertlik isteyebilirsin sac cekmedeki aci kadarcik olsun sac cekmeye karsi degilsen inan digerleride hosuna gidecektir

Valla bende bunlari sevmeyen kadınların ne sevdigini merak ediyorum 😂😂
Tamamen serbest çağrışımla aklıma geldi, kimseye un kurabiyesi demiyorum :KK70: Un sensin, kurabiye de sana gi... diye sövmesin kimse ahhfa

A8OYj1kCQAASZOP

X