Örgü penguen de yaptım...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.825
7
kızlar aslında tam bitmedi kurdalesi felan eksik,gözlerinide değiştircem ama dayanamadım hamarat hatunların ( tmmy,sersoy,tijen....)görünce orta yerimden çatlıcaktım az kalsın ben de bu haliyle ekledim penguenimi nasıl beğendiniz mi

penguen1.jpg

penguen2.jpg

emeğine sağlık canım çok şeker olmuş...

tşk ederim canım beğendiğine çok sevindim

çok tatlı ve bir o kadarda komik bir penguen olmuş bende olsa bakar bakar gülerdim kötü günlerim de bana çok iyi gelirdi..:KK70: :KK70: Eline sağlık çok ama çok tatlı olmuş :KK70: :KK70:

çookk tşk ederim allah sana kötü gün yaşatmasın penguenede bakıp bakıp gülmene ihtiyacın olmasın işallah

süper olmuş nasıl yaptın keşke aşama aşama resim ekleseydin.

öncelikle tşk ederim ilgin için ama 1 tane daha örecem o zaman aşama aşama resim eklerim,ilmak sayısını,dikilişini felan:hulya:

oyşşş nekadar şeker görünüyo bu penguen.
ellerine sağlık. bide gelinle damat yapsana böle şeker görünen.

bencede kötü günlere birebir bu penguen çok tatlı olmuş resme her baktığımda kahkaha atıyorum ellerine sağlık.

eline sağlık.

**tmyy** arkadaşın gelin damat fikride süperkaydirigubbakcemile5

suprensesim kutu yapacaktın hani. siteye her girdiğimde bakıyom hala foto falan yok.
merak ediyorum daaaaa

sakallı ip deniyor sanırım bunlara yanlışsa kusura bakmayın bu iplerden kuşlar çok sevimli oluyorlar gerçekten de ben de baykuş yapmak istiyorum ama nasıl yapayım bilmiyorum nedense çok az baykuş görseli çıkıyor gıgılda :KK43:

X