Penetrasyon var ama bir türlü boşalamıyorum??

Anophelesa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
7
1
27
2 yıllık evliyim. Partnerimle penetrasyon olmasına rağmen bir türlü boşalamıyorum. Ancak klitorise baskı yaparsa boşalabiliyorum. Vajinal boşalma asla olmuyor. Çok denedik ama sorunu çözemiyoruz. İkimizde de huzursuzluk yaratmaya başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Fikir verir misiniz?

Elle orgazm olmaya alıştıktan sonra diğeri çok zor maalesef ama bu çok yaygın bir şey ikinizi de mutsuz etmesine gerek yok bence evlilikten önce ya da düzenli cinsel birliktelikten önce kendinizi bu şekilde orgazm olmaya alıştırdığınız için böyle devam ediyor. Ayrıca kadınlar öyle interntteki videolardaki gibi vs boşalmaz kadınlae orgazm olur erkeklerinki gibi bir sıvı akışı vs beklemeyin durumunuz da normal

Evet bekarken mastürbasyon yapıyordum yalan yok. Ama partnerimden sonra bıraktım. Düzelir mi acaba zamanla

Evet bekarken mastürbasyon yapıyordum yalan yok. Ama partnerimden sonra bıraktım. Düzelir mi acaba zamanla
Tedavileri var ama işe yarıyor mu bilemiyorum bu şekilde alıştığınız için devam edebilir sürtünmeye alışmış çünkü ilişki sırasında yeterince sürtünme olursa bu şekilde orgazm olabilirsiniz ama kadınlarınki erkeklere göre uzun sürer yani ilişkinin de uzun sürmesi gerekir bunun olması için . Eşiniz boşaldıktan sonra sizi alıştığınız şekilde rahatlatabilir bi problem değil bence ama sizin için problemse araştırabilirsiniz tedavilerini. Siz neyse ama eşinizin problem etmesine anlam veremiyorum. Sonuçta bunun tek sorumlusu siz değilsiniz

Genel olarak vajinadan daha çok klitoristen zevk alıyoruz. Üstte olduğunuz bir pozisyon deneyebilirsiniz yukarı aşağı değilde öne arkaya. Veya siz yan yatacaksiniz partneriniz arkanızda değil üstünüzde olacak (inş doğru anlatabilmisimdir ) eşiniz elinide kullanabilir penetrasyon sırasında.

Diğer yorumları okumadım ama kadınların %75inde böyle bir durum var çünkü en hassas olan klitorus başı vajina girişinden oldukça yukarıda, penetrasyonla yeterince uyarım olmadığı için bu tek başına orgazm için yeterli olmayabilir. Penetrasyon ile orgazm olabilen kadınlar azınlıktadır ve onlarda da klitorus'un vajina içine uzanan yan kolları yüzeye yakın olduğundan penetrasyonla yeterince uyarılabiliyorlar. Ama dediğim gibi kadınların %75inde penetrasyon tek başına yeterli değil, dolayısyla bu durumu normal kabul edin ve canınızı sıkmayın. Penetrasyon sırasında elle uyarma, veya eşiniz bu konuya açıksa, seks oyuncaklarından yardım alabilirsiniz.

Elle uyarınca mastürbasyondan farkı kalmıyor bence

Elle uyarınca mastürbasyondan farkı kalmıyor bence
Sizin yerinize eşiniz de yapabilir ama siz de yapabilirsiniz. O kadar negatif bakmayın olaya bence. Sonuçta eşinizle birlikte oluyorsunuz, sevişiyorsunuz, bir sürü farklı duyum var. Yani fiziksel olarak da tatmin olmadan kalkmaktan iyidir diye düşünüyorum.

Boşalmaktan kastınız erkek gibi sıvı gelmesi mi? Çok şaşkınlıkla soruyorum kadınlarda mı öyle boşalıyor

Ben de vajinal orgazm olanlara hayret ediyorum hiç başıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…