Pendikte yasayan, bilen varsa bi bakabilir misiniz?

Mutlukent i cok onerdiler ama bana hitap etmedi halbuki esimin isine cok yakin ama ben sehrin icinde carsi pazar kalabalik hareket seviyoruz site istemiyorum zaten

Kirada oturmuyorum ama eğer otursaydım kesinlikle Tuzla da oturmayı tercih ederdim.
Bütçenizi bilmiyorum ama zaten isteklerinize göre 100-200 oynar.
Ulaşım imkanları iyi.. Akşam çıkıp gezmelik bir semt.
güzel, uygun okullarda var.

Altkaynarca guzel biryer pendige de yakın.kaynarca ssk civari diye bakarsaniz.bildigim kiraya gdecek ew de war

Sapanbağları sanırım

Ben orada 3 yıl oturdum. Oturduğum süre boyunca istisnasız en az haftada bir olay olurdu. Oturduğumuz site en düzgün sitelerden olmasına rağmen binamızda içip içip sabaha kadar nağra atan bi metres vardı ve cinayet işlendi. Evet 400 tl ye oturduk ama nasıl kaçacağımızı bilemedik.
Tam olarak neresi? Hiç öyle birşey duymamıştım.

Esim osb de evet
Ben carsi pazar ayagimin altinda olsuncanli olsun istiyorum nasil o acidan orasi acaba ?
Hmmm canlı olsun istiyorsanız bizim orası çok uygun değil. Bizim buralar daha çok çocuklar için uygun. Rahat rahat oynayabilecekleri, okullarına gidebilecekleri bir yer. Ama canlı derseniz, en canlı yer Viaport :) Her yer site etrafta. Sakin ve düzenli buralar. Ama OSB de yakın. Benim iş yerime 20 dk diye tercik ettim ben burayı, çocuk da olunca gayet makul geldi...

Back
X