Pendikte yasayan, bilen varsa bi bakabilir misiniz?

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Ev bakiyorum yaz tatilinde tasinmam gerek. Daha 5 ay once tayinimiz cikti ve ankaradan gebzeye geldik.Alalacele ev tuttuk ama husrana ugradik buyuk sehirden sonra evi tuttugumuz yer bi koyden farksiz..
kira konusunda butcemiz kisitliydi ve yanlis bi secim yaptik suan ise maddi acidan rahatladik ve esimin is yerine yakin oldugu icin pendikte karar kildik.
Bi kac kere gezmek icin gittik ama ev tutmak cocuklari okula gondermek baska
Hani muhit cocuklarim icin daha iyi olur iki kizim var okula gidecekler..yine hata yapma sansim yok bi oturdummu en az 5 sene cikmam artik diyor esim..
Malum her tasinma maddi olarakta zor okul acisindan cocuk icinde zor
Oneri bekliyorum sizlerden
Iyi bi okul oneren olur o cevre olur
Iyi bi semt olur tecrubeli biri vs. olur diye geldim
Hic bilmeden cok zor inanin

Ben Pendik'te büyüdüm. 26 yıl yaşadım. Şu an orda değilim ama semt olarak abdurrahmangazi ilkokulunun oralar iyidir bence. E-5in deniz tarafına bakın. Üst taraflar pek iyi değil. Fatih Anadolu Lisesi'nin oralar dediğim yerler. Mahalle adını hatırlamıyorum malesef

Pendik burnu diyeceğim ilk olarak Pendik merkez okulu da çok yakın ancak kira olarak yüksek olabilir.Aydınlıyolu cad,Tavşantepe ,çarşı ,Yen'i mahalle olarak da arama yapabilirsiniz.Onlara yakında Süreyyapaşa var :)

Bu Kartal Pendik arası Boşnaklarin oturduğu mahalle var oranın da adını unuttum. Oraya da bakabilirsiniz. Ama bu söylediğim yerlerde kiralar ne kadardır bilmiyorum, yüksek olabilir

Pendik doğma büyümeyim. Velibaba ve dolayoba çok rahattır. Cezaevi tarafı hem kira olarak uygun hrm semt olarak harika. Asla sıkılmazsınız bir sürü market pazar var zaten. Okulda çok.

Merhaba. eşinizin iş yeri nerede? OSB de mi çalışıyor? Size harmandere Mh ve Yenişehir Mh.sini tavsiye edebilirim. Buralar da genellikle siteler var. Özellikle benim oturduğum site çok büyük ve çocuklar için mükemmel bir site. Viaport da ayağınızın dibi. Kiralar da diğer sitelere göre çok daha uygun. Dilerseniz özelden bilgi verebilirim...

Bu Kartal Pendik arası Boşnaklarin oturduğu mahalle var oranın da adını unuttum. Oraya da bakabilirsiniz. Ama bu söylediğim yerlerde kiralar ne kadardır bilmiyorum, yüksek olabilir

Sapanbağları sanırım

Pendik doğma büyümeyim. Velibaba ve dolayoba çok rahattır. Cezaevi tarafı hem kira olarak uygun hrm semt olarak harika. Asla sıkılmazsınız bir sürü market pazar var zaten. Okulda çok.

Ben orada 3 yıl oturdum. Oturduğum süre boyunca istisnasız en az haftada bir olay olurdu. Oturduğumuz site en düzgün sitelerden olmasına rağmen binamızda içip içip sabaha kadar nağra atan bi metres vardı ve cinayet işlendi. Evet 400 tl ye oturduk ama nasıl kaçacağımızı bilemedik.

Pendik burnu,yenimahalle,bahçelievler mahallesi,aydınlı yolu,sapanbağları mahallesi
Buralar ve buralara yakın olan yerler muhit olarak ve okul olarak idealdir.Pendik çarşıya da konum olarak yakındır.Kaynarca taraflarını ve kurtköy yol üzerindeki yerleri tavsiye etmem.Pendik doğma büyümeyim.28 senedir pendikte yaşıyorum.

Sapanbağları sanırım

Ben orada 3 yıl oturdum. Oturduğum süre boyunca istisnasız en az haftada bir olay olurdu. Oturduğumuz site en düzgün sitelerden olmasına rağmen binamızda içip içip sabaha kadar nağra atan bi metres vardı ve cinayet işlendi. Evet 400 tl ye oturduk ama nasıl kaçacağımızı bilemedik.
Evet sapan bağları. Orası da temiz diye biliyorum

Ev bakiyorum yaz tatilinde tasinmam gerek. Daha 5 ay once tayinimiz cikti ve ankaradan gebzeye geldik.Alalacele ev tuttuk ama husrana ugradik buyuk sehirden sonra evi tuttugumuz yer bi koyden farksiz..
kira konusunda butcemiz kisitliydi ve yanlis bi secim yaptik suan ise maddi acidan rahatladik ve esimin is yerine yakin oldugu icin pendikte karar kildik.
Bi kac kere gezmek icin gittik ama ev tutmak cocuklari okula gondermek baska
Hani muhit cocuklarim icin daha iyi olur iki kizim var okula gidecekler..yine hata yapma sansim yok bi oturdummu en az 5 sene cikmam artik diyor esim..
Malum her tasinma maddi olarakta zor okul acisindan cocuk icinde zor
Oneri bekliyorum sizlerden
Iyi bi okul oneren olur o cevre olur
Iyi bi semt olur tecrubeli biri vs. olur diye geldim
Hic bilmeden cok zor inanin
Bende kendiyeyim bende kiralık ev arıyorum 2+1guzel bi ev buldum 1500 civarı birde merkez ilkokulu en iyi diye biliyorum ... çevre olarak sahibinden.comdan semt seçimini bahçelievler yapabilirsin sapanbağları (boşnakların çoğunlukla olduğu yer) guzel heryere yakın sahil okul hastane çarşı yürüme mesafesinde

Pendik'te oturmuyorum ama bildiğim biryer kısa süre çalışmıştık sessiz sakin bir bölge Olaylı Gürültülü değil.
Ama okul tavsiyesi veremem malesef :( o kadar Detaylı bilgim yok çünkü

Merhaba. eşinizin iş yeri nerede? OSB de mi çalışıyor? Size harmandere Mh ve Yenişehir Mh.sini tavsiye edebilirim. Buralar da genellikle siteler var. Özellikle benim oturduğum site çok büyük ve çocuklar için mükemmel bir site. Viaport da ayağınızın dibi. Kiralar da diğer sitelere göre çok daha uygun. Dilerseniz özelden bilgi verebilirim...
Esim osb de evet
Ben carsi pazar ayagimin altinda olsuncanli olsun istiyorum nasil o acidan orasi acaba ?

gebzeye köy diyorsanız neresinde yaşadığınızı merak ettim..Mutlukent tarafını neden düşünmüyorsunuz?
Ya biz bi tanidik vesilesiyle cayirovadan tuttuk cok arastorcak vaktimiz olmadi cunku 1 hafta icinde tasinip yerlesip ise baslamasi lazimdi esimin
Biz ankarada merkezde carsinin icinde yasadigimiz icin ben sakin ve yeni yerlesim olan tehna yerleri sevemedim daha canli olsun istedim

Ya biz bi tanidik vesilesiyle cayirovadan tuttuk cok arastorcak vaktimiz olmadi cunku 1 hafta icinde tasinip yerlesip ise baslamasi lazimdi esimin
Biz ankarada merkezde carsinin icinde yasadigimiz icin ben sakin ve yeni yerlesim olan tehna yerleri sevemedim daha canli olsun istedim
o zaman mutlukenti tercih edebilirsiniz , mutlukentteki bütün okullarda çok iyidir, herkes çocuk orda okusun diye ikamet aldırmaya çalışıyor.Rahat edersiniz güzel bir semttir. Ben 6 yıldır burda oturuyorum çok memnunum

Back
X