Pendikte hastane ?

sehermrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
7
0
1
İstanbul
Arkadaslar ist pendik te oturuyorum yeni tasindim onceden avrupa yakasindaydim burayi bilmiyorum ve acil hastane ve doktor bulmam gerekli 4.aylik hamileyim tavsiye edebileceginiz guvenilir ozel hastane ve doktor varmi acaba lutfen cok acil pendik, kartal veya cevresi icin kimseyu tanimiyorum burda sizlerdeb yardim rica ediyirum tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pendik bölge hastanesi,,, ben çok memnun kalmıştım,, ssk ile de anlaşmalıi doktorlar hemşireler iyi,, bana çok uzak ondan gitmiyorum,,

pendik bölge hastanesi,,, ben çok memnun kalmıştım,, ssk ile de anlaşmalıi doktorlar hemşireler iyi,, bana çok uzak ondan gitmiyorum,,

Tesekkur ederim banada yakinmis bolge hastanesi int arastirdigimda gordum herkez iyi bahsediyor

Tesekkur ederim banada yakinmis bolge hastanesi int arastirdigimda gordum herkez iyi bahsediyor

mustafa özbek harika biir doktor hatta bak Google da kendine ait bir websitesi falan var, doğan bey de çok iyi,,, en iyi hekim com dan bak

Pendik bolge hastanesi dr salim dogan cüceloglunu tavsiye ederim.hatta israrla tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…