• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik üstkaynarcada oturan var mı kıslarrr

CASIO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
217
0
96
İstanbul
merhaba kızlar , şuanda üstkaynarcadaki kayınvalidenin evinde kalmak durumundayım.. inşallah bi aksilik olmassa kısa bi süre içerisinde kendi evimi tutup gidecegimm...ama çok yanlız hissediyorum akşamlarıııı..arkadaşlarım yok evlendikten sonra hemen heemen bi çoguyla uzaklaştk yakınlarımda benim de gidip gelebilecegim birilerini istiyorummmmm :(((( .....inş aranızda o çevrede oturan kafa dengi arkadaşlar vardırrrrrr

bende pendikdeyim ama uydukentteyim biraz uzağız bende 2,5 yıllık evliyim ailemden uzaktayım aynen dediğin gibi insan sohbet edebileceği birilerini arıyor senin yine kayınvaliden varmış yanında en azından yalnız değilsin

efruzcum yaww keşke yakın olsaydıkk.ya kayınvalide vardaa insan kafa dengi bi arkadaş arıyorr aslında ailem o kadar uzagımda deil bi minibüslük mesafede ama diyorum ya insan arkadaş arıyor yakın çevresindee..

efruzcum yaww keşke yakın olsaydıkk.ya kayınvalide vardaa insan kafa dengi bi arkadaş arıyorr aslında ailem o kadar uzagımda deil bi minibüslük mesafede ama diyorum ya insan arkadaş arıyor yakın çevresindee..

YAAAAAA HAKİKATEN KİMSEE YOK MUUUUUUU ? :( sm_confused:

canım bence sen and. yakasındaki buluşmalara katıl bu şekilde hem daha fazla arkadaşın hemde sana uygun olan arkadaşı seçme şansın olur...

merhaba bende alt kaynarcada oturuyordum kavakpınardan ev aldık ve araya taşındım daha yeniyim....

yakınız seninle yani....

AAAAA merhabalar canımcımm ya ben üstkaynarcada ekmek fabrikası var onun hemen yanındayım...hakmar ekspres falan var baremin yukarısında kalıyor
çok sevindim seninle yakın olduğumuzaaa :)))

canım alt kaynarcada pazar sokağında oturuyordum şimdi kavakpınara taşındım....

belki bilirsin cihan polikliniği var oraya....

cihan polikliniğinin sokağına canım ama sen üst kaynarcadaki baremin arkaındamısın...

Back