Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, pendik medipol de öğretmen indirimi ile muayene ücreti 160 tl oluyormuş bilgisi olan var mı, orada canan hanımın hastası olan var mı? Memnun musunuz, tavsiye ediyor musunuz?
Canan Hanıma başladınız mı bilmiyorum ama ben ona gidiyorum ve gayet memnunum. Yanında hiç kasılmıyosunuz aklımdaki tüm soruları rahat rahat soruyorum ve tatmin edici cevaplar alıyorum
Canan Hanıma başladınız mı bilmiyorum ama ben ona gidiyorum ve gayet memnunum. Yanında hiç kasılmıyosunuz aklımdaki tüm soruları rahat rahat soruyorum ve tatmin edici cevaplar alıyorum
Canan Hanıma başladınız mı bilmiyorum ama ben ona gidiyorum ve gayet memnunum. Yanında hiç kasılmıyosunuz aklımdaki tüm soruları rahat rahat soruyorum ve tatmin edici cevaplar alıyoru