benimolan arkadaşım hayırlı olsun,teşekkür ederim bilgilendirdiğin için de biraz ayrıntı alabilirmiyim?benim de son bir ayım kaldı,cüneyt beye devam ediyorum.nasıl zor mu normal doğum?kaç saat sancın oldu?hastanede kaç saat bekledin?
ben 23 02 2012 de normal doğumla orda yaptım dr um cüneyt uzun harika bir dr kesinlikle öneririm ayrıca ebe miz kezban hanıma çok teşekkür ediyorum doğumdan sonra bana su içirdi ısıtma tutduğu için hemen daha masada üzerimi örttü hakkını ödenmez...yaşayanlar bilir....temiz ve hijyenik bir hastane öneriyorum şükürki herşeyleri var ve bebek hemşiresi pasuman hemşiresi hepsi ayrı ayrı gelip bakıyor tavsiye ediyorum...
gulyakamozz cnm ben pendik bölge hastanesinin avukatı değlim hoş yanlış anlaşılmak istemem ama yazdıklarını hayretle okudum...neden böyle şeyler oldu doğrusu üzüldm...keşke bahsettiğin drunla önceden anlaşsaydın belliki hastaneyle anlaşmalı değlmiş ve sen fazla para ödemişsin..ben cüneyt beyle kendim anlaştım ve tek 1 lira masraf çıkarsa ödemeyiz diyede söyledim.hatta eşime danışmada fazla para söylemişler oda doktorun adını vermiş tamam ozaman demişler...anlaşmalı parayı verdik çıktık..normale 350 tl verdim sezeryan olsm 550 demişti...çarşaf konusuna gelince gayet temizdi mesela bnm odam klimalıydı çöpmüzü bile hemen gelip aldılar üstelik pansumanıma ayrı bebeğime ayrı hemşire geldi yardımcı oldu...bana ayrı eşime ayrı yemek geldi..tv desen tam yatağımın karşısındaydı ve odamda duşa kabin bile vardı.istersen duş almak için..neden sende böyle oldu şaşırdım vallahi...doğumdan çıkana kadar bnm ailemde beni ve bebeğimi göremedi ama ebe bayan aileme doğum oldu diye haber vermişti..ahh ahhh şimdi 10 aylık oldu sıpa..epidural değl normal doğum yptm seastire...
yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.çünkü bi arkadaşım orda sezaryenle doğum yaptı ve çok memnun kaldı ben de şu an oraya gidiyorum doğumda orda olacak.sana neden o kadar masraf çıkardılar acaba çünkü arkadaşım ekstra hiçbi şey ödemedi.hemşirelerde çok ilgiliydi.hastane desen çok temiz.benm dr mustafa bey iyi bi dr. sen yeni mi doğum yaptın. bi de ücret neden doktorla konuşuluyor anlamadım o muhasebeyle ilgili bi konu biz drmla ücret falan konuşmadık.
Benm doktorumun dışarda muayenehanesi vardı polklnikte ben oraya gidiyordum bu hastanede dıoğum yaptırdı bni.ama onla ne anlaştıysam onu verdm.muhasebeyle konuşmadık biz hiç böyle bişey.onlarda tmm dedi zaten.tıngır mıngır götürdükleri doğru.oğlum benle asansörle beraber odamıza çıktık..doğumdan sonra.ayrı bi yerde kalmadı ama direk yanımda kaldı.sorunu yoktu..hayretler içindeym.bu kadar para çıkarmaları neden..ekstra ne masraf olduki.masraf neymiş keşke ücret listesini alsaydınız..ne ne kadar paraymış diye...hasta hakları diye bişey var,dava açardınız...yazık olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?