• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penceremden gün batımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balsuratım manzaran çok güzel ömre bedel:asigim:

yeşil ve maviyi içiçe çok severim:asigim:

karadenize hiç gitmedim ama marmarisi hatırlattı bana evinin bulunduğu çevre....çam ağaçları ve deniz içiçedir marmariste ve ben bu yüzden marmarise aşığım:asigim:

Allah ağız tadıyla huzur içinde sağlıkla oturmayı nasip etsin balların en en halis balım:Saruboceq: :nazar::1hug:

balsuratım manzaran çok güzel ömre bedel:asigim:

yeşil ve maviyi içiçe çok severim:asigim:

karadenize hiç gitmedim ama marmarisi hatırlattı bana evinin bulunduğu çevre....çam ağaçları ve deniz içiçedir marmariste ve ben bu yüzden marmarise aşığım:asigim:

Allah ağız tadıyla huzur içinde sağlıkla oturmayı nasip etsin balların en en halis balım:Saruboceq: :nazar::1hug:

Sardunyamm canımm Çok sağolasınn teşekkür ederimm.Rabbim hepimizin evilerinde sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsinn .öpüyom fıstığımıŞeniz

harika bir yer cennet gibi ....,
ayyy şimdi oralarda olmak isterdim :)
Karadeniz bambaşka bir yer...
hiç gitmedim görmedim :(
Allah huzur içinde oturmanızı nasip etsin...

Sevgiler....

karadenizi çok seviyorum yeşilliği denizi çok hoş inş.en kısa zamanda görürüm
sizin ev manzarasından sonra orda olmayı daha çok istedim allah çoluk çocukla mutluluklarla doldursun evinizi

harika bir yer cennet gibi ....,
ayyy şimdi oralarda olmak isterdim :)
Karadeniz bambaşka bir yer...
hiç gitmedim görmedim :(
Allah huzur içinde oturmanızı nasip etsin...

Sevgiler....

karadenizi çok seviyorum yeşilliği denizi çok hoş inş.en kısa zamanda görürüm
sizin ev manzarasından sonra orda olmayı daha çok istedim allah çoluk çocukla mutluluklarla doldursun evinizi
Allah razı olsun sagolasınız duaalrınız için kızlar aminn inşallahh .:Saruboceq:

valla böyle manzaralı bir evim olsun ya balkondan çıkmam yada eve girmem yeminlen :umursamaz:
bayıldım şu manzaraya birde sarı böceğimin evinin manzarası süper yaa :lepi:

ayyy ne güzel yemyeşil.mutlaka ziyaret etmek istediğim yerlerden biri karadeniz.

canim harika kareler bayildim
ceken ellerin dert görmesin:nazar:

ayyy ne güzel yemyeşil.mutlaka ziyaret etmek istediğim yerlerden biri karadeniz.

Canım harika görüntüler. Evin ne güzel yerde .Sağlıkla oturun.

valla böyle manzaralı bir evim olsun ya balkondan çıkmam yada eve girmem yeminlen :umursamaz:
bayıldım şu manzaraya birde sarı böceğimin evinin manzarası süper yaa :lepi:

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlarr:asigim:opuyorumnanaktan

çok güzel bir yede evin var canımm.. süpper bir görüntüya insanın içi açılıyor.. Allahhuzurla can sağlığıyla oturmayı nasip etsin.. Mükemmel bir görüntü..

a.s. a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karadenizi çokk seviyorum....dağların ,mis gibi havanın kokusunu şu an içime çekmiş gibi

oldum...maşalalh allah ağzınızın

tadını bozmasın...inşallah gönlünüzce mutlu huzurlu yaşayın evinizde...

balim yeni gordum ben yaaaaaaaa
ne kadar guzel goruntulerrrrrrrrr

offf muhteşem resimler ya bayıldım hele evinden görünen manzara çok şanslısın canım......

o balkonda ne güzel çay içilir ..............

karadenizin güzelliği yeşil ve mavi bir arada muhteşem....

çok güzel manzara.sositososito
bayıldım valla
deniz kenarında evim olmasını çok isterdim
denizden hiç çıkmazdımsırnaşık şey

balımmm vallah birgün gelecem o balkonunda cay icmeye biliyosun ne kadar cok dilemistim rabbimden deniz manzaralı bir evde oturayım diye daha dogrusu gurbetteyken :(ama rabbim duamı kabul etti bende su an o kadar güzel manzaralı evde oturuyom ama benim kafadan hasta ev sahibim beni cıkartıyo pislik basıma getirmedi kalmadı ama olsun sonucta rabbim duamı kabul etti biliyomusun insallah hamisde kalacaz ben inanıyom simdi ne alaka diceksin ama icimden öle yazmak geldi banane muhahahahha hebele:)))) seni cokk seseyommmm

çok güzel manzara.sositososito
bayıldım valla
deniz kenarında evim olmasını çok isterdim
denizden hiç çıkmazdımsırnaşık şey

çok güzel canım ellerine sağlık harika günbatımı yakalamışsın

offf muhteşem resimler ya bayıldım hele evinden görünen manzara çok şanslısın canım......

o balkonda ne güzel çay içilir ..............

karadenizin güzelliği yeşil ve mavi bir arada muhteşem....

balim yeni gordum ben yaaaaaaaa
ne kadar guzel goruntulerrrrrrrrr

Karadenizi çokk seviyorum....dağların ,mis gibi havanın kokusunu şu an içime çekmiş gibi

oldum...maşalalh allah ağzınızın

tadını bozmasın...inşallah gönlünüzce mutlu huzurlu yaşayın evinizde...
Çok sağolun kızlarr teşekkür ederimopuyorumnanaktan:asigim:
balımmm vallah birgün gelecem o balkonunda cay icmeye biliyosun ne kadar cok dilemistim rabbimden deniz manzaralı bir evde oturayım diye daha dogrusu gurbetteyken :(ama rabbim duamı kabul etti bende su an o kadar güzel manzaralı evde oturuyom ama benim kafadan hasta ev sahibim beni cıkartıyo pislik basıma getirmedi kalmadı ama olsun sonucta rabbim duamı kabul etti biliyomusun insallah hamisde kalacaz ben inanıyom simdi ne alaka diceksin ama icimden öle yazmak geldi banane muhahahahha hebele:)))) seni cokk seseyommmm
Delüm benimm:jeyyar:evett hep birgün gelicem dıyordunn ınsalhh gelirsinnnnnnnnzemuszemusUlan hebele yazdın buraya puhahaha:roflol:delüm benım bende çokk sefiyommm :asigim:K.kda ilkkkk tanıdıgımmm arkadasıma öpücükkkkŞeniz

Back