Penceredeki ucmayan kuş

Ben muhabbet kuşlarımın yemini koyuyorum penceremin önüne hep kumrular geliyor yavru kumruda var yiyor muhabbet kuşu yemini.Buğdayda yer ama eğer evde bayat ekmek varsa onu bulamaç gibi yapın onu yer mutlaka çok iyi kalplisiniz Allah sizden razı olsun binlerce kez

Eki Görüntüle 2258324 guvercin mi kumru mu çözemedim. Fotoda büyük gibi ama değil. Bir avcuma anca sığar
Kumru bu.küçükse ağzına annesi babası kendi kursaklarında öğürttüklerini vererek beslerler
En iyi ihtimal ekmek içlerini bayağı bi ıslat önüne koy, sana güvenmediği sürece ya da kendini güvende hissetmediği sürece beslenmez zaten.

Yeni ucmaya başlayan bir yavrudur,yorulmuş,ürkmüş,korkmuş olabilir.gagasi siyah,ince uzunsa guvercin yavrusudur.bu aralar benim balkonda da var bir şaşkin.saatlerce duruyor.sonra iki alt katta yuvalari var.oraya geri gidiyor.

Yaa.. teşekkür ederim de sanırım kim olsa ilgilenir. Kendi halinde hayvanlar sonuçta.. zaten marketten geldim çok gergindim. Market önünde beslenen kediler var. İnsanlar su ve mama bırakıyor. Ben tam marketten ciktim kadının biri geldi su içen kediye bir tekme attı. Manasını suyunu da döktü. Bağırdım ne yapıyorsun sen diye hakaret etti koşarak uzaklaştı. Yabancı uyrukluydu konuşmasından belliydi. Arkasından bağırdim başkaları da bağırdı koştular falan ama ne fayda. Kendi halinde su içen kediye atılan tekmeyi görmek kalbimi çok kırmıştı eve gelince bu minnoşu da görünce iyice acıdım... Anlatasim vardı anlattım. İçimde kalmasın. Dünya da çok kötü insanlar var hala üzülüyorum şu an o kediye.. sendeleye sendeleye kaçtı gitti..

H
Yeni ucmaya başlayan bir yavrudur,yorulmuş,ürkmüş,korkmuş olabilir.gagasi siyah,ince uzunsa guvercin yavrusudur.bu aralar benim balkonda da var bir şaşkin.saatlerce duruyor.sonra iki alt katta yuvalari var.oraya geri gidiyor.
gagası kahverengi. Kumru yavrusu çıktı şu an havlusunun içinde bir sağa bir sola geziniyor. Uçmak isterse bu da uçup gider ki insallah uçar gider

Ruh hastası bunlar ya elbet o kedi dile gelecek o zamanda kaçabilecek mi acaba o kansız

yavru kumru bu benim de balkonumda yuva yapmışlardı alır severdim. muhtemelen annesini kaybetti korkudan bişey yiyemiyor. annesi ağzıyla besliyor bu kuşları belki buğday lapasını şırıngayla ağzına verseniz yer.

annesi arıyor mudur acaba pencere kenarına koysanız açık tutsanız falan uçmayı öğrenemediyse tam korkuyordur bi başına uçmaya kıyamam ya

Muhabbet kuşları hariç diğer bütün kuş türleri renksiz görürler.
Akşam oldukları zaman yönlerini bulamazlar, yarı kör hale gelirler.
O yüzden yuvalarına yetişemeyenler ilk kondukları yerde kalırlar ve günün ışımasını beklerlerler.Gün ışıyınca muhtemelen uçacaktır bu gece sizin misafiriniz

Az önce altına arıcak su torbası koymak için elime alınca uçtu evin içinde. Ucasbiliyor, ama bir iki döndükten sonra perde arkasına dusuverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…