- 7 Kasım 2016
- 738
- 1.579
- 113
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Ozaman kumru değil canım yemek yiyormu ona dikkat et yemiyorsa sıkıntıDüz renkli, hiçbir yerinde başka bir renk yok. Kısa kuyruğu var. Foto yükleyebilsem iyi olacak ama nedense yuklenmiyor
Yemiyor. Arkadaşım ağzına zorla ver diyor ama zarar veririm. Burada veterinerleri aradım hepsi kapalı sagolsunlarOzaman kumru değil canım yemek yiyormu ona dikkat et yemiyorsa sıkıntı
Kumru ise yer.internetten benzerinin fotoğrafını bulup yükleyin olmazsaAşurelik buğday var. Yer mi acaba? Tek kanadını kaldırıyor diğeri sabit
Yavru kumru buEki Görüntüle 2258324 guvercin mi kumru mu çözemedim. Fotoda büyük gibi ama değil. Bir avcuma anca sığar
Kumru bu.küçükse ağzına annesi babası kendi kursaklarında öğürttüklerini vererek beslerlerEki Görüntüle 2258324 guvercin mi kumru mu çözemedim. Fotoda büyük gibi ama değil. Bir avcuma anca sığar
Yeni ucmaya başlayan bir yavrudur,yorulmuş,ürkmüş,korkmuş olabilir.gagasi siyah,ince uzunsa guvercin yavrusudur.bu aralar benim balkonda da var bir şaşkin.saatlerce duruyor.sonra iki alt katta yuvalari var.oraya geri gidiyor.Merhabalar yeri burası mi bilmiyorum ama pencere önünde saatlerdir aynı pozuy duran bir kuş vardı. Güvercin mi kumru mu bilemedim. Küçücük biraz galiba yavru.. önüne şu ve ekmek koydum, o kadar yanaşmama rağmen sadece tek kanadını kaldırdı tepki olarak. Şimdi yağmur başlayınca bir havlu ile tutup aldım içeri.. nesi olabilir? Ekmek var sadece yiyebileceği bir de muhabbet kuşu yemi var. Ne yapabilirim?
Baktım aynı yavru kumru. Buğday ve ekmek yemediKumru ise yer.internetten benzerinin fotoğrafını bulup yükleyin olmazsa
Yaa.. teşekkür ederim de sanırım kim olsa ilgilenir. Kendi halinde hayvanlar sonuçta.. zaten marketten geldim çok gergindim. Market önünde beslenen kediler var. İnsanlar su ve mama bırakıyor. Ben tam marketten ciktim kadının biri geldi su içen kediye bir tekme attı. Manasını suyunu da döktü. Bağırdım ne yapıyorsun sen diye hakaret etti koşarak uzaklaştı. Yabancı uyrukluydu konuşmasından belliydi. Arkasından bağırdim başkaları da bağırdı koştular falan ama ne fayda. Kendi halinde su içen kediye atılan tekmeyi görmek kalbimi çok kırmıştı eve gelince bu minnoşu da görünce iyice acıdım...Ben muhabbet kuşlarımın yemini koyuyorum penceremin önüne hep kumrular geliyor yavru kumruda var yiyor muhabbet kuşu yemini.Buğdayda yer ama eğer evde bayat ekmek varsa onu bulamaç gibi yapın onu yer mutlaka çok iyi kalplisiniz Allah sizden razı olsun binlerce kez ❤❤
gagası kahverengi. Kumru yavrusu çıktıYeni ucmaya başlayan bir yavrudur,yorulmuş,ürkmüş,korkmuş olabilir.gagasi siyah,ince uzunsa guvercin yavrusudur.bu aralar benim balkonda da var bir şaşkin.saatlerce duruyor.sonra iki alt katta yuvalari var.oraya geri gidiyor.
Dimi.. sakin, pek te uysalBu ne ya cok sekermis
Ruh hastası bunlar ya elbet o kedi dile gelecek o zamanda kaçabilecek mi acaba o kansızYaa.. teşekkür ederim de sanırım kim olsa ilgilenir. Kendi halinde hayvanlar sonuçta.. zaten marketten geldim çok gergindim. Market önünde beslenen kediler var. İnsanlar su ve mama bırakıyor. Ben tam marketten ciktim kadının biri geldi su içen kediye bir tekme attı. Manasını suyunu da döktü. Bağırdım ne yapıyorsun sen diye hakaret etti koşarak uzaklaştı. Yabancı uyrukluydu konuşmasından belliydi. Arkasından bağırdim başkaları da bağırdı koştular falan ama ne fayda. Kendi halinde su içen kediye atılan tekmeyi görmek kalbimi çok kırmıştı eve gelince bu minnoşu da görünce iyice acıdım...Anlatasim vardı anlattım. İçimde kalmasın. Dünya da çok kötü insanlar var hala üzülüyorum şu an o kediye.. sendeleye sendeleye kaçtı gitti..
Az önce altına arıcak su torbası koymak için elime alınca uçtu evin içinde. Ucasbiliyor, ama bir iki döndükten sonra perde arkasına dusuverdiyavru kumru bu benim de balkonumda yuva yapmışlardı alır severdim. muhtemelen annesini kaybetti korkudan bişey yiyemiyor. annesi ağzıyla besliyor bu kuşları belki buğday lapasını şırıngayla ağzına verseniz yer.
annesi arıyor mudur acaba pencere kenarına koysanız açık tutsanız falan uçmayı öğrenemediyse tam korkuyordur bi başına uçmaya kıyamam ya
Yuvası nerede bilmiyorum. Bizim açık pencereye tunemisti.. olmadı balkona mi bıraksam?Kumrular bizim balkona pencere kenarina da cok yuva yapıyor .Yuvaya geri birakın cok ellemeyin yavru ölür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?